تهران هم اجرا شده این محدودیت؟نقل قول:
Printable View
تهران هم اجرا شده این محدودیت؟نقل قول:
دوستان الان اینا منتظرن ببیند باز خورد این کارشون چیه تا میتونید زنگ بزنید تهران و حداقل نفری 10 تا شکایت تو سامانه 195 بنویسید
کسایی که حوصله دارند برند تو صفحه کلوب وزیر شکایت کنند اینا تا چند ماه دیگه باید پروانه هاشون تمدید کنند برای همین اگه ببیند دارند پیش وزیر خراب میشند سریع درستش میکنند
اگه همین چند روز اول ببیند همه دارند شکایت میکنند سریع درستش میکنند والا همین راه ادامه میدنند
دوستان این صفحه وزیر هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حتما برید اونجا تاثیرش بیشتر از سامانه 195 هست 20 تا کامن اونجا بزاریم با همه دیگه یقین بدونید خود وزیر پیگیر میشه شرکت های خصوصی هم مثل سک از این چیزا میترسند
حتما برید کار 2 دقیقه هست
خودم اولین کانت نوشتم اگه شبانه میخوایید همین روز اول باید برید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز این راهی که شما میفرمایید بسیار عالی است و حتی شاید به نتیجه هم برسیم.من هم از همه این درخواست رو دارم.اما میخواستم بگم بنده خدا جناب وزیر رو جدیدا تهدید کردن اگر پهنای باند اینترنت کشور رو افزایش بدی استیضاحت میکنیم یکسری از مراجع هم که با برخی از کارهای ایشون مخالفت کردند.ایشون هم خودش در فشار هست بنده خدا.نقل قول:
شکایت بی فایده استنقل قول:
مطابق سیاست تشویقی شرکت صبانت ترافیک مصرفی بین ساعت 2 تا 7 صبح در تمامی روزهای هفته رایگان بوده ( به شرط استفاده منصفانه و تا زمان پر نشدن امکانات از طریق بستر های مخابراتی ) و تعهدی را برای شرکت به همراه نخواهد داشت
استفاده منصفانه به هر مقداری می تونه اطلاق بشه
میاد میگه منصفانه دو برابر حجم خریداری شده است
یه بار میگه برابر با حجم خریداری شده است
یه بار میگه یک گیگ:n21:
بابا وزیر زورش به ... نمی رسه ولی زورش به این شرکتا که می رسه من تجربه کردم این صفحه وزیر خیلی تاثیر داره البته به شرطی که کامنت ها زیاد باشه والا با یکی دوتا کسی پیگیری نمی کنهنقل قول:
نقل قول:
آخی بنده خدا گناه دارن در سال کل پهنای باند رو 5 میلیارد میخرن 5000 میلیارد میفروشن بعدش ایشون اومدن توی تلویزون گفتن نه اینترنت توی ایران گرون نیست .............
خانه از پایبست ویران است با این چیزا درست نمیشه جانم
وزیر که حال نداره بیاد سایت پی سی ورلد . تازو اونم فروم پی سی ورلد بگرده تاپیک رو پیدا کنه. این چه آدرسه میدی دوست عزیز . لینک بزار یا اصلا ننویش . شما مشکلتو شفاف توضیح بده. اداری وار خلاصه بنویس
واسه من ساعت 6:20 سرعت شد 200 تانقل قول:
+++++++++++
امروز زنگ زدم به شماره صبانت
بعد قسمت شهرستان زدم وقتی میگفت کد شهرتون رو وارد کنید وارد میکردم میگفت اشتباهه خدانگهدار!!!:n04:
بچه های پارس قبلا ادرس داده بودن وزیر در جواب نوشته بود اومده و دیده تایپک پارس رونقل قول:
تو کلوب نمی شه کپی پیس کرد حال نداشتم ادرس طولانی این تایپک بنویسم اگه شما حال داری برو همین الان بنویس