دوستان می خواستم بدونم که پارس سال بلندگوی جلو و عقب رو داره یا فقط یکیشون رو داره؟:11:
Printable View
دوستان می خواستم بدونم که پارس سال بلندگوی جلو و عقب رو داره یا فقط یکیشون رو داره؟:11:
پژو پارس تمام مدلها بلندگو عقب و جلو رو داره.نقل قول:
با سلام خدمت همه ی دوستان
بنده یه پژو 405مدل 84دارم که تازگیا ریپ میزنه و بردم به دیاگ وصل کردم خطایی نشون نمیده جای دیگه بردم گفتن ایراد از استپر موتوره به نظر شما دوستان ایراد از کجاست؟
بله درستهنقل قول:
عموما مشکل از استپر هست اما کثیف شدن پمپ بنزین و فیلتر بنزین هم بی تاثیر نیست
اقا تورا خدا کمکم کنین یه مشکلی برا ماشینم پیش امده همه باطری سازی های اصفهان را رفتم فایده نداشته...
من اگه 6_7 ساعت ماشینم خاموش باشه باطری ماشینم خالی میکنه و دیگه استارت نمیخوره. باطری عوض کردم همونطوری شد بازم همه میگن برق دزدی داره ولی وقتی تست میکنن میگن نه برق دزدی هم نداره!!
میگن احتمالا وقتی ماشینت را خاموش میکنی برق یه جای ماشینت میچسبونه و مثل فن و... ولی من یه روز ماشین را گذاشتم تو حیاط چند ساعت تو حیاط بودم فن بکار نیافتاد.
اخه از کجا میتونه باشه این مشکل؟؟؟ دارم دیوونه میشم....
از سرباطری یا مغزی سویچ نمیتونه باشه؟؟؟
راستی ماشینم پرشیاست مدل 87 دوگانه.
تورا خدا کمکم کنین!!!!؟؟؟
امروز تو اتوبان داشتم میرفتم یه دفعه کاپوت ماشین تو سرعت باز شد و زد شیشه و سقف و خود کاپوت رو داغون کرد
500 تومن هزینه گذاشته رو دستم
واقعا نمیدونم چرا اینطوری شد
تازه هنوزم ماشین گارانتی هست ولی فک نکنم زیر بار برن که مشکل از طرف اونا بوده باشه
البته ماشین بیمه بدنه هم هست
خلاصه خیلی مواظب باشید . یکی از دوستام میگفت یه جک کاپوت وصل کرده که یه بار کاپوت ماشینش باز شده ولی همون جک باعث شده زیاد خسارت نبینه
ولی واسه من داغون شد کلا
داداش ماشین شما و دوستتون چیه؟پارس یا 405؟نقل قول:
405 هستنقل قول:
بعد این قضیه یه جک کاپوت حتما روش وصل میکنم
دوستان کسی نمیدونه کاپوت عوض شه چقد ماشین افت قیمت پیدا میکنه؟
شما دوتا کار انجام بده نتیجشو بگو.نقل قول:
1. اول اینکه یه شب هر دو سرباتری رو بردار ببین صبح بازم اینجوری هست یانه. یادت باشه قبل اینکار باید از ماشین به طور معمول استفاده کرده باشی. اگر صبح سر باتریها رو گذاشتی و مشکل نداشتی پس برق دزدی داری خدا بهت رحم عاجل کنه. اگه دوباره اینجوری بود دو حالت داره یا باتری باطله یا دینام شارژ نمیکنه.
بستگی به خریدار داره از 300 تا 1 تومن میره از جیبت.نقل قول: