دیشب 3.3 گیگ گرفتم....:n02:
Printable View
دیشب 3.3 گیگ گرفتم....:n02:
به چه سرویسی ؟نقل قول:
دوستان اعلام وضعیت کنن الان از صبح دوباره قطع شده!!!! اگه میشه یه شرکت معرفی کنین که روزانش خوب باشه من شبانه استفاده ندارم روزانش خوب باشه برای صفحه باز کردن و video دیدن قطعی ایقدر نداشته باشه!!!
2مگ 10 گیگنقل قول:
ولی فایده نداره! چون از سرور داخلی دانلود کردم سرعتش زیاد نوسان نداشت و رو همون 1مگ ثابت بود....
منم دیشب از ----------- دانلود کردم ولی همون 2.5 گیگ گرفتم:n13:نقل قول:
سرعت 512 من رو از 60 به 45 محدود کردن حتی در بدترین شرایط اینترنت زمان انتخابات هم 60 بود ولی الان روی 45 محدود کردن بقیه هم همین طورن ؟
بله برای من هم از 100 رسیده به هفتاد البته یک مگ دارمنقل قول:
العان دوباره زنگ زدم پشتیبانی با پشتیبانی فنی صحبت کردم گفت اصلا بحث محدودیت نیست یه اشکالی تو لینک بین المللی به وجود اومده که تا 2-3 روز دیگه رفع میشه
حالا راست دروغ گردن خودشون
سرعت منم را از 30-40 آوردن روی 10-15-20 ، قطعی هم دارم.نقل قول:
256 نامحدود برنزی
نقل قول:
دقیقا واسه منم همینطوره البته 3روزه
دوستان عذر میخوام که دوباره چنین پستی رو میدم ولی یه سری دوستان از این وضعیت اسیاتک اطلاع ندارن و جهت یاداوری این پستو میدم....
بهتره برای شکایت با اقای قائدی صحبت کنید:
من تمام زیر و بم این پشتیبانی اسیاتک رو میدونم!! یه مشت ادم دروغ گو کم تجربه هستند!!نقل قول:
شما عزیزان برای پایان دادن به این وضعیت اسیاتک با شماره 0311 - 6242053 داخلی 210 تماس بگیرید و با اقای قائدی صحبت کنید.
و مستندات خود را به ایمیل ایشون (ghaedi@cra.ir) ارسال کنید تا ایشون بررسی کنند...
اینکه میگن چند روز دیگه حل میشه دروغه... به من گفتن اوایل تیر درست میشه!ولی کو؟؟
درست که نشد بدتر هم شد....
=======
یه خبر خوب هم دارم که امیدوارم عملی که شد بهتون اعلام کنم.....البته اگر واحد شکایات اسیاتک زیرش نزنه!!
البته 50 درصد کار رو سود بردم.....