این دوستمون که قرار بود آموزش بده سرعت ما هم بره بالا پس کوشش؟؟؟/
من واقعا از سرعت شبها ناراضیم.حداکثر 400 مگ
Printable View
این دوستمون که قرار بود آموزش بده سرعت ما هم بره بالا پس کوشش؟؟؟/
من واقعا از سرعت شبها ناراضیم.حداکثر 400 مگ
بنده هم تا حالا منتظر ایشون بودم!نقل قول:
دوست عزیز، کلا به حرفهایی که تو چت آنلاین میگن اصلا کاری نداشته باش، چون بعضی وقتها واقعا مضخرف میگن! مثلا هیمنی که گفته کلا نمیشه مضخرف گفته، چون همین حالا من با اکانت دوستم کانکت شدم، من و دوستم از اکانت هم استفاده میکنیم، هر دو اکو هستیم. کلا چت آنلاین چیز بسیار بدرد نخوریه، نتیجه همه چتهایی که من داشتم یا همین چرت و پرتهای بوده که به اشتباه گفته میشه و کاربر رو به اشتباه میندازه یا این بوده: "در وقت اداری با پشتیبانی تماس بگیرید!!!"نقل قول:
من نمیدونم اینا کین که گذاشتنشون برای چت و مدارکشون چیه! برعکس پشتیبانی مرکزی تهران که خیلی عالی هستن و واقعا به سوالات و مشکلات درست جواب میدن و رسیدگی میکنن.
در مورد سرویس های اکو شاید بشه اما در مورد ART فکر نکنم(اگه کسی تونست امتحان کنه بگه)نقل قول:
من خودم قبلا زنگ زدم پرسیدم میگفتند نمیشه
کسایی که چت میکنند همون کسایی هستند که تلفن هارو جواب میدند(برا همین بعضی موقع ها دیر جواب میدند)
قبلا بهم ثابت شده چون یه دف اتفاقی با همون که داشتم حرف میزدم چت هم میکردم:31:
من خودم برای اکو امتحان کردم شده یعنی با یوزر پس یه نفر دیگه وارد شدم شد.حتی سرویس اون هم فرق میکرد که همون سرویس طرف رو میداد.کلا میشه با یوزر پس یه نفر دیگه وصل شد چه اکو باشه چه ارت.چه طرف تهران باشه یکی هم تبریز میشه بازم با یوزر پس در هر شهری که شاتل به اون شخص سرویس میده تو شهر دیگه وصل شد.(امتحان هم کردم)
1-كار خوبي كردي چون 64 ديگه اعصاب ميخواد.نقل قول:
2- 2 گيگ نه و سه گيگ! اگه يه كم صرفه جويي كني مثلاً تنظيم كني عكس ها لود نشه يا تبليغات يا با برنامه مثلاً حجم عكس ها كم بشه زياد هم ميتوني صفحه ببيني. اين كارا هم نكني ميشه باهاش كنار اومد نگران نباش. من از خدام بود بهم اكو ميدادن ولي متأسفانه فقط آرت ميدن.
3-ياهو كه چيزي از حجمتون كم نميكنه نهايت صبح تا شب باشين روزي 5 مگ كه اونم بيشتر براي تبليغاتش هست كه با كرك حل ميشه.
4-با همون اكانت.
:11:
سرعت اینترنت بسیار عالیست ... مسنجر هم باز میشه
دیشب فقط کمی مختل بود و الان 945 مگابایت دانلود داشتم
قبلا که میشد و فرقی نداشت سرویست چی بود و کجا بود!ولی الان بچه ها میگن امتحان کردن نمیشه و این امکان را برداشتن!نقل قول:
تایید میشه...نقل قول:
من و دوستم دیگه نمیتونیم عوض کنیم....
کسی هست جدیدا با اکانت دیگه ای وصل شده باشه ؟
بچه ها امروز سرعت من بسیار اومده پایین
میگند مشکل سراسری هست
برای شما هم همینه؟