هرتيم ديگرى غير از آلمان بود از روسيه شكست مى خورد
شواين اشتايگر: كلينزمن عقب نشينى نخواهد كرد
باستين شواين اشتايگر، هافبك تيم ملى آلمان معتقد است، روسيه جزو ۱۰ تيم برتر حال حاضر فوتبال جهان است.
شواين در گفت و گو با روزنامه بيلد پيروزى مقابل روسيه را بسيار ارزشمند خواند و گفت: «به اعتقاد من روسيه جزو ۱۰ تيم برتر حال حاضر فوتبال جهان قرار دارد. تيم خوب روسيه توانست در آلمان شب بسيار سختى را براى ما رقم بزند. ما مى دانستيم مقابل شاگردان هيدينك بازى سختى داريم، بنابراين با تمام توانمان به مصاف آنها رفتيم. در نيمه اول تيم برتر ميدان بوديم و توانستيم با ۲ گل مزد برترى خودمان را بگيريم. طبيعى بود كه نيمه دوم روسيه براى جبران ۲ گل خورده حمله كند. نيمه دوم بازى مقابل روسيه، محك خوبى براى خط دفاعى تيم ما بود. من فكر مى كنم خط دفاعى ما مقابل تيم قدرتمند و خطرناك روسيه نمره قبولى را گرفته باشد. ۴ مدافع ما در آفسايدگيرى فوق العاده هماهنگ ظاهر شدند و بارها با اين هماهنگى بالا باعث شدند تا روس ها در تله آفسايد گرفتار شوند. روسيه در آلمان يك بازى جسورانه را به نمايش گذاشت و من با اطمينان مى توانم بگويم كه اگر هر تيمى غير از آلمان مقابل آنها قرار داشت شكست را قبول مى كرد.»
شواين در ادامه صحبت هاى خود عملكرد خود در ديدار مقابل روسيه را خوب ارزيابى كرد و گفت: «از بازى خودم مقابل روسيه كاملاً راضى ام. در نيمه اول بيشتر اجازه نفوذ داشتم اما با شروع نيمه دوم مربى تيم از من خواست تا بيشتر در كارهاى دفاعى شركت كنم. من در بازى مقابل روسيه ۲ عملكرد متفاوت را به نمايش گذاشتم. نيمه اول يك هافبك هجومى بودم و در نيمه دوم يك هافبك تدافعى. فكر مى كنم در هر ۲ پست خوب بازى كردم و توانست رضايت كادرفنى را جلب كنم.اشتايگر در بين صحبت هاى خود به شروع ضعيف و بحث برانگيز بايرن مونيخ اشاره اى مى كند: «ما شروع خيلى ضعيفى داشته ايم. جايگاه كنونى ما در جدول قابل توجيه نيست. ما نبايد سعى كنيم، عملكرد ضعيف خودمان را توجيه كنيم. تنها هدف ما بايد جبران امتيازات از دست رفته باشد. هنوز براى حضور در جمع مدعيان دير نشده است. ما با جبران امتيازات از دست رفته در بازى هاى آتى مى توانيم خودمان را به عنوان مدعى در رقابت هاى بوندس ليگا معرفى كنيم. براى بازگشت قدرتمند بايرن به رقابت هاى بوندس ليگا هنوز دير نشده است.»
هافبك ملى پوش بايرن مونيخ در ادامه مى افزايد: «قبول دارم كه ما در اين مدت خوب بازى نكرده ايم اما متأسفانه بدشانسى هم در ناكام ماندن ما بى تأثير نبوده است. ما نبايد اجازه دهيم كه اين نتايج ادامه پيدا كنند. عدم نتيجه گرفتن در بوندس ليگا مى تواند روى كيفيت كار ما در ليگ قهرمانان هم اثر بگذارد. بايرن اگر بتواند در ليگ قهرمانان حضورى پرفروغ داشته باشد، بايد به وضعيت خود در بوندس ليگا سر و سامان دهد. تيم ما توانايى هاى بالايى دارد. حيف است كه از اين توانايى ها استفاده نكنيم مسلماً ما پرمهره ترين تيم حاضر در بوندس ليگا هستيم بايد از برترى خود استفاده كنيم و خودمان را دوباره به صدر جدول برسانيم. من سال ها زير نظر كلينزمن كار كرده ام. او در تيم هاى عربى بوده و من شناخت كاملى از او دارم. مطمئنم كه كلينزمن در بايرن مى تواند شرايط را بهبود بخشد. كلينزمن مربى بزرگ و بسيار خوبى است. مطمئنم كه او عقب نشينى نخواهد كرد و براى رسيدن به اهدافش در بايرن خواهد جنگيد.»