کسی جواب منو نميده ؟ من ميخوام يک سری بازی تهيه کنم ، ولی نميدونم کجا از همه جا
با انسا؟ تر هستش ، نگين بازی سنتر که اونجا سر گردنه هستش ، و ميخواستن به من بدان'
ديسکی 1500 تومان !!
خيلی ممنون ميشام اگه فروشنده ميشناسيد به من معرفی کنيد ^؛^
Printable View
کسی جواب منو نميده ؟ من ميخوام يک سری بازی تهيه کنم ، ولی نميدونم کجا از همه جا
با انسا؟ تر هستش ، نگين بازی سنتر که اونجا سر گردنه هستش ، و ميخواستن به من بدان'
ديسکی 1500 تومان !!
خيلی ممنون ميشام اگه فروشنده ميشناسيد به من معرفی کنيد ^؛^
FAT که 2 سال قبل هم گیر نمی اومد چون از 2004 دیگه تولید نشدنقل قول:
همون Slim بهتره و بعد از 70004 مدل های دیگه هم اومده
محمد جان جواب من رو هم بدی ، راه دوری نميره ^؛^
با اجازه دوستان. دوست عزیز یه سر به تاپیک زیر بزنیدنقل قول:
1500 میدن ولی کارشون درست هستکد:http://www.bazyrayaneh.com/forum/showthread.php?t=402
میثم جان منم خواستم همین ادرس رو بهشون بدم که دیدم 1500 براشون مساله هست و پایین تر میخواننقل قول:
ولی همونطور که گفتی واقعا کارش تمیزه
همین 1 ماه قبل یک دونه Silent hill shattered memories برام رضا زد فرستاد از تهران که واقعا حال کردم با بسته بندی و کیفیتش
تشکو رز جوابتون ، اگه کارش تميز هست و کارايه کمياب که بيشتر بازی های رجن اسييه شرقی
رو داشته باشه ميرزه ، ولی بازم اگه کسی تو اين فرم ارشيوه داشت و خاست بفروشه به قيمت کمتر ، ممنون
ميشم بهم بگين اساتيد عزيز ^؛^
دوستان کسی میدونه PS2 چهار تا دسته رو ساپورت میکنه یا نه؟ یعنی همزمان چهار نفری میشه بازی کرد؟ اگه تبدیل خاصی واسه این کار هست میخوام بدونم.
ممنون
بله میکنهنقل قول:
نمونش هم بازی
برای این کار یک اداپتور نیاز داری که حدودا 15 تومان قیمتشه
اینه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من از يه جايي بازي ميخرم كه همشون كامل و اصلي هستن ديسكي 1000 تومن --البته رايتي ان---اورجينال نقره اي الان همشون رو سانسور ميكنن و كلي دست كاري----------
سلام دوستان من ميخوام يك ps2 براي پسرم كه ده سالشه بخرم هيچ اطلاعاتي هم در اين مورد ندارم نمي دونم فرق نقره اي با مشكي چيه ، بيسيم بخرم يا باسيم ، و از همه مهمتي از كجا بخرم . اگه نمي تونيد آدرس بديد لطفا شماره تلفن بديد تا زنگ بزنم ضمنا پسرم خيلي هيجاني يه چيزي ميخوا كه به اين زودي خراب نشه . ممنون ميشم اگه تا دوشنبه 3/17 جواب بديد. تهران