سرویس های حجمی مخابرات شبانه نداردنقل قول:
در طرح های کمپین فقط در بعضی از مراکز ارائه می شود شبانه رایگان
Printable View
سرویس های حجمی مخابرات شبانه نداردنقل قول:
در طرح های کمپین فقط در بعضی از مراکز ارائه می شود شبانه رایگان
سرعت و پینگ من به طرز عجیبی خوب شده :|
سرعت دانلودم که اومده بود پایین و نوسان داشت برگشته روی همون 125-130 و پینگ هم دیشب ساعت 10 با یه سری سرور های آلمانی 130 بود،قبلا با همین سرور ها حداقل پینگ 170 میگرفتم............
یه توضیحی میدی چکار کردی درست شد؟ اقدامی انجام دادی؟ چه اتفاقی افتاد؟ منطقه مخابراتی تون کجاست؟نقل قول:
هیچ کاری نکردم :| :دی همینجوری دیشب تست کردم دیدم پینگ خیلی خوب شده و تایم اوت و پکت لاست و ... هم ندارم.(تقریبا 1-2 هفته ای میشد که پکت لاست خیلی رفته بود بالا و پینگ هم داغون بود)نقل قول:
یه توضیحی میدی چکار کردی درست شد؟ اقدامی انجام دادی؟ چه اتفاقی افتاد؟ منطقه مخابراتی تون کجاست؟
منطقه مخابراتی بعثت........
دوستان الان قيمت جديد 512 نا محدود ماهانه چقدر ميشه؟
جايي هست كه تعرفه هاي جديد رو زده باشه؟
نامحدود512 شده 18.5تقریباً ,حالا 1000تومن بالا پاییننقل قول:
مهندس جان اینها همش نعرفه های قدیمه. به عنوان مثال الان اینجا 1مگ رو زده ماهی 43تومن ولی الان 1مگ نامحدود هست 37تومن(ماهیانه)نقل قول:
جالب خود مرکز مخابراتمونم نمیدونه چه سرویسی داره میده به 2020 میگی میگه برو مرکز مخابرات خودتون بپرس رفتم مرکز مخابراتمون میگن نمیدونیم آیا شبانه هست یا نه . من میخوام سرویسم به این محدود 2 مگ تغییر بدم ولی تست درست حسابی پیدا نکردم . قرار داداشم یک سال است اگر بخوام بعدا کنسل کنم باید به ازای هر ماه 7200 بدم . تا حالا هیچکدوم از دوستان از این سرویسا استفاده نکرده .نقل قول:
نقل قول:
منم فكر كنم طبق فرمايش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اين تعرفه ها قديمي باشه. چون برادرم 1 مگ داره الان ماهي براش 37 ميفته درحاليكه اينجا 43 نوشته. ولي 512 رو نميدوستم