نقل قول:
سلام
شما که این همه واستادی، بازم واستا تا سرویست رو بهت بدن، شاید به احتمال 1% اوضاعت خوب بودو تونستی خوب دان کنی !
Printable View
نقل قول:
سلام
شما که این همه واستادی، بازم واستا تا سرویست رو بهت بدن، شاید به احتمال 1% اوضاعت خوب بودو تونستی خوب دان کنی !
اینترنت من امروز وصل شد
ولی چه اینترنتی
2 مگ گرفتم
خطمو رو همون 2 مگ هم اپ کردن
پینگم 380 هست
سرعت دانلود هم 130 بالاتر نمیره ، چه سروره ایرانی چه خارجیش
ولی خیلی بهتره اسیاتک هست
حالا من زنگ بزنم تاثیری داره ؟ پورتمو بالاتر میبندن ؟
شماره پشتیبانیش چنده ؟
اهوارزم
من 2 مگ گرفتم
الان رفتم تو پنلم دیدم زده
سرویس 128 کیلوبیت 10 روزه جمعا 100 مگابایت - رایگان
این چیه ؟
داداش من از رو تجربه دارم میگمنقل قول:
اولش پیشگامان بودم دقیقا همین اتفاق براش افتاد بعد شاتل بودم که دیگه معروف شد به خاطر این کار بعد هم اسیاتک بعد هم اینجا
مشتری هایی که از دست میدند یه سری خاص هستند مثل ما که تعدادمون زیاد نیست ولی تبلیغات منفی ما توی فروم ها باعث میشه خیلی ها دیگه سمتشون نرند برا همین بعد یه مدت دوباره سرویسشون بهتر میشه تا چهار نفر بیاند ازشون تعریف کنند دوباره مشتری جمع میشه دوباره که مشتری ها زیاد شد خراب میشه
من که اخر این ماه دیگه میرم دانشگاه و از اینترنت اونجا استفاده میکنم هرچی باشه از این isp ها مسخره بهتره
دوستانی هم که میخواید شکایت کنید خواهشا خودتون رو اذیت نکنید من اون قرار داد رو که موقع خرید بهم دادند تا اخر خوندم و توش ذکر شده هر موقع که شرکت دلش خواست میتونه شبانه رو کلا برداره بدون اطلاع قبلی و شما هیچکاری نمیتونی بکنی
من 2 مگ گرفتم
الان رفتم تو پنلم دیدم زده
سرویس 128 کیلوبیت 10 روزه جمعا 100 مگابایت - رایگان
این چیه ؟
این سرویس تست شون هست زنگ بزن برات درست کنندنقل قول:
ببخشید شما صبانتی هستید ؟! چون اگه نیستید الکی به ملت امید ندید . این محدودیت سراسری هست .نقل قول:
-------------------------------------------------------------------------------------------
دوستان پشتیبانی اصلی صبانت مشهد هم این موضوع رو تأیید کرد . شما به هر میزان که حجم بخرید دوبرابرش رو میتونید دانلود کنید . از اون مقدار به بعد سرعت همه سرویس ها به زیر 20 کیلوبایت میرسن .
------------------------------------------------------------------------------------------
دوستان صبانتی حداقل کار تو این شرایط شکایت همگانی به 195 هست . شاید به خودشون بیان . چند دقیقه بیشتر وقتتون رو نمیگیره . فقط میتونم بگم خاک بر سر صبانت و کسی که این طرح رو مطرح کرد ! :n21:
-----------------------------------------------------------------------------------------
دوستان همگی به نمایندگی تهران با شماره 02183853 تماس بگیرین و اونجا از اینترنت شبانه گلایه کنید زنگ زدم گفتن فعلا آزمایشی گذاشتیم تا ببینیم واکنش کاربران چیه یعنی اگز کسی از حجمش دو برابر بیشتر تو شبانه استفاده کنه محدود میشه تا باز حجم بخره تو رو خدا برید زنگ بزنید تا منصرف بشن
یعنی تا حالا نفهمیدند واکنش کاربرا چی بوده؟:n02:نقل قول:
راست میگی رفیق علت داره علتشم اینه که میخوان پول بیشتری به جیب بیزنن آخه ملت بیشتر تو شب وب گردی میکنن و میرن فیس ب و ک و از این جور چیزها بعد از چند روز کار کردن میبینن که سرعتشون شده زیر 20 کیلوبایت یعنی دیگه سایت هم نمیتونن باز کنن در نتیجه مجبورن حجم بخرن و صبانت هم از خداشه میگه چه بهتر چرا ملت مجانی از اینترنت استفاده کنن قطره قطره حجم مصرفی هم ازشون پول میگیره و خلاصه این که پول زیادی به جیب میزنه که اسمش هست کلاه گذاشتن قانونی سر مردمنقل قول: