-
دوست عزیز من یه dvr استندلون دارم که فرمتش vvf هست تو اینترنت سرچ کردم میزنن کار بر روی فرمت vvf ولی تو سایت که میرم چیزی نیست.میخوام
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فیلمهایی که دوربین مدار بسته گرفتم بتونم با وی سی دی یا کامبیوتر ببینم اگه ممکنه کمکم کنید
فیلم دزدی از مغازمو نمیتونم نشون مامورای اگاهی بدم
کسی برای تبدیل فرمت vvf راهی به نظرش نمیرسه؟
-
سلام به همه دوستان
یه نرم افزار عالی برای تبدیل هر نوع فرمت به هر نوع فرمت با قابلیت اضافه و تنظیم زیرنویس می خواستم به طوری کیفیت اصلا کم نشه یا حداقل قابل تنظیم باشه.
نرم افزارهای مختلفی رو امتحان کردم از جمله :
Media_Convert_Master
Video Convert Master
AllToAVI
Any-Video-Converter-Professional
Xilisoft_Video_Converter_Ultimate
TOTAL video convertor
این قدر که هر کدوم یه مشکلی داره یا صدا و تصویر رو عقب جلو میکنه یا کیفیت بدجوری میاد پایین یا زیرنویس اضافه نمیکنه آدمو خسته می کنن.
از کانورتر jet audio هم خیلی استفاده کردم که انصافا خوبه ولی همه فرمتها رو ساپورت نمی کنه و تو آخرین ورژن هم تو بعضی فیلم ها صدا و تصویر رو عقب جلو می کنه.
Any-Video-Converter-Professional هم خیلی خوبه ولی زیرنویس رو ویرایش نمی کنه و فارسی رو به صورت علامت سوال نشون میده .
و یه درخواست دیگه که تو یه سایت دیدم ولی الان یادم نیست که در عرض چند ثانیه یا چند دقیقه زیرنویس رو به فیلم می چسبوند اون رو هم لطف کنید.
-
سلام
دنبال این نرم افزار میگردم
Xilisoft HD Video Converter
خیلی برام ضروری هست
-
نقل قول:
سلام
دنبال این نرم افزار میگردم
Xilisoft HD Video Converter
خیلی برام ضروری هست
سلام
Xilisoft HD Video Converter v5.1
کد:
http://rapidshare.com/files/369798979/Xil.HD.Video.Conv.5.1.37.0326.rar
Password : www.2baksa.net
موفق باشید :40:
-
نرم افزار jet audio يه سري پلاگين داره كه اگر اونا رو نصب كني كدك هاش هم نصب مي شه و مي توني فرمتها جديد رو بهش اضافه كني
-
نقل قول:
نرم افزار jet audio يه سري پلاگين داره كه اگر اونا رو نصب كني كدك هاش هم نصب مي شه و مي توني فرمتها جديد رو بهش اضافه كني
سلام
نرم افزار زیر رو که نصب کنید میتونید اکثر فرمت های تصویری رایج رو اجرا کنید :
K-Lite Codec Pack و K-Lite Mega Codec Pack | کاملترین مجموعه کدکهای فایلهای صوتی و تصویری
کد:
http://forum.p30world.com/showthread.php?p=4859389&page=15
موفق باشید :40:
-
◄◄ درخواست نرم افزار های ویرایش صوت و تصویر در این تاپیک { بهترین ها در پست اول}
درخواست تمامی نرم افزار های ادیت فیلم و صدا در این تاپیک { بهترین ها در پست اول}
---------------------------------
VIDEO EDITORS
---------------------------------
-
-
ممنون.
لطفا توضیح هم دربارشون بده و بگو که هر کدوم بیشتر برای چه کاری خوبن و چه توانایی هایی دارن تا من بدونم کدومو باید دانلود کنم.
-
نقل قول:
ممنون.
لطفا توضیح هم دربارشون بده و بگو که هر کدوم بیشتر برای چه کاری خوبن و چه توانایی هایی دارن تا من بدونم کدومو باید دانلود کنم.
همشون تقریباً یک کار اونم ادیت فیلم و صدا رو انجام میدن ولی کاملترین برنامه برای فیلم:
Corel Video Studio
و کاملترین برای صدا:
Adobe Audiotion هست!