درسته من مقصودم این بود که ایا کابینت های vdsl تجهیزاتش یکی هست یا ftth ؟ ینی اگه یه جایی که vdsl هست رو بخوان تا خونه ببرن فقط حد فاصل کابینت تا خونه رو باید فیبر کنن یا تجهیزات درونی کابینت هم باید عوض بشه؟نقل قول:
Printable View
درسته من مقصودم این بود که ایا کابینت های vdsl تجهیزاتش یکی هست یا ftth ؟ ینی اگه یه جایی که vdsl هست رو بخوان تا خونه ببرن فقط حد فاصل کابینت تا خونه رو باید فیبر کنن یا تجهیزات درونی کابینت هم باید عوض بشه؟نقل قول:
قطعا خطت تا 14 میکشه منتهی باید سر در یه تست بکنی ببینی 13 14 رو بهت میده یا نهنقل قول:
احتمالا سیم کشی داخل خونه اتون مشکل داره یا یه مقداری قدیمی شوده
سیم دو زوج با قطر 0.6 خیلی رواله منم خطم 4 مگ رو بزور حتی داخلی خونه میکشه قدیمیه
ولی سیم جدا از سر در گرفتم الان میکشه 16 ارو
تو کابینت vdsl کارت های vdsl2 هست به درد ftth نمیخورهنقل قول:
ولی از همون کابل فیبرنوری که تا کابینت fttc اومده استفاده میکنن باقی مسیر رو فیبر میکشن
با این حساب ضرر عوض کردن این کارت چقدر هست؟ مثلا اگر بخوان ftth بزنن دوباره کنار همون یه کابینت جدید می زنن ؟نقل قول:
من صبح مودم بردم سر خط و با هر روشی به ذهنم رسید تست کردم ولی روی 8500 یا 8800 ماکزیمم ریت میداد و جالبه گاهی موقع تست کلا ریت میومد رو 2 مگ و ماکزیمم ریت هم میشد 4مگنقل قول:
نمیدونم سیمی که از مخابرات امده قدیمی یا کنار سیم برق داخل زمین کشیدن، و اینکه پارسال هم سیم کشی ورودی خونه را تعویض کردیم و امروز هم مجدد سر خط تست کردم و فرقی نداشت،احتمالا سیم کشی که از مخابرات امده مشکل داره
بازم ممنون
سلام عزیزنقل قول:
زنگ میزنم به 2020 ولی کسی برنمیداره و اینکه قیمت مخابرات منصفانه هست یا اونم؟؟؟:laughing:
فاصله من 2کیلومتره با مخابرات
سلام بزرگوارنقل قول:
مودم داشتم که به رحمت ایزد منان پیوست و یه مودم تی پی لینک تک انتنه دارم. فعلا مودمی که گفتید را رفتم دیدم و الان 1تومن شده:worried:
سلام حسین خاننقل قول:
سرخط هم با داخل خونه فرقی نداره
دوستان ماکزیمم خط امده رو 9 مگ و زنگ زدم به شاتل و فعلا برای تست ، گفتم خط روی 8مگ بگذارید که اگه جواب میده ، دوم برج دیگه سرویس 8مگ بگیرم
داخل مودم نمیخواد تغییراتی بدم؟
و اینکه پشت مودم نویز گیر بزارم یا نمیخواد؟
این CRC چیه؟ گهگداری جلو اپ استریم و دان استریم عدد میفته
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
سلام
باید یک سری تست ها هست رو خط ت انجام بدم ،به احتمال زیاد کیفیت خط ت بهتر بشه ، آیدی تلگرام ی چیزی برام پیام خصوصی کن ..
تست رو انجام بدیم ...