خراب شدن يه گوشي چيز مهمي نيست كه بخواي موقع خريد درموردش فكر كنينقل قول:
نيروگاه اتمي بوشهر هم ممكنه خراب بشه
امير خان بهتره به يك تعميركار حرفه اي براي تعمير گوشيت مراجعه كني
و اين بحث رو تمومش كنيد:27:
Printable View
خراب شدن يه گوشي چيز مهمي نيست كه بخواي موقع خريد درموردش فكر كنينقل قول:
نيروگاه اتمي بوشهر هم ممكنه خراب بشه
امير خان بهتره به يك تعميركار حرفه اي براي تعمير گوشيت مراجعه كني
و اين بحث رو تمومش كنيد:27:
اقا من نه جا زدم نه امضا رو عوض کردم من هنوز هم میگم Only 5700 داش امین خیلی باهات حال میکنم خیلی باحالی اومرن جا نمیزنی خوب معلومه شما روی سنسور سونی اریسکون اب بریزی خوب میره تو ال سی دی و ال سی دی رو خراب میکنه دیگه ( البته نمیدونم سونی سنسور داره یا نه ) حالا اینجا رو توجه کنید :::::
Only 5700:8:
امیر خان از خر شیطون بیا پایین!خود شما خوب میدونید که گوشیهای جدید دشمن اب هستند!!!دبلیو 850 پسر عمه ی بنده از دستش افتاد نابود شد!!ولی 5700 ممل خانم تا حالا دو بار از دستش افتاده ولی چیزیش نشده!!من باز هم میگم عجله نکنید!!گوشیتون رو باز کنید و کناره های ال سی دی و سنسور گوشی رو خوب تمیز کنید!!یه سشوار درست حسابی روی گوشی بکش!!!حمیدرضا جان در مورد سنسور باید بگم که بله سونی اریکسون هم سنسور داره!!فکرشو بکن سنسوری که با نور محیط وضعیت گوشی رو شناسایی میکنه روی اون اب پاشیده بشه(حتی یک قطره)!!!!!!هر گوشی که باشه اینجوری میشه!!کم وزیاد شدن نور ال سی دی به خاطر اینه که چراغهای کلیدهای گوشی به خاطر کثیف شدن سنسور مدام خاموش و روشن میشن!!!ال سی دی نیز با خاموش و روشن شدن چراغهای کلیدها نورش کم و زیاد میشه(اینو یک بچه ی دبستانی هم میدونه و توی اتومبیل هم در هنگام استارت زدن اگر دقت کنید نور صفه ی کیلومتر و ساعت کم وزیاد میشه!!!)
یعنی صدای اسپیکر 5700از دبلیو 850بهتره ؟
صدای هدفون چطور ؟
لطفا کسانی که مقایسه کردن بگن بلندی و کیفیت
ببین رینی جان هرکی در مورد هر برند یه نظری داره
من راستش سگ سونی اریکسون رو با نوکیا عوض نمی کنم
شاید بگی چرا الان 5700 دارم...فقط به خاطر سیستم عاملشه....می تونستم یه W950 بگیرم که خدای گوشی هست..چهارگیگ هارد داخلی..سیمبین 9.1 و یو ای کیو ورزن 3.صفحه کلید لمسی و تاچ اسکرین..ال سی دی بزرگتر...واکمن نسبتا خوب و ...
فقط یه عیب داشت که دوربین نداشت
هرکس یه نظر داره...در نگاه کنی نمی توان به کمپانی ها توهین کرد اگر می خواییم بحث تخصصی باشه و تعصبی در کار نباشه
به شخصه ترجیح می دم دیگه در این تاپیک مطلبی ننویسم
موفق و شاد باشید
كاملا موافقم ، تاپيكو چيكار كردين شما :41:نقل قول:
مشكل خاصي نيست ، چون من نزديكه 3 ماه ميشه كه اين گوشيو دارم و خيلي زياد با گوشيم كار ميكنم ( برنامه ونقل قول:
بازي و آهنگ ) تا دلت بخواد به طوريكه بيشتر اوقات تو 1 روز دوبار گوشيمو شارژ مي كنم و طي مدت 3 ماه 2 بار تاحالا گوشيم هنگ كرده كه مجبور شدم باطريو دربيارم به نظرم آمار خيلي جالبيه براي 5700 در مقابل گوشياي ديگه كه روزي چند بار هنگ مي كنن ، پس زياد نگران نباش . only nokia , only 5700
Dear mobageri
مگر اینجا حرف از این اومده که یه گوشی هیچ وقت خراب نمی شه؟؟؟در ابتدا علت غیر معقول بودش...درثانی من هنوز گوشیمو پیش یه تعمیرکار فوق تخصصی نبردم که بخواد تایید کنه مشکل از کجاستنقل قول:
شركت مرسدس هم كه ماشين 3000000 دلاري توليد ميكنه ماشينش خراب ميشه
كوشي 270000 تومني كه سهله
اتفاقا بنده در صفحات قبل هم به این مورد اشاره کردمنقل قول:
اگه من مدير بودم حتما حذفش ميكردم واسه اين چت بازيتون
اما اینطور که دقت می کنم می بینم مدیر خاصی روی این انجمن دخالت خاصی نداره !!!
Hamid110
همکار انجمن موبایل
اخرین فعالیت
08-21-2007
alex_pk
همکار انجمن موبایل
آخرين فعاليت ها: 08-21-2007
MaFia
اخرین فعالیت(Hidden)
Kolang
همکار انجمن موبایل
آخرين فعاليت ها: امروز 02:45 PM
....
همه چیزش مثل تم اصلی هست و فقط آیکوناش متفاوته...نقل قول:
اینم لینکش:
کد:http://gallery.mobile9.com/f/217986/
اینم تم ان 95:
کد:http://www.4shared.com/file/23330505/95a2a18f/N95.html
کد:http://www.4shared.com/file/23331406/b5d5fd67/N95_2.html
اینم آنتی ویروس f-secure فقط اینم بگم که باید بعد نصب به اینترنت وصل شید و فعالش کنید بعد تا یه ماه میتونید استفاده کنید...
کد:http://www.4shared.com/file/23331144/397c9ba4/mobile-security-fsc-mm-s60-os9.html
Thank You :11:نقل قول:
من هم از همین جا از امیر جان خداحافظی میکنم!ان شاالله که گوشی بعدیشون اب بهش نخوره!امیرجان قبل از فروختن گوشیت خواهشا یه سشوار بهش بکش!و پست شماره ی 1334 رو بخون!سنسور گوشیها بر اساس نور محیط عمل میکنند و اون طور که من مشاهده کردم تنها راه دسترسی به سنسور 5700 و تمیز کردن سنسورش باز کردن قاب گوشی!ال سی دی شما هیچ مشکلی نداره!سنسور رو تمیز کن و گوشیتو نفروش!ما هنوز به راهنمایی ها شما در مورد موبایل نیازمندیم!