من به یکی از دوستان که به دبی رفت و آمد داره سپردم آمار --- اکسترنال رو بگیره.
Printable View
من به یکی از دوستان که به دبی رفت و آمد داره سپردم آمار --- اکسترنال رو بگیره.
از 45 تا 70 یورو
البته با توجه به تفاوت مدل و...
قیمتش تغریبا خوبه...
حالا راحت تو تهران یا دبی گیر میاد؟؟؟
دوست من اگه سرچ کنی می تونی خیلی بحث در این مورد پیدا کنی که actooor واقعا سنگ تموم گذاشت اما .. . .نقل قول:
Actoor جان از کجا میدونی با اومدن N96 قیمت این گوشی پایین نخواهد آمد؟
یا حق
میشه بپرسم از کجا گیرش اوردی؟نقل قول:
از 45 تا 70 یورو
البته با توجه به تفاوت مدل و...
با اومدن این دی وی بی ----- و داشتن گوشی مثل 95 دیگه ----- و دیش و . . . وللش و حالشو ببر
اره واقعا...
ممنون احسان از دلگرمی...لول...
اره این --- از کجا گیر میاد؟؟؟
moji جان من این مشکل رو داشتم.من شهرستانی هستم دسترسی به تهران نداشتم.مراجعه کن به سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من اونجا ثبت کردم بعد از 24 ساعت حل میشه.نکته جالب اینجاست به محض اینکه سریال گوشی رو وارد کردم خود مخابرات تمام جیکو پیک گوشی رو انداخت بیرون(نوع گوشی .ساخت کجاست و....)
سرطان داشت !!!!!نقل قول:
شب سالم بود .صبح از خواب پاشدم دیدم صفحه ش سفید شده هیچ کاری نمیکرد . بردمش گارانتی اتصالات همه ی دانشمندان جمع شدن و گفتن ای سی فلشش سوخته و اما دلیلش مثل خیلی چیزایه دیگه ناشناخته ماند تا در مجموعه ی بعدی سریال عامل ناشناخته نشونش بدن. از اونجایی که یک سال ونیم از گارانتیش میگذشت قبول نکردن گفتن کلا باید بردش عوض شه یه 200 تومن ناقابل خرجشه منم برگشتمو انداختمش تو کمد :41::41::41::41:
اکتور جان چند تا سوال دیگم داشتم ....
قسمت جلوی قابش که مشکیه براقه خش نمیوفته ؟ خیلی جاها گفتن کیفیت تصویرش از نوع معمولیش بهتره!! میگم با توجه به بزرگ شدن صفحه ش و ثابت موندن رزولیشنش پیکسلاش بزرگ تر شدن این موردش تو خوندن فونت های خیلی ریز که مشکلی ایجاد نمیکنه؟؟؟؟ احیانا هنگ هم میکنه یا نه؟؟؟؟ چرا با گارانتی اتصالت کم پیدا میشه ؟ حتی تو نمایندگیش تموم کرده بودن!!!!
یه مورد دیگه به نظر شما اینو بخرم یا منتظر n96 بشم؟؟/
راستی چند وقت پیش تو بانه یکی از این دی وی بی ریسیور را رو دیدم مارکش nec بود اندازش از باتری بزرگتر بود قد جلویه 8 گیگ بود میگفت 84 تومن!!!!!
خیلللللللللی ممنون!
از خود سایت نوکیانقل قول:
لینکشو گذاشتم صفحه قبل
تو بازار که اصلا یافت نمیشه؟
خواهش میکنم من طرفدار حرف حق هستم و تعصبی هم تو کار نیستنقل قول:
ممنون احسان از دلگرمی...لول...
یکم بیشتر مطالب از این دی وی بی ÷یدا کنیم محشر میشه ها