من با فری گیت میرم و هیچ مشکلی نداره. بقیه ی روش ها رو نمیدونم.نقل قول:
Printable View
من با فری گیت میرم و هیچ مشکلی نداره. بقیه ی روش ها رو نمیدونم.نقل قول:
نقل قول:
با وی-پی-ان باز میشه
من خودم با وی-پی - ان میرم
امتحان کن
ادرشم HTTPS برن بجای HTTP
سلامنقل قول:
کدوم شهری؟
دست ماهم بگیر:20:
کسی نبود که جواب بنده حقیر رو بدن؟؟؟
فروم به این فعالی.......
کسی نبود جواب بنده رو بدننقل قول:
فرومی به این فعالی ........
بچه ها اینو دیدید :
وایمو (WiMO) اولین شبکهی اینترنت پرسرعت بیسیم محلی مبتنی بر فناوری Wi-Fi با پوشش گسترده میباشد که توسط شرکت ارتباطات مبین نت ، تنها دارنده پروانه ارایه خدمات ارتباطی بی سیم با فناوری وایمکس در سراسر کشور از سازمان تنظیم مقررات وارتباطات رادیویی، در اماکن عمومی و پرتردد مانند مراکز خرید، پایانه ها، بانک ها، فرهنگسراها ، کتاب خانه ها ، رستوران ها، سرای محله ها،دفاتر خدمات الکترونیک و... راهاندازی گردیده است و این امکان را برای کاربران فراهم می آورد از طریق تلفن همراه،لپ تاپ، تبلت و یا هر گونه دستگاه مجهز به فناوری Wi-Fi و بدون نیاز به مودم و نرم افزارهای جانبی به آسانی به اینترنت دسترسی داشته باشند .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درود دوست عزیز 512 با 1024 چنان فرق ندارن با هم از نظر سرعت من با 512 100KB/SEC دانلود میکنم با 1MB 120-130 اما با 2MB 450-500/KB/SEC نظرم اینه که عوض نکن ترافیک بیشتر بگیر البته نظر شخصیه و منتظقه من با شما کاملا متفاوتهنقل قول:
من از بندرعباس هستم:20:
سلام عزیز،دوستمون درست میگن،اگر الان سرعت دانلودتون 100-90 هست با یک مگ معمولا بیشتر از125 نمیشه.من این طرح رو داشتم و اشتباه کردم فعال کردم ،عرض چند روز تغییر دادم.از اون مواردی که گفتید همه چی خوبه تقریبا فقط دانلود شبانه اش مثل هز طرح دیگه ای افت داره،روی هم رفته از نظر اقتصادی 512 بهتره.حالا اگه بازم دوست دارید سرعت بالاتری داشته باشید فعال کنید ولی اگه دارید با 100-90 دانلود میکنید تغییر به 1 مگ رو فراموش کنید!!!!!نقل قول:
با تشکر از دوستانی که جواب بنده حقیر رو دادن مخصوصا از کاربران
gigabayte2052 و mansell
شاد و پیروز باشین ...