کسی اين فيلمو ديده؟
کسی اين فيلمو ديده؟
سلام.
امروز کانال سه یه فیلم نشون داد به اسم "شعبده باز".کسی میدونه ماجرای این فیلم واقعی بود یا نه؟
سلام :
فیلم شعبده باز محصول سال 2006 به کارگردانی نیل برگر کارگردان جوان سینمای هالیوود است.
داستان فیلم شعبده باز به سال 1900 بر می گردد. کشور اتریش و شهر وین ، نوجوانی از خانواده ای پایین که عاشق هنر شعبده بازی است عاشق دختری اشرافزاده می شود. خانواده دختر، پسر را تهدید می کنند و دختر را به منطقه ای نامعلوم می فرستند. پسرک مجبور به مسافرت به کشورهای مختلف می شود و انواع فنون شعبده بازی را می آموزد و بعد از سالها زیاد در حدود 15 سال بعد به وین باز می گردد در حالی که تبدیل به یکی از بزرگترین شعبدبازهای معروف شده است اما اینبار مشکل جدی تری جلوی راه او می باشد چون عشقش را به زور نامزد ولیعهد اتریش کرده اند.
سلامنقل قول:
نه عزیز معلومه که واقعی نبود. چون تو خود فیلم هم معلوم نمیشه که بالاخره حقه احضار روح شعبده باز واقعی بود یا نه؟ البته بقیه حقه ها رو که آخر فیلم تو اون دفترچه نشون داد.
من خودم خیلی باهاش حال کردم. تو مایه های prestige بود. البته prestige سرتر از این فیلمه.
البته اسم لاتین این فیلم(شعبده باز) رو داشتیم بهتر میشد روش تحقیق کرد
من خودم تیتراژ آغاز فیلم رو ندیدم برایه همین نمیدونم اسمش چی بود
سلام.نقل قول:
اسمش The Illusionist هست.
فیلم خوبی بود خوشمان آمد:27:
ادوارد نورتن هم کارش خوب با باشگاه مشتزنیش بیشتر حال کردم:31: با دیدن شعبده باز یاد پرستیژ افتادم(عجب فیلمی بود)
کد:http://www.imdb.com/title/tt0443543/
این فیلم جزیره رو کسی ندیده ؟ ارزش دیدن داره ؟
اصلا تو IMdb کسی بهش رای نداده ! :18:
معلوم نیست این فیلمو از کجا اوردن .
:27::21:
ممنون امیر جاننقل قول:
آره من هم یاد پرستیژ افتادم،البته به نظرم اون جالب تر بود،اما خب این هم فیلم خیلی جالبی بود
نقل قول:
کدوم جزیره؟جزیره گنج که دیشب پخش شد منظورتونه؟
من که چند ثانیه اش رو دیدم حدس زدم ارزش دیدن نداشته باشه و وقتم رو صرف مسائل مهمتری کردم :31:
(نه این که همیشه رو چندثانیه قضاوت کنم ها،استثناء این فیلم اینجوری بود :دی)
نه بابا سینما چهارو می گه
من پرستیژ رو ندیدم اما ایلوژنیست رو قبلا دیدم. توی نقدایی که خوندم ایلوژنیست رو کار قویتری معرفی کرده بودند.البته نظر هرکسی به جای خودش محترمه.
این فیلم درباره یکی از مشهورترین شعبده بازان قرن بیستمه اما اتفاقاتی که توی فیلم می افتاد توی تخیل یه داستان نویس روزنامه بوده که این فیلم هم از روی این داستان کوتاه اقتباس شده.