آقا بابك شما كه الان جواب هيچكيو نميدي
Printable View
آقا بابك شما كه الان جواب هيچكيو نميدي
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
# [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با اجازه چند تا سئوال دیگه، البته ممکنه بعضی سئوالا زیادی ضخصی باشن، انتظاری نیست که به اونا پاسخ بدین:
1- گفتی که توی زندگی واقعی شوخ طبعی. چهره ات هم همینو میگه. ولی چرا لحن پستهات خشک و جدیه؟ آیا نوعی بی حوصلگی نیست؟
شاید بر اثر سریع نویسی ( گویی ) باشه . اتفاقا یکی از نقطه ضعف های من در دنیای واقعی هم همینه . زیاد رنگ و لعاب نمبدم به حرفام . واضح محتوای اصلی رو میگم که خوب معمولا تاثیر منفی داره .
2- چرا فکر میکنی که خیلی از اعضای فوروم از شما خوششون نمیاد و چرا باید اینطور باشه؟ (اینو از بعضی از جواباتون و حرفای بعضی از اعضا نتیجه گرفتم)
من این فکر رو نمیکنم . گفتم که آماری وجود نداره . برآیند کلیم این بود که ما اینجا هستیم . و محیط ما ضد مدیره . درباره امار هم عرض کنم که قطعا اگر آماری گرفته بشه بخاطر فضای خفقانی که ( کدوم خفقان ؟ حدس بزن قبل از اینکه خودم بگم ) بین کاربران وجود داره کسی جرات نمیکنه که از مدیر حمایت کنه یا تشکر کنه یا بگه دوستشون داره . در جا متهم میشه به پاچه خاری . نمونه ها موجود هستند .( و نمونه عینی تر ، که هر کس مسخواد از مدیری دفاع کنه در جا خودش این موضوع رو میگه که قصدش پاچه خاری نیست ) اصولا برای یه ذهن منفی با یک عینک منفی از جامعه ضد مدیر امکان نداره تصویری جز نفرت از مدیر وجود داشته باشه . و اگر بود حتما برای بدست آوردن منفعتی اتفاق افتاده و لاغیر .
3- شما مدیرید اما اصلاً سعی نمیکنید که روابطتتون رو با اعضای فوروم نزدیک کنید. چرا؟
فرصت بسیار کم بوده . من که وارد میشم خوب یک سری کار جلومه ( که هیچ وقت هم در هیچ روزی تموم شده از فروم نرفتم ،در کنار محدودیت زمانی خودم ) یکی دو مورد هم لطف سرشار یکی دو رفیق ناب پی سی وردی که دوستی من رو به چیزی دیگه تعبیر کردن .
یادمه در روزگاران ما قبل تاریخ ( مدیریت موسیقی من ) یکی از کاربران فعال که دوست بودیم و میگپیدیم در یاهو و هم نام من هم بود و الان ادمینه در یک فروم ( به همراه دوستش که همکار بود در اینجا و چون مدیر نشد در اینجا قهر کرد و رفت و من رو به انواع فحش ها مفتخر کرد در فرومشون . ببینید اهمیت مدیر بودن رو در دنیاهای کوچک ) و هر وقت مدیری میره از پی سی آی دی میسازه و میشه دلسوز اون مدیر و نگران زحمت های هدر رفته اش و غیر ... ، با یکی از مدیران درگیر شد و قهر کرد . من به روال دوستی که داشتم در یاهو باهاش حرف زدم که بیخیال اون انجمن خاص بشه و فعالیتش رو در دیگر انجمن ها ادامه بده که حیفه و غیر . بعد شنیدم که گفته بوده : بابک اومد منت کشی من . من یکه خوردم . من در زندگی واقعیم منت بابام رو نکشیدم . که بیام در نت منت کشی یه نام مجازی .از این کم فهمی دوستی و اینکه چه راحت اندازه دنیای یک آدم رو نشناختم و چه راحت تر کوچک رو دوست گرفتم ، از خودم و از او رنجیدم . اونجا یکی از لحظاتی بود که من تصمیم گرفتم به محدود کردن روابطم در نت ( و پی سی )
4- تاپیکایی که حتی به اندازه خیلی کم جنبه سیاسی یا اجتماعی یا در مورد روابط بین جوونا و ... باشن سریع پاک میشن در حالی که ممکنه اونقدر هم جنجالی نباشن. دلیلش چیه؟
خب دو گزینه داریم . یکی اینکه شما به من بگو درجه کم یا زیاد چیه ؟ نه از دید خودت . از دید اون آقا یا اون رباط معروف در اینترنت ایران و چین مشابهش ؟ که یک تاپیک فروم رو اونجا نبره که نی میندازن بعضیا .
دوم اینکه فروم از درگیری خود داری میکنه . خیلی از این کم سیاسی ها یا اجتماعی ها در صفحه اول فقط آروم میمونن . بعد به میدان جنگ تبدیل میشن . اون حذف یا قفل شدن تاپیک وقتی از محدود شدن چند نفر جلوگیری میکنه فکر میکنم گزینه بهتری باشه .
5- این فوروم مجازی و بی اهمیته. تا حالا شده موضوعی در این فوروم پیش بیاد که به خاطرش واقعاً عصبانی شی. در اون لحظه چه تصمیمی گرفتی؟
دلگیر شدم . اما عصبانی نه به اون مفهوم . شاکی شاید بهتر باشه . خیلی ساده یا جوابی نوشتم یا سکوت کردم .
6- توی ویکیپدیا هم فعالیت دارین؟ فارسی یا انگلیسی؟ اسم یوزرتون چیه؟
فعالتم در حد چند مورد تصحیح متن بوده . همین . خواننده ام بیشتر .
7- اگه کسی بهت توهین کنه عکس العملت چیه؟ (هم توی فوروم و هم توی دنیای واقعی)
بازم ممنون...
توی فروم ؟ من یک کاربر هستم قبل از مدیر بودنم . توهین به کاربر چه عکس العملی ایجاد میکنه ؟ همون برای خودم هم هست . تو دنیای واقعی نمیدونم . اکثرا بی خیال رد میشم . ( تو خودم میریزم )
حتی برای مدیر سایت جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Sina (امید وارم که ناراحت نشن و منو بن نکنن) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم انتفاع مالی نداره ؟نقل قول:
پی سی ورد برای هیچ یک از مدیران ارشد + مدیران + همکاران دارای انتفاع مالی نیست . ما مثل دیگر کاربران هستیم .
بن نمیکنن .
ادمین ها ورودی منابع مالی سایت رو دارن و خروجیش رو . یعنی در آمد ها به اون ها میرسه . مخارج هم گردن اونهاست . مثلا مخارج حدودا سال اول و دوم انجمن که در آمدی مالی وجود نداشته ( میدونید از کجا میومد ؟ ) به عهده اونها بوده .
آقا بابک یه کلام ختم کلام ===== گله فرومی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
سلام سلام
خوب هستید
مرسی . بله
چند تا سوال داشتم
منو میشناسید؟
کم
فقط تو p30world فعالیت میکنید؟
بله
در محیط غیر از اینترنت هم به حوادث داخل p30world فکر میکنید؟
بله . زیاد
از مطالب p30world استفاده میکنید؟
از وقتی ارشد شدم خیلی کم . این اصلی ترین بدیه ارشد شدنم بود .
به همه انجمن ها سر میزنید؟
نه . بستگی به درصد حضور مدیر اون انجمن داره . بعضی انجمن ها رو چند ماه یه بار سر میزنم .
اهله مطالعه هستید؟
متوسط به بالا
به کدام خواننده علاقه دارید؟
فریدون فروغی . شجریان . سیمین . ویگن
ممنون
موفق باشید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون از شما . پایدار باشید
سلام...خوب هستی؟؟؟
سلام سلام قربان تو من
مارو میشناسید یا خیر؟؟:دی
ببخشید شما ؟؟؟
نقل قول:
یکی هم کل یه تاپیک بود که گفته بودن یکی مرده و ملت هم جواب طرف رو داده بودن که دروغ میگه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
========
1-شایع شده بود که قبل ماه رمضان یه قرار ملاقات خواهیم داشت(الفین میگفت:دی) چی شد؟؟؟
این الفین من نمیدونم چرا اینقده شایعه پراکنی میکنه .
2- یه تاپیکی بود یه دوره زمونه (همین چند وقت پیشا) یه بنده خدایی میومد و به بچهةا خدمت میکرد کارش این بود چون اینترنت پرسرعت داشت لینکهای غیرمستقیم بچهها را براشون مستقیم میکرد ولی تاپیک زیاد دووم نیاورد و رفت تراش؟؟(یادتونه یا نه؟؟ تو بخش «اینترنت و شبکه» بودش....) چرا تاپیک تراش شد؟؟؟ و اینکه اگه من بخوام برای بچهها لینک رپیدشر را به یه سرور دیگه منتقل کنم (رایگانه ها!!!) آیا مشکل داره و چرا؟؟؟؟
من نمیدونم . شاید بخاطر دردسر های کپی رایت ( سرور انجمن خارج از ایرانه ) از سینا بپرسی بهتره .
3- ما یه رفیقی داریم به اسم سامان007اسپای:دی (saman007spy) این بندهی خدا چندوقت پیش بن شد....حال ما اساسی گرفته شد:دی چرا؟؟؟؟؟
چند وقت پیش بن موقت شد . خیلی زود تر از موعدش هم آن بن کردمش . دوباره رویه همون بود که بود . انجمن رو هوا پرواز میکرد با جت . پیادش کردیم از هواپیما .
بازم سلام
بازم سلام سلام
چند تا سوال دیگه :
1 - ادکلن مورد علاقتون ؟
لاگرفیلد
2 - حیوون خونگی دارین ؟ ( اگه دارین چه حیوونی ؟ )
یه چند تاسوسک و شب پره . مگس . یه 10 - 20 تا گربه هم خودشون مهمون پشت بوم خونه ما کردن . غیر از اینا نه .
3 - وقتی یه نفرو بن میکنین خوشحالین یا ناراحت ؟
احساس خاصی ندارم . من وقتی بن میکنم که قطعیت محض داشته باشم . یعنی با شک این کار رو نمیکنم .
4 - اسمتونو دوست دارین ؟
خیلی
5 - به نظرتون هنوز وقتش نرسیده کاربرایی که حتی به انجمن سر هم نمیزنن عنوان کابر فعالشون برداشته بشه ؟ ( مخصوصا تو متفرقه )
چرا . تا حالا صد دفعه به خودم گفتم خوب امروز میای میرسی به عنوان ها . بسوزه پدر خوش قولی .
هر چند ما هر وقت به عنوان ها دست میزنیم یه مدل متلکی نثارمون میشه از کاربره معمولا . حالا اینکه یه ساله نیومده تو اون انجمن که فعالشه بماند .
عشق به عنوان های مجازی کشته منو . بعد میشینه از قدر نشناسی ها ، بی توجهی ها ، حالا فکر کردی کی هستی ، عنوانت ماله بابات ، و یه سه چهار کیلو از این چیزا بار ما میکنه .
6 - تو p30 از کسی بدتون میاد ؟
نه . ولی میدونم بعضیا خیلی ترسناکن . در انگشتان دست ) خدا به زن و بچه شون رحم کنه . آمین .
7 - غذای مورد علاقتون ؟
شامی . کوفته . انواع کباب .
8 - اگه تهران زندگی نمیکردین دوست داشتین کدوم شهر بودین ؟
شاید شیراز . شهر راحت و آزادی بود . کسی هم کاری به کار دیگران نداشت . البته منهای راننده هاش . تا قبل از اینکه شیراز دیده باشم فکر میکردم راننده های تهران خیلی چیزن . اونجا دیدم اصلا راننده های شیرازی نمیدونن ترمز چیه . جرات نمیکردم از خیابون رد شم . به قصد زیر گرفتن میومدن جلو .
9 - عکس اواتارتون کجاس ؟ ( محلش )
دفتر سابق انجمن نجوم ایران
10 - بزرگ ترین دروغی که گفتین ؟ ( میدونم که نمیشه گفت :دی )
من دروغ نمیگم <<< همین
نقل قول:
هیچ کس بخاطر یک اشتباه بن نمیشه مگر اینکه فحش بده . اگر شما میپذیرید کسی به عزیزان شما فحش بده و چون کاربر فعاله بن نشه تا مفید باشه برای فروم . به چشم . من کلی کاربر فعال میارم تو فروم تا از صبح تا شب از خجالت شما در بیان .
هیچ استرسی نیست اگر به قوانین خیلی محدود انجمن توجه بشه . مطمئن باشید استباهات معمول مشکل ساز نیست ( فوقش یه اخطار ) راستی پست هایی که پاک میشن و تاپیک هایی که ترش میشن هم اشتباه هستند .
راستش من برای این مثال نقض دارم البته نه برای شما برای سینا خان.ایشون یکی از کاربر های خیلی مهم در زمینه کنسول رو به مدت 1 ماه بن کردن که مشکلاتی رو به وجود آورد...خود اون کسی که بن شد وقتی باهاش صحبت کردم میگفت هیچ کاری نکردم خود سینا جان هم جوابی ندادن که چرا بنش کردن
خب با یاداوری اینکه اینجا من روی صندلی نشستم و اسم من سینا نیست :
ملاک شما برای قضاوت گفته های اون شخصه ؟
من کسی رو نمیشناسم که بن شده باشه بعد گفته باشه حقم بود بن بشم .( حتی کسی که فحش در حد تیم ملی هم داده برای فحشش کلی دلیل منطقی داره ) دیدید همچین کسی رو معرفی کنید بزاریمش تو ویترین .
نقل قول:
بله قطعا کمک میشه . اما هزینه خیلی زیادی داره این کار ( پهنای باند بالایی میخواد .) منبع درآمد صرفا فروشگاه هست و تک و توک آگهی ها . در ضمن مدیریتش هم خیلی سخته . چون انجمن در قبال فایل ها اون وقت مسئول میشه و کلی نیرو میخواد بشینن این ها رو دانلود کنن و ببینن در سته یا نه .
خوب لینک رو که میتونن بدن !
اون مشکل دیگه ای داره . دلیلش رو از همون آقاهه یا رباط معروف بپرسید که کاسبی همه رو کساد کرده .
نقل قول:
پی سی ورد هرگز 15000 آنلاین نداشته . اون یک باگ بود که 15000 رو نشون داده . بازدید تقریبا همونیه که بوده . البته با محدود شدن متفرقه کمی از بار انجمن کم شد ( چه خوب )
در هر صورت قبلا خیلی بیشتر بوده تا الان
امار شما مبناش چیه ؟ چون من ارشد بی خبرم به این شکل . اما عرض کردم متفرقه یوزر میکشوند به انجمن . وقتی به روی مهمان ها بسته شد طبعا این ورودی هم کمتر شد .
ممنون از جواب دادنتون......
خواهش
سلام آقا بابک...
سلام سلام
تشکر میکنم ازتون که خودتون رو در معرض سوالات کاربران قرار دادید. البته قبلا هم یه بار اینکارو کرده بودید فکر کنم.
منم تشکر میکنم که اهمیت میدید و پیگیر هستید
قبل از اینکه سوالاتم رو بپرسم میخواستم یه نکته ای رو بگم. من شیوه مدیریت شما رو به عنوان مدیر ارشد تحسین میکنم. خشک و جدی در عین حال انعطاف پذیر ... همون چیزی که لازمه مدیریت انجمنی با این حجمه. البته قصدم تعریف کردن نیست و انتقاداتی هم دارم به نحوه عملکردتون ولی در کل خوشحالم که شما مثل بعضی از مدیران نیستید که دوستی و دشمنی تو برخوردتون تاثیر بزاره و همیشه سعی میکنید فاصله لازم رو با کاربرها حفظ کنید. در هر صورت امیدوارم حضورتون به عنوان مدیر ارشد تو انجمن ادامه پیدا کنه چون بدون اغراق میگم برای حفظ نظم انجمن وجود شما لازمه.
خب هیچ کس کامل نیست و هیچ کس هم بدون خطا نیست . انسانیم همه ( فراموش میشه گه گاه ) . میدونید به ندرت کسی نقد درست و حسابی کرده کار من رو . ( خیلی وقتا هم نقد با شستشو اشتباه میشه ) که من بتونم بهتر فعالت کنم .
و اما سوالها :
1- همسر آینده تون از فعالیت شما تو پی سی ورد و مدیر ارشد بودنتون اطلاع دارن ؟ برخورد خاصی داشتن ؟
ایشون از ریز ریز کار های من خبر دارن . هیچ برخوردی نداشتن .
2- بهترین خاطره نجومی که داشتید چی بوده ؟
اولین ابزارم یه تک چشمی روسی 20 در 50 بود . باهاش سحابی جبار رو نگاه میکردم و چهار تا ستاره رو اونجا با خوشه ذوزنقه اشتباه میگرفتم .( تو این دوربین ستاره های این خوشه از هم تفکیک نمیشن ) بعد یه تلسکوپ ساختم ( با آیینه آماده البته ) . با بزرگنمایی 70 که نگاه کردم به جبار متوجه چهار تا ستاره شدم که بهم چسبیده بودن .خیلی خیلی نزدیک به هم . تازه فهمیدم که اشتباه کرده بودم در تشخیص خوشه . و خیلی زیبا بود این چهار تا ستاره چسبیده به هم . هنوز هم جزو محبوب ترین سوژه های رصدی من این خوشه است .
3- غیر از شما و بقیه مدیران ارشد و ادمین ها ، کدوم یکی از مدیرها تو متفرقه ابزار دارن ؟
مدیر ها توی انجمن خودشون دسترسی دارن .
4- شما وقتی تو انجمن لاگین میکنید به ترتیب چه کارهایی رو انجام میدید ؟ مثلا اول پیغام های خصوصی رو چک میکنید بعد ... ؟
اول خصوصی ها و پروفایل . سرآغاز . متفرقه . خبر ها . و بقیه .
5- تا حالا پیش اومده که مدیری رو بخاطر رفتار بدش با یه کاربر یا برخورد نادرستش مواخذه کنید ؟
کم . اینها بیشتر در محدوده فعالیت ادمینه تا مدیر ارشد .
6- تا حالا شده مدیریتتون تو انجمن باعث ایجاد مشکل تو دنیای واقعی براتون بشه ؟
نه
7- پی سی ورد به غیر از یک سایت که توش مدیر هستید نقش دیگه ای هم تو زندگیتون داشته ؟
کمی مهارت های مدیریتی یاد گرفتم توش که بعضی جاها به دردم خورد .
8- و در آخر اگه بخواید به عنوان یه بزرگتر به من جوون 22 ساله یه نصیحت و پندی بکنید چی میگید ؟
من کوچک تر از آنم .
فقط یه دفعه زندگی میکنیم . وقتت رو هدر نده .
سلام.
سلام
1. منو میشناسید؟!
کم
2. خواننده ایرانی مورد علاقه؟!
فروغی . سیمین . شجریان . فرخزاد
3. خواننده خارجی؟!
انقدر پراکنده گوش میدم آهنگ ها رو که کسی به نظرم نمیرسه شاخص بگم.
4. بهترین آهنگ ؟!
بهترین 100 آهنگ شاید میشد گفت . اما یکی نه .
5. بهترین کاربر سایت؟!
نمیگم . ( البته بهترین ها داریم اما بهترین نه . به هر حال اینجور سوال ها رو جواب نمیدم ) من کاربر خوب به کسی میگم که میتونه به این سوال جواب بده : برای چی میای پی سی ورد . برای چی میای نت . برای چی اومدی اولین بار ؟
6. بهترین فروم بعد از پی سی ورلد؟!
زیاد به فروم ها سر نمیزنم . فروم های تخصصی رو بیبشتر میپسندم . مثل جومفا
7. بهترین فیلم خارجی؟!
هفت سامورایی . داستان توکیو . جاده . طعم گیلاس . کمپانی هیولاها . این گروه خشن . یوجیمبو . ماجرای نیمروز . شین . حدس بزن چه کسی برای شام میاد .
8. شغل اصلی؟!
تکنیسین آی تی ( فعلا )
9. مدرک تحصیلی ؟!
دیپلم
10. از پی سی ورلد چقدر درآمد دارید؟!
پی سی ورد برای کلیه کاربران شامل : مدیر ارشد . مدیر . همکار . فعال . پروفشیونال . حرفه ای . جاش خالیه تازه فعال شده و غیره یه اندازه در آمد داره .
11. ماشین؟!
ندارم .
12. درباره ی سوال 5 ، Mohammad2010 موافقم. حتی بعضی همکارها ؟!
الان چه جوری بیابم این سوال رو آخه ؟ شلوغه
13. سایت ماهی چقدر خرج داره؟!
من نمیدونم
14. درآمد سایت بیشتره یا خرجش؟!
من نمیدونم ( جالب نیست ؟ منه مدیر ارشد یک بار هم دنبال این جور سوال ها نرفتم )
15. چرا تو انجمن ها فعالیت نمیکنید. ( مثلا فیلم بزارید، آهنگ بزارید، نرم افزار و ... )
من برسم به این تاپیک ها و پست ها و رپرت ها و اینا و اونا هنر کردم . فعالیت دیگه نمیرسم داشته باشم .
16. چرا روزی چند بار یا چند روز یکبار سایت کند میشه یا قطع میشه ؟!
من نمیدونم . احتمالا سرور نمیکشه .
و در آخر بابت تمام زحمات ممنون و خسته نباشید.
ممنون از شما