دوستان واسه من 3-4 روزی هست که حجم کم نمیکنه.....هم Ecare قدیمی هم جدیده! واسه شما چی؟؟؟
Printable View
دوستان واسه من 3-4 روزی هست که حجم کم نمیکنه.....هم Ecare قدیمی هم جدیده! واسه شما چی؟؟؟
درود دوست عزیز میدونم شما میخواین چکار کنید کامپیوتر خودتونو به وب سرور تبدیل کنید در یاهو در خدمتتونمنقل قول:
yahoo id:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط مشکلات اینکارو میگم بهتون
به علت پهنای باند محدود شما و سرعت اندک شما هزینه گزافی باید پرداخت کنید بابت اینترنت به مبین نت چون بیشتر از 2گیگ احتمالا مصرف خواهید داشت
و همچنین کامپیوتر شما باید 24ساعت روشن بمونه تا وب سایت شما انلاین بمونه این یعنی اصطحکاک قطعات و پول برق گذاف
و اما پیشنهاد من
اگه میخواید میتونید یک هاست خریداری کنید با قیمت بسیار اندک 5-6 هزار تومان در ماه با سرعت بالا پورت اکثر هاستینگ ها (1Gbs ) در مقابل 2Mbs بسیار قدرتمند تره و نیازی نیست اصلا کامپیوتر شما روشن باشه و همیشه انلاینه سایت شما
منم فکر میکردم کم نمی کنه اما بعد از یکی دوبار ریست کردن البته با تاخیر دیدم کم کرده.(توی ECARE قدیمی ) امروز صبح ام تست کردم!!!نقل قول:
سلام دوستان اگه کم نمیکنه ما هم استفاده کنیم...؟؟
سلام دوستان
میخوام جواب این سوالم رو اگه میشه دوستان اهوازی و همچنین جهت جمع بندی بهتر سایر دوستای خوب این فروم نظر بدن
من میخوام طرح 512 رو تبدیل به 1024 کنم که از طرح اشتراکی B1111 استفاده کنم
اونایی که گرفتن و دارن بهم نظر بدن از نظر سرعت در باز کردن وب سایت و سرعت دانلود و ترافیک روزانه از نظر تعداد کاربرانش که شلوغه یا کمه
ارزش داره که تبدیل کنم و یا یا خیر؟
با تشکر از راهنمایی و نظر شما دوستان
شما كه ميخواين سايت روتوي كامپيوتر خودتون راه اندازي كنيد فكر سرعت پايين مبين نت رو كردين؟سرعت دانلود منيجر رو نبينيد كه بالاتر هستش بدون منيجر حدود 20-30هست، بعدش هم واسه هاست شدن اپلود مهمتره كه اونم پايين هست
ودر نهايت شاهكار وايمكس يعني پينگش كه بطور متوسط 100ميلي ثانيه از adslها بيشتره و حدود 400-500 هستش
و حالا از امريكا يه تست از اسپيدتست از اينترنت نسل4 ياlte روي ايفون(البته اين تست هم يه تست خوبشون هست) اما در كل هرچي باشه اين رو موبايل هست و موبايل سرعتش معمولا كمتره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حق با دوستمونه حجم کم میکنه.....حیف شد! :(
سلام بچه ها.
من از حدود 3-2 هفته پیش مشکل دارم، به این شکل که سرعت مبین نتم کم شده و برای خودش هی قطع و وصل میشه (مثلا 30 ثانیه قطعه و بعد 30 ثانیه وصل میشه). [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی بهم توصیه کرد که چک کنم اگر آنتن جدیدی نزدیکی خونه نصب شده توی تنظیمات مودم یه چیزایی رو اصلاح کنم. من نگاه کردم و دیدم توی نقشه مربوط به پوشش شهر یزد (که من الان اونجا هستم) یه چیزهایی عوض شده و پوشش افزایش پیدا کرده و فکر می کنم احتمالش هست همچین اتفاقی افتاده باشه و اگر همچین چیزی اختلال ایجاد می کنه، ممکنه علت مشکل من هم همین آنتن های جدید باشه.
من یادمه تنظیمات مودم مبین نت رو قبلا اینجا خونده بودم که بچه ها یاد می دادند. میشه اگر کسی بلده بگه من چی کار باید بکنم؟ زنگ زدن به پشتیبانی مبین واقعا فاجعه است و گذاشتمش به عنوان آخرین گزینه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته این رو هم بگم که مودم خارجی هستش و نسبت به قبل تعداد خط سیگنالش کم نشده (سیگنالش روی 2 یا 3 است و قبل از ایجاد این مشکل روی یک هم عالی کار می کرده).
اینم سرعت ما
بچه ها یه سوال
شما با مبین نت و س ا ک س میتونبید برید گوگل پلاس ؟
من از یه جا اکانت س ا ک س گرفتم میگه به خاطر مبین نته نمیتونید برید گوگل پلاس !
اره؟