واسه چه کاری میخوی ؟؟؟ وایرلس میخوای یا فقط میخوای pc بهش وصل بشه ؟؟؟ بودجتون در چه حد هستش ؟؟؟نقل قول:
اگه وایرلس میخواید خونتون چقده ؟؟
Printable View
واسه چه کاری میخوی ؟؟؟ وایرلس میخوای یا فقط میخوای pc بهش وصل بشه ؟؟؟ بودجتون در چه حد هستش ؟؟؟نقل قول:
اگه وایرلس میخواید خونتون چقده ؟؟
نقل قول:
میشه بیشتر توضیح بدید ؟ من در این مورد اطلاعات ندارم .step by step:40:
[QUOTE=Farshid72;6746302]مشکلی نداره میتونید همینکارو کنید که البته فک کنم اگه با یه سیستم وصل شدی به نت دیگه نیاز نباشه رو یه سیستم دیگه کانکشن بسازی...
شما این کارو انجام بده اگه مشکلی پیش اومد بگو
من ابتدا مودم رو به کیس اولم وصل کردم توسط لن و کانفینگش هم کردم و اینترنت میرم ولی اون یکی کیس هم که با لن به پرت دیگه مودمم وصل کردم چراغ اتصالش روی مودم روشن می شود و در اون کیس هم ارتباط شبکه ای بر قرار می شود ولی چه با ساختن کانکشن و چه نساختنش اینترنت نمی ره راستی هر دو تا هم تنظیمات اینترنت پروتکلشون هم روی اتو ماتیک هست ....
حتی سیم کیس اولم رو که کار می کنه می کنم و بجاش سیم لن کیس دوم رو میزنم تو مودمم (یعنی در جای همون پرت اول ) ولی بازهم در کیس دوم نمی ره
راستی واسه اینکه با گوشی از وایرلسش استفاده کنم باید مثل کار اولی ، کانفینگ کردن رو برای وایرلس در بخش وایرلس در صفحه کانفینگ انجام بدم ؟
با سلام خدمت دوستان عزیز و گرامی!
من توی مغازه ADSL دارم!!! حالا می خوام از همین ADSL برای Laptopام توی خونه استفاده کنم!
فاصله 1 کیلومتر!
می خواستم بدونم که چه چیزهایی باید خریداری کنم؟! 1 مودم وایرلس معمولی + یک آنتن جداگانه جواب کارو میده؟!
[QUOTE=joopiter23;6747931]ببین دوسته عزیز شما اگه کابل رو وصل میکنی و هیچ اتفاقی رو روی نمایشگر مشاهده نمیکنی باید بگم که لن سیستمتون مشکل دارهنقل قول:
ولی اگه وصل میکنیو و کانکت میشه ولی اینترنت نمیره قضیش فرق میکنه
اگرم شما کابل رو میزنی بعد کابل سیستم اول رو میکشی بعد وصل میشه بازم قضیش فرق میکنه
در مورد وایرلس هم تو همون کانفیگ کردن که 2 دقیقه هم طول نمی کشه شما باید Access point رو Enable کنید
بعد روش پسورد بزارید
البته بدون کانفیگ مجدد هم میتونید وارد تنظیمات شید و Aceess point رو فعال کنید
192.168.1.1
وارد شید بعد تو منو ها وایرلستونو فعالش کنید
---------- Post added at 12:09 AM ---------- Previous post was at 12:08 AM ----------
1km زیاده...پوشش میده ولی به شعاع 1 کیلومتر...فکرشو کن 1 کیلومتر چند خونه رو تحت پوشش میده که اگه یکیشون بتونه قفلتو -- کنه....نقل قول:
توصیه من اینه شما بیخیال این روش شی
---------- Post added at 12:12 AM ---------- Previous post was at 12:09 AM ----------
راستش با مودم D-lin کار نکردم ولی شما تو انجمن سخت افزار وارد قسمت لوازم ورودی و خروجی شو اونجا یه نگاه بندازاگرم نبود مشکلتو تو یه تایپک بیان کن دوستان کمکتون میکنننقل قول:
ممنون از توضیحاتتون
اتصال برقرار می شه و اون کانکشن لن هم روشن می شه ولی تو اینترنت نمیره (یعنی اینکه چه کانکشن بسازم و کانکت بخوام بشم و چه اینکه همزمان اینکه کیس اول وصله بخوام تو این کیس دوم صفحه باز کنم)
چه بجای سیم کیس اول بذارم و چه در جای خودش (پرت مربوط به کیس دوم) در هیچ حالت اینترنت نمی ره ولی شبکش وصل می شه !
ممنون از توضیحاتتون
اتصال برقرار می شه و اون کانکشن لن هم روشن می شه ولی تو اینترنت نمیره (یعنی اینکه چه کانکشن بسازم و کانکت بخوام بشم و چه اینکه همزمان اینکه کیس اول وصله بخوام تو این کیس دوم صفحه باز کنم)
چه بجای سیم کیس اول بذارم و چه در جای خودش (پرت مربوط به کیس دوم) در هیچ حالت اینترنت نمی ره ولی شبکش وصل می شه !
error 678
با مودم نمیشه عزیز :20:نقل قول:
میتونید از دو تا نانو استیشن استفاده کنید
رفیق مشکلی از اون بابت نیست!!!
یعنی این منطقه هکر مکر نداره!
اگه میشه راهنمایی کنید!
پس شدنی هستش که تا 1 کیلومتر بدون افت سرعت اینترنت بده! مودم هم از همین مودم های معمولی ADSL که قابلیت وایرلس دارد؟!؟؟؟؟؟؟؟
قیمت چقدر درمیاد؟!
ببین دوسته عزیز شما اونجا که داری ipv4 رو تنظیم میکنی یه قسمتی پایینش داره به اسم DNS SERVER کهاونارم باید پرشون کنی!!!نقل قول:
اگه امکانش نیست شما سیستمتو باسیستم اولی شبکه کن بعد خودت آی پی تعریف کن بعد DNS هارو وارد کن میتونی DNS هارو از isp خودتون بپرسید
---------- Post added at 08:58 PM ---------- Previous post was at 08:56 PM ----------
دوسته عزیز شما باید تو راه تقویت کننده بزاریدنقل قول:
توصیه من اینه شما بجای اکانت adsl اکانت wifi بگیری بعد تو مسیرتون هم باید یه تقویت کننده باشه یا اینکه مودم خودتون پهنای باند و قدرت ارسال سیگنال بالایی داشته باشه
پسر 1 کیلومتر کم نیستا
همون اکانت ADSL واسه خونه بخری فک کنم ارزونتر دراد