سلامنقل قول:
از این سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کپی شده (منظور کپی ساختار ظاهری سایت هست)
Printable View
سلامنقل قول:
از این سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کپی شده (منظور کپی ساختار ظاهری سایت هست)
شاید، فقط نگرانیم از آیندشه چون فقط طرح کمپین تابستانه هست که توی قراردادی که رو سایت گذاشتن متعهد شدن شبانه رایگان 1 تا 7 صبح رو در اختیار مشتری قرار بدن... منم کمپین تابستانه خریدم ولی اسم سرویس...نقل قول:
تست سرعت آمریکا:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تست سرعت آلمان:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای همه طرح ها همین اسم میخوره نگران نباشید دوست عزیز:نقل قول:
شاید، فقط نگرانیم از آیندشه چون فقط طرح کمپین تابستانه هست که توی قراردادی که رو سایت گذاشتن متعهد شدن شبانه رایگان 1 تا 7 صبح رو در اختیار مشتری قرار بدن... منم کمپین تابستانه خریدم ولی اسم سرویس
نقل قول:
نه مشکلی نیست. اسم طرح عوض شده.( کمپین تابستان93 )از شماره خط که در عکس مشاهده میکنید حذف شده.
این سرویس که در عکس نشون دادم تغیر نام به (مودم دار- 2Mbps سه گیگ یکساله پیش پرداخت) شده است.
منم 1 مگ دارم همین 5 گیگ بدون مودم ولی حجم رو زده 7140 مگابایت از اینایی که رویه قبض میاد چطوری مال شما رو زده 82804مگابایت
اون ترافیک 1 سال هستش دوست عزیز.نقل قول:
منم 1 مگ دارم همین 5 گیگ بدون مودم ولی حجم رو زده 7140 مگابایت از اینایی که رویه قبض میاد چطوری مال شما رو زده 82804مگابایت
دوستان بالاخره طرح های بالای ماهی 14000 تومن رو اگه یکساله بگیریم شبانه داره یا نه؟ توی تاپیک مخابرات تهران میگن شبانه نداره !!!
دوست عزیز ، توی طرح های کمپین تابستانی فقط سرویس 2 مگ دارایه شبانه رایگان است.نقل قول:
سرویس های 2 مگ با ترافیک های 3 گیگ ، 5 گیگ و 8 گیگ که قیمتاش به ترتیب 14000 ، 17500 ، 27500 هست.
برادران یوزر مخابرات بیایم پیش شما یانهنقل قول:
به خاطر صحبتهای مربوط به سرعت و دزدی دودل شدم ولی انقدر از جاهای دیگه ضخم خوردم گفتم از مخابرات بگیرم
حال چه کنم؟؟
یه همچین سرویسی دیگه نیستش؟:n03:نقل قول:
برای مخابرات که نیست ولی اگه پول دار هستی مثلا از اسیاتک بگیرینقل قول: