حدود 140
دقیق نمیشه گفت ولی 135 تا 140
Printable View
حدود 140
دقیق نمیشه گفت ولی 135 تا 140
طبق گفته دوستان asus P5K گزينه مناسبي هست و سي پي يو هاي 45 نانومتري رو هم ساپورت ميكند.نقل قول:
سلام دوستان
من میخوام یه مادربورد بخرم و تا 150 هزار تومان هم میتونم هزینه کنم.
اول از همه میخوام کارت گرافیک 8800GT رو به خوبی ساپورت کنه.
سی پی یوی من در حال حاضر اینتل 3.2 فول 2 مگ هست اما میخوام مادربوردی که میگیرم تا Core 2 Duo رو ساپورت کنه چون شاید تا چند ماه دیگه سی پی یو رو هم ارتقا بدم.
در آخر ویستا ساپورت هم باشه.
البته مثل اكثر مين ها كروس فاير هست.
سلام به همگی !!
میخواستم بدونم امکان داره یک مادر برد از یک برند رم ساپورت نکنه یا اینکه dual chanell نشه ؟؟؟
آخه الان که داشتم دفترچه راهنمای مادربرد asus maximus formula رو میخوندم دیدم نوشته که از رمهایی نظیر kingstone- corsair-cricial- و چند تا برند دیگه اسم برده و خبری از برندهای معروفی مثل ocz یا g.skill نیست !!!:41:
میخواستم بدونم خود شرکت ایسوز از این برندها اسم نبرده یا اینکه واقعا مادربرد با این رمها سر ناسازگاری داره !!!:31:
در ضمن لینک دانلود دفترچه راهنمای مادربرد asus maximus formula که به فرمت pdf هست و حجمش حدود 3 مگابایت هست:
کد:http://dlsvr01.asus.com/pub/ASUS/mb/socket775/Maximus_Formula/e3471_maximus_formula.pdf
[.[/quote]=Actros;2269331
giga p35 ds3l
ولی اگه 10 تومن بزاری روش Asus p5k بگیری کراس فایر ساپرت هم هست.[/quote]
ممنون از راهنمایی شما
یه سوال دیگه هم دارم
چون کارت گرافیکی من جیفورس هست نمی توانم از کراس فایر ایسوس استفاده کنم
برای sli کردن کارت خودم از بین چیپ های nforce چه مادر بردی در این رنج قیمت پیشنهاد میدین
و آیا کارایی چیپ های nforce در حد چیپ های اینتل می باشد ؟؟؟
لطفا برای هر کدوم از cpu های زیر یه مادربورد خوب پیشنهاد بدید :
1-ntel p4 3.0 GH
2-Intel E2180
3-Amd 5200 athlon x2
کل بودجه هم 220 تومان هست .یعنی برای هر سیستمی حدود 70 تومان .کاربری هم کاربری عمومی است.
با تشکر
سلام
قیمت مادربورد MSI K9A2 CF الان بازار چنده ؟ راستی برای گرافیک ati 3870 x2 مناسب هست ؟
ببخشید من اطلاعاتم یک مقدار ضعیف هست.نقل قول:
سی پی یوهای 45 نانومتری چه نوع سی پی یویی هستند؟
قضیه کروس فایر چی هست؟یک ضعف هست؟یا مزیت؟
cpu های جدید اینتل 45 نانومتری هستند که به سری wolfdale معروفن و دارای مصرف برق کمتر و کارایی بالایی هستند که با E8x00 نامگذاری می شوند که اخیرا وارد ایران نیز شده اند ولی فعلا قیمت بالای 200 هزار تومان دارند.نقل قول:
کراس فایر قابلیت استفاده از دو کارت گرافیک به صورت همزمان است که برای کارت های گرافیک با چیپست ati است. همین قابلیت برای کارت های nvidia را sli می نامند.
بودجه ام تغییر کرد لطفا راهنمایی کنید.نقل قول:
QUOTE=ali65;2271292]]
ممنون از راهنمایی شما
یه سوال دیگه هم دارم
چون کارت گرافیکی من جیفورس هست نمی توانم از کراس فایر ایسوس استفاده کنم
برای sli کردن کارت خودم از بین چیپ های nforce چه مادر بردی در این رنج قیمت پیشنهاد میدین
و آیا کارایی چیپ های nforce در حد چیپ های اینتل می باشد ؟؟؟[/QUOTE]
تو این رنج چیپ خوبی از nforce نداریم باید بری بالای 200 تومن سراغ 680 و 780
برای اینتل هانقل قول:
asus p5kpl
giga g31 s2l
........
amd
asus m2a vm