شما با پست 895 مطابقت بده.نقل قول:
Printable View
شما با پست 895 مطابقت بده.نقل قول:
من که چیزی نشنیدم:41:نقل قول:
نقل قول:
دوست عزیز اخه مشکل من اینه که از اول این اینطور نبود.میدونی,قبل از اپدیت برای فیلم اینطور فوکوس میکردم.اول میزدم روی عکس فوکوس میکردم بعد میزدم سر فیلم و فوکوسش هم از بین نمی رفت.ولی الان اینجور نیست وقتی میزنم روی فیلم فوکوسش از بین میره.درسته برای فیلم که اصلا فوکوس نذاشتن ولی من اینجور خیلی شفاف فیلم می گرفتم.من فکر میکنم بخاطر اپدیته.البته گوشی خوب اپدیت شده و به غیر از این مشکل دیگه ای باهاش ندارم.
لطفا اگه کسی میدونه کمک کنه:10:
مگه بازم SE می خواد آپدیت واسه p990 درست کنه چون من شنیدم این آخرین آپدیتش بود !!!نقل قول:
چرا p990 وقتی توی حالت خاموش توی شارج هست صفحش روشنه ؟
عزیز مشکلی نیست مربوط به آپدیت جدیده خودتو نگران نکننقل قول:
سلام
بچه ها من همین دیروز 990 گرفتم هنوز بلد نیستم عکس بگیرم باور کنید شاید گوشیم عکس نمیگیره
میرم تو محیط camera بعد که صفحه میاد دکمه عکس گرفتن رو فشار میدم فقط یه بوق میزنه(این کارو همزمان با فشار دادن jog dial ) هم انجام میدم هیچی نمیشه تو رو خدا یکی راهنمای کامل عکس گرفتن و فیلمبرداریو ترجیحا تصویری اینجا بزاره
حاجی شما باید موقعی که دگمه دوربین رو فشار میدی دوباره فشارش بدی پایین تر اول فوکوس میکنه بهدش که فشارش دادی پایین تر عکس می گیره موفق باشینقل قول:
برای اونایی که می خوان P990 بگیرن پیشنهاد می کنم که اگه نگیرن بهتره:21:
سلام :
من فونت ریختم تو گوشی و مستر ریست کردم گوشیم فارسی نشد تمام مراحل رو هم درست انجام دادم، کسی میتونه کمک کنه؟
جریان hideen چیه؟