مطمعا ؟ اگر اینجوری باشه من میرم سرویسم 512 میکنم . این تغییر پهنای باند میشه از سایت انجام داد ؟نقل قول:
Printable View
مطمعا ؟ اگر اینجوری باشه من میرم سرویسم 512 میکنم . این تغییر پهنای باند میشه از سایت انجام داد ؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته هایی که پایین صفحه هست نگاه کنید اینجوری که مشخصه مخابراتم خوب سر هم رو کلاه گذاشته .
رفیق من تهران نیستم.کرمانم کرمان هم اصلا نامحدود نداره.این چیزیی که من از بچه های همین تاپیک شنیدم ولی مطمئنم 512 قیمتش 18500.در مورد پهنای باند هم بهتره حضوری مراجعه کنی ولی فک کنم اینرنتی هم بشه.ولی باز حضوری مراجعه کن تا کارتو سریع راه بندازن.نقل قول:
این چه وضعشه آخه اصلا از ساعت 2 ظهر به بعد اینترنت تعطیل بود سایت های داخلی رو هم باز نمیکرد سرعت دانلودم از 60 شده بود 16 کیلوبایت
آخه خط به ناما داداشم نمیتونه مرخصی بگیر بیاد . این قیمتی که شمامیگینو من هر چقد سرچ کردم تو هیچ سایتی ندیدم ولی شد فردا میرم از خود مخابرات میپرسم . والا موندم خودم سرویس 256 نامحدود دارم میخواستم عوض کنم از این شرکتی ها بگیرم ولی هیچکدوم نمیبینم دوستان راضی باشن . خالا موندم صبر کنم تا از های وب سرویس بگیرم یا همین مخابرات ÷هنای باندم افزایش بدم به 512 نظر دوستان چی ؟نقل قول:
رفیق خط به نام دادشت باشه شما یه کپی کارت ملی ازش ببر.گبر نمیدن.منم خط خونه به نام پدرمه ولی کپی کارته ملشی بردم هیچی هم نگفتن.ولی مطمئنم 18500 چون قبل از این که اینرنت ارزون بشه بود 25000 که حتی مخابرات کرمان هم داشت خودمم 512 داشتم.بعد تعرفه اینرنت 30 درصد ارزون شد که میشه 18500.از لحاظ قیمت 99 درصد مطمئنم.نقل قول:
توی سایت قیمتش انقدرهنقل قول:
بعضی از دوستان میگفتن قیمت کمتر بوده که من خودم هنوز ندیدم
کد:
http://tct.ir/?siteid=1&pageid=358
مخابرات اس ام اس زده مانده حجمی شما تمام شده در صورتیکه من دو هفته ای میشه دیگه ازش استفاده نمیکنم کلا مخابرات سیستم قشنگی برای محدود داره و خوب جیب مشترک خالی میکنه.
Sent from my iPhone using Tapatalk
نقل قول:
مخابرات اون 20 30 درصدی که باید ارزون کنه رو هنوز اعمال نکرده تو یکی از این سایتهای خبرم دیدم که شاتل اعتراض کرد که چرا مخابرات این درصد اعمال نکرده . به 2020 هم زنگ زدم رفتم مخابرات هر دو همون 24000 تومان گفتن .
نه رفیق ارزون کرده مثلا الان ترافیکی که بوده 4200 رو داره میده 3600 یا مثلا اینرنت بنده 2 مگ با 2 گیگ ترافیک بود که بود 17500 یک گیگ ترافیکش رو اضاف کردن ولی قیمت دست نخورده.نقل قول: