کلا اون اسکریپته خودمم تست کردم از کار افتادهنقل قول:
Printable View
کلا اون اسکریپته خودمم تست کردم از کار افتادهنقل قول:
این تجهیزاتی که شاتل داره نصب میکنه فقط برای ارایه vdsl شاتل هست ؟ مثلا وقتی سراسری شد چطور میشه از مخابرات یا اسیاتک vdsl گرفت ؟ مگه تجهیزات مال شاتل نیست ؟
دوستان یه سوال داشتم ، اگر من الان سرویسم رو مثلا 4 مگ خریداری کنم روی 16 بسته میشه؟
نه. همون ۴ مگ.نقل قول:
ولی مثل این که بعضی شرکتا تا جایی که خط بکشه سرعتو میبندن. مثل سابق
سرویس های fair خیر همون سرعت رو بهت میدننقل قول:
سرویس هایی مثل اکو سزعت رو باز می ذارن. این سرویس ها داخل پنلشون نیست و باید با فروششون تماس بگیری و ازشون بخوای
واگذاری ۶۲ هزار #اینترنت VDSL برای مشترکان مخابرات
وزیر ارتباطات:
[emoji843]مخابرات ایران، تاکنون برای ۲۴۸هزار مشترک ظرفیت VDSL دایر کرده که ۶۲ هزار آن واگذار شده است.
[emoji843] تاکنون ۱۵۰هزار مشترک مخابرات ایران در تهران درخواست ارتقا دادهاند که واگذاری به مابقی هم با سرعت در حال انجام است.
[emoji843] شاتل هم برای ۱۰هزار مشترک، خدمات پرسرعت جدید دائر کرده که ظرف هفته آینده تقدیم مشترکین خود خواهد کرد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my iPhone using Tapatalk
ینی توی تهران و قم همه جاش حتی محله های پایین شهر vdsl دار میشه ؟ من بعید میدونمنقل قول:
چیزی جز تبلیغات نیس و به رخ کشیدن قدرت (پوشالی) نیسنقل قول:
248 هزار تایی ک میگه خیلی عدد کمیه که اصلا به چش نمیاد
شما خودت از کد 1 تا 8 تهران حساب کن چن تا خطه میانگین چن تا خط سر جمع میشن؟
یا باید چندین روز دیگ speedtest index نتیجه های سراسریشو ببینم دیگ :D
بسته ی جدید شاتل رو کسی تست کرده ؟ که رایگان سرعت تا 16 مگ باز میکنه ؟ لطفا اگر کسی انجام داده اینجا نتیجش رو بگه ممنون میشم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ظاهرا نمیشه چون توی اینستا گفته برای مشترکین جدیده و مشترکین فعلی نمیتونن از این طرح استفاده کنن .
کلا این بسته 3 گیگ ترافیک دارهنقل قول: