ميدونم توي اين انجمنها با انجينهاي آماده كار ميكنن.
ولي من خيلي با اين موضوع موافق نيستم.
ضمنا منو از كجا ميشناسي ؟؟
اشتباه نگرفتي ؟؟
Printable View
ميدونم توي اين انجمنها با انجينهاي آماده كار ميكنن.
ولي من خيلي با اين موضوع موافق نيستم.
ضمنا منو از كجا ميشناسي ؟؟
اشتباه نگرفتي ؟؟
چشم پس هر وقت سناریو نویس خواستید به من پیغام خصوصی بدید در خدمتم!نقل قول:
فعلا نه خير
آقايون براي اينكه از جريان كار عقب نمونن من مرحله آخر طراحي 2D آبجكت رو گزاشتم ببينيد .. انشا الله كه توي پست بعدي آبحكت 3D رو براتون ميزارم كه ببينيد .. البته همون طور كه گقتم چون امتحان هاي دانشگام شروع شده طول ميكشه .. اميد وارم كه هرچه زود تر اين كار به سر انجام برسه .. التماس A2
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوبه اما يه كم پير به نظر مياد.چهره اش رو يه كم جوونتر كن.نقل قول:
آره خوب .. البته وقتي 3D ايش آماده بشه همه كاري ميشه كرد .. همينطور با انداختن تكسچر مناسب .. ميخواي يه كاري كنم 13 ساله بنظر برسه !! :27:نقل قول:
انجمن هاي رايگان فرستادن مطلبش خيلي طول ميكشه :20:نقل قول:
ببخشيد من نتونستم بيام چند روزي اثاث كشي داشتيم نشد ! :31:
من فاطي كماندو و چندتا از اينا كه ارازل اوباش هارو جمع مي كنن ساختم قبل از اثاث كشي كه الان كافي نتم ...
بعدا اونارو ميزارم . در ضمن اين ماشين پرايد رو هم توي سايت gta.gamigo.de با اسم Irankhodro Pride گذاشتم .... مي خواستم ايران خودرو بياد بالا براي همين سايپا نزاشتم :31: بايد 4 تا ارين خودرو بزاريم تا اضافه بشه ولي ميتونيد تو سايت سرچ كنيد و پيداش كنيد و بدانلوديد ... تا الان هم 99 بار دانلود شده .....
فعلا ............
1 . از برنامه هاي مختلف زيادي استفاده ميشه .... :31: در چه زمينه اي ميخواي ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
2. همه ي گروه
3. اكشن ، 3 بعدي
خيلي خوبه :40: :5:نقل قول:
Col داره ؟ اگه داره يه عكس بزار كه موجوديتش ثابت بشه ( مثلا روي ديوارش وايساده) :31:
اي واي ببخشيد 4 تا پست شد معذرت .... من هيچ موقع حواسم ( يا هواسم) نيست همينجوري ميفرستم خودمم نميفمم :31:
آقا محمد اول اینکه این کارای ما چی شد بعدشم اینو یه نگاه بنداز