Eune بهتره يا euw از نظر ping تفاوت داره يا يكسان هست?!
Printable View
Eune بهتره يا euw از نظر ping تفاوت داره يا يكسان هست?!
مال من چرا log in نمیشه :n30::n30:
erorr "security alert میاره:n30::n28:
Riot Girl Tristana + Dreadknight Garen این 2 تا مجانی هستن البته اسکین Garen با تویتر قبلا میشد بگیریش.نقل قول:
منم همین مشکل رو داشتم. با vps مشکلم حل شد. تونستم وارد بازی بشمنقل قول:
omg
واسه برد 15 تا lp میده واسه باخت -25 تا کم میکنه چرا !!!! :n14:
حتما تو یه بازی afk بودی /// یا یه بار هیرو انتخاب نکردی در حین بازی رنک ..نقل قول:
من یه بازی بردم .. دو نفر afk بودن و کلا با زور من بردیم .. بهم 23 تا lp داد ذوق مرگ شدم .. :n04:
ولی lp هام شده بود 99 تا برا این که صد شه مجبور بودم یه بازی دیگه بازی کنم :| :n24::n29::n15:
نه اون LP که به شما میده ربطی به AFK بودن یا چیزای اینطوری نداره.
LP فقط مقدارش با بردن تیم های قوی تر از خودت زیاد میشه. توی LoL هر بازیکن یه چیزی داره به اسم ELO که به خیلی چیزا بستگی داره اما کلا یه امتیازه. شما اگر یه تیم رو ببری که مجموع ELO هاشون از تیم شما بیشتر باشه LP خیلی بالاتری میگیری. اینکه چجوری تصمیم میگیره که با چه تیمی شمارو بندازه به برد و باختت ربط داره، مثلا اگر 5 تا بازی پشت سر هم ببری یهو تو رو میندازه با یه تیم که ELO خیلی بالایی داره، خب اگه اون تیمو ببری LP خیلی زیادی میگیری. حالا اینکه چطور میشه فهمید که این تیمی که الان داری باهاش بازی می کنی چقدر ELO داره که ممکن نیست اما میشه توی op.gg اسم تک تکشون رو زد و اونجا یه دکمه داره که MMR رو حساب می کنه. با MMR خودت مقایسه می کنی تا ببینی حریفت قوی تره یا ضعیفتر، اگه ضعیف تر باشه زیاد LP نمیده بردنشون.
دوستان من فک کنم اکانتمو -- کردن هی میرم تو اکانتم میگه تو بازی هستی یعنی چی؟بعد میزنم reconnect ارورر میده نمیتونی وارد شی و اینا
یکی داره با acc تو بازی میکنه "پسوردتو عوض کن"نقل قول:
سریع پسوردو عوض کردم هنوز تو بازیه یعنی من هیچ کاری نکردم