سلام
توي اين بازي سطح هاي بازي رو كه انتخاب ميكني فقط توي سطح آخر كه سطح واقعگرا هست گشته ميشي و توي سطح هاي آسان و متوسط و.... كشته نميشي و بازي تا حدي بي حال و كم هيجان ميشه يكي بگه چه جوري تنظيمش كنم تا كشته هم بشم....
Printable View
سلام
توي اين بازي سطح هاي بازي رو كه انتخاب ميكني فقط توي سطح آخر كه سطح واقعگرا هست گشته ميشي و توي سطح هاي آسان و متوسط و.... كشته نميشي و بازي تا حدي بي حال و كم هيجان ميشه يكي بگه چه جوري تنظيمش كنم تا كشته هم بشم....
دوستان مشکل من رو هیچ کس نداشته ؟
من تو مراحل آخر بازی به جایی رسیدم که گفته در Marina و در Mike's Bar به دیدن Reuben برم . اما جالبه که اونجا که می رم ، در Bar با نمیشه .
ظاهرا یه باگه . تو فرومهای خارجی دیدم که گفته شده باگه و باید به سیو 64 % برگشت . من این سیو رو هم ندارم . حالا چه کار کنم .
راه حل دیگه ای دوستان ندارند ؟
من این بازی رو روی سیستمم(داخل امضا) نصب کردم. به مشکل برخوردم!؟
همه تنظیمات رو روی حداکثر گذاشتم بازی با fps بالا اجرا میشه ولی گرافیک درخت ها و کوه ها و طبیعت در حد بازی های 10 سال پیش هست و مثلا یه در خت از یه مستطیل قهوهای + 20 تا مربع سبز کوچیک و بزرگ درست شده و برعکس آدم ها و انفجار ها فوق العاده هستن و گرافیک بالایی دارن مشکل از کجاست؟
منم سیستم قدرتمندی دارم ولی همین مشکل شما رو دارم.ولی با نصب ویستا مشکلم حل شد.اگه برای شما هم مقدور هست ویندوز ویستا نصب کن و تویه تنظیمات DirectX رو از 9 به 10 تغیر بده تا بازی با گرافیک فوق العاده ای اجراشه.
خوش باشی
من بازی ها رو همیشه رو ویستا انجام میدم مخصوصا این بازی که dx10 داره. مشکل از ویستا نبود.نقل قول:
سلام به همه ی FC2 بازها. کسی میدونه تو این بازی چه طوری میشه چاقو پرت کرد؟
برای درخت ها باید تو بخش display گزینه real treeو bloom و vegetation دستکاری بشهنقل قول:
من این بازی رو روی سیستمم(داخل امضا) نصب کردم. به مشکل برخوردم!؟
همه تنظیمات رو روی حداکثر گذاشتم بازی با fps بالا اجرا میشه ولی گرافیک درخت ها و کوه ها و طبیعت در حد بازی های 10 سال پیش هست و مثلا یه در خت از یه مستطیل قهوهای + 20 تا مربع سبز کوچیک و بزرگ درست شده و برعکس آدم ها و انفجار ها فوق العاده هستن و گرافیک بالایی دارن مشکل از کجاست؟
من يه سوال داشتم
ما اصلا توي اين بازي ميميريم؟
من تازه از امروز ظهر وقت كردم كه بازي كنم
من این بازی رو زیاد بازی نکردم ولی میدونم مردن داره. چون 1 بار جونم تموم شد و دوستم نجاتم داد. بعدش دوبارخ کشتنم دیگه باختم و بازی رو لود کردمنقل قول:
سلام ببخشید این به نسخه ی 1 ربط خاصی یا داستانی نداره اصلا ؟
میشه یکی بگه؟
بعد خبری از نسخه بدیش نشده که مییاد یا نه کلی میگم یعنی بازی اینده داری هست ؟
ممنون