از تورنتم سرعتت پایینه یا نهنقل قول:
Printable View
از تورنتم سرعتت پایینه یا نهنقل قول:
تورنت استفاده نمیکنم . یعنی خداییش الان حالم :n21: هست . اون لینک هایی که دادم لیچ کردی از 30 بالاتر نرفت ک نرفت :n21:نقل قول:
عملا اینترنت ملی را تجربه کنید ............:n01:
آقا سایت دانلود فیلمی میشناسین که سرورش تو ایران باشه ؟
از اینجا دانلود کن این قویترین سروریه که به عمرم دیدمنقل قول:
کد:http://www.putlocker.com/file/813B88E260320BA7
این وزیر بی وجدان قبلی فناوری ارتباطات درسته که پارسال گفت اینترنت رو همراه با اینترنت ملی ارایه میدیم و اینترنت بردوشته نمیشه اما نگفت که اینترنتو میزنیم توش م یرینیم....:n21:
و ملتی که میان اینترنت میخرن 70 درصدش اینترنت ملی هست!
دیگه کلا اینترنتم رفت رو هوا . آپلودد که اصلا سرعت 0 . این لینک هم از 5 بیشتر نمیشد . دیگه هیچی . مردم :n02: . فاتحه :n08:نقل قول:
تایید میشه برای منم افت کرده بودنقل قول:
من الان دارم از آنلاین فا دانلود میکنم (سرورش تو ایران نیست ولی قبلا ها با توربو حداکثر سرعت رو تو شبانه میگیرفت ولی الان تا 180 میره شبانه ولی روز 460)نقل قول:
نمیدونم چرا واسه من که درسته:n16:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زنگ زدید پشتیبانی ببینید چی میگه :n24: زنگ بزنید بهشون نشون بدید که باهاشون شوخی ندارید :n25:
اخه به اینا که ربطی نداره!!!نقل قول:
چرا تا یه ماه پیش کسی شکایتی نداشت!!!
الان دارم با 5 تا لینک دانلود سرعت 360 میگیرم از همین آنلاین فا(فیلم دانلود میکنم)
من که ارزومه اوضاع حداقل به شرایط قبل از انت خابات برگرده....
دلمون خوش بود تا بعد انت خابات همه چی درست میشه ولی بدتر لج بازی کردن
فقط میخوام روحانی بگیره این نامی جاهل رو عوض کنه که ری د به اینترنت!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرد حسابی میخواست تصویر امام زمان رو از طریق لایه های مختلف جو منتقل کنه تو اینترنتش مونده چه غلطی داره میکنه:n02:
حرفای ماورایی زیاد میزنه کلا..