سلام
من یه فایل زیپ شده آپدیت رو گرفتم حالا چطوری اونو به انتی ویروس بدم؟؟؟
Printable View
سلام
من یه فایل زیپ شده آپدیت رو گرفتم حالا چطوری اونو به انتی ویروس بدم؟؟؟
سلامنقل قول:
من همین کار رو انجام دادم یعنی آفلاین و دستی آپدیت کردم ولی باز پیغام بلک لیست رو بهم داد
کسی میدونه مشکل از چی بوده؟؟؟
سلامنقل قول:
آره عزیز مال منم همینطوری شد احتمالا اون کی ای که بابک داده بود تو بلاک لیسته الان اونی رو که zendegi داد رو هم نمی شه دانلود کرد.4shared خرابه.
حتی وقتی کی ها خراب باشه آپدیت هم نکنیم کاسپر می فهمه اگه تو نت باشیم
به هر حال منتظریم
سلام
اقا با این کی هم میشه اینترنت سکیوریتی رو اپ دیت کرد هم انتی ویروسش رو کاملا تست شده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نحوه ی دانلود کردن:
یک صحفه باز می شود که در پایین ان صحفه نوشته دانلود لینک روی ان کلیک کنید تا کادر مربوط به دانلود ظاهر شود
ضمنا من خودم با این کی اپ دیت نگه داشتم و هیچ مشکلی هم ندارم KIS 6.0.1.411
قربانتان
Adel.p30
سلام دوست من
من تعجب می کنم بعد از این همه مطالب کمکی که دوستان مختلف برای آموزش فعال کردن کاسپرسکی در این تاپیک
ارایه کرده اند هنوز خیلی از دوستان در فعال کردن کاسپرسکی مشکل دارند .این کار بسیار ساده بوده و تنها بی دقتی به
بعضی جزییات باعث می شود در این کار با مشکل روبرو شوید.نکاتی که باید حتما به آنها توجه کنید:
1. از یک لیسانس معتبر استفاده کنید .
2.کاسپرسکی نسخه 6 به دو شکل آنتی ویروس و اینترنت سکوریتی عرضه می شود و لیسانسهای این دو با هم متفاوتند.
3.با یک لیسانس معتبر شما می توانید تمامی ورژن های مختلف کاسپرسکی 6 را فعال کنید مثلا ورژنهای 411 و 303 را
می توان با یک لیسانس یکسان فعال کرد ( البته نسخه های بتا مانند 546 از این امر مستثنا هستند.)
4.اگر در یک شبکه کار می کنید با یک لیسانس تنها می توانید آنتی ویروس موجود بر روی یک کامپیوتر را فعال کنید.
محصولات کاسپرسکی را می توان به دو طریق فعال کرد : با استفاده از یک License Key و یا با استفاده از Activation Code
من اینجا نحوه فعال کردن آنتی ویروس کاسپرسکی ( KAV ) را با استفاده از هر دو روش شرح می دهم .البته
این شکلها مربوط به آنتی ویروس کاسپرسکی می باشد ولی فعال کردن اینترنت سکوریتی آن نیز هیچ تفاوتی با
آن نداشته و کاملا شبیه آن است.برای فعال کردن کاسپرسکی به ترتیب مراحل زیر را طی کنید:
1.در صفحه اصلی برنامه به قسمت Service بروید:
2.در این قسمت بر روی قسمتی که مشخص کرده ام کلیک کنید :
3.در پنجره باز شده ابتدا تمامی Key های قبلی را Delete کنید ( این کار را باید حتما انجام دهید والا وارد کردن لیسانس
جدید موثر نخواهد بود ) سپس مطابق شکل بر روی گزینه Add کلیک کنید:
در پنجره باز شده شما سه گزینه برای فعال کردن کاسپرسکی در اختیار دارید.
4.برای فعال کردن آن از طریق Activation Code مطابق شکل گزینه مربوطه را انتخاب کنید و دکمه Next را فشار دهید:
5.در پنجره باز شده Activation Code را در محل مشخص شده وارد کنید و سپس به انترنت وصل شوید و پس از
اطمینان از بر قراری ارتباط اینترنتی بر روی گزینه Next کلیک کنید :
اگر تمامی مراحل گفته شده را درست انجام داده باشید و Activation Code شما معتبر باشد کاسپرسکی به سرور
مربوطه وصل شده و آنتی ویروس فعال خواهد شد ( اگر از فایروال استفاده می کنید باید اجازه دسترسی به اینترنت
را به کاسپرسکی بدهد) .
برای فعال کردن کاسپرسکی از طریق License Key مراحل بالا را تا شماره سه طی کنید وپس از انجام مرحله سوم
در پنجره باز شده گزینه مشخص شده را انتخاب کنید:
سپس در پنجره باز شده مطابق شکل محل License Key را مشخص کرده و Open را کلیک کنید :
باز اگر تمامی کارهای گفته شده را درست انجام داده باشید و لیسانس شما معتبر باشد کاسپرسکی فعال خواهد شد.
در آخر من تعدادی لیسانس فعال را برای آنتی ویروس کاسپرسکی ( نه اینترنت سکوریتی ) برایتان آپلود می کنم :
امیدوارم این توضیحات مفید بوده و دیگر کسی در مورد نحوه فعال کردن کاسپرسکی دچار مشکل نشود.
توی اپدیتهای دستی فایل بلک لیست رو از ارشیو پاک کنید و بعد اپدیت کنید ...دیگه مشکلی نخواهید داشت ..(تجربه خودم در مورد اینترنت سکیوریتی)..
Kaspersky ALL Products Keys (2010!) & Key viewer & Removal Tools
دانلود از فايل پيوست شده با حجم351 KB
ميرور:
پسورد: p30worldکد:http://rapidshare.com/files/9430593/KVE.rar.html
سلام کسی میدونه مشکل من چیه ؟؟؟؟
اینم عکس از مشکلاتم
از منوي استارت به كاسپر برو و Modify, Repair or Remove رو يك بار اجرا و ريپير كن ببن درست مي شهنقل قول:
نقل قول:نقل قول:نقل قول:همگی این آموزش را بخونید.نقل قول:
کد:http://shaan.persiangig.com/document/Kaspersky%20Update.pdf