سرعت همون سرعت اسمی نه بیشتر نه کمترنقل قول:
مودم رو هم بدون صاحب خونه اصلا نمیدن
Printable View
سرعت همون سرعت اسمی نه بیشتر نه کمترنقل قول:
مودم رو هم بدون صاحب خونه اصلا نمیدن
آقا این سایت بی صحاب مخابرات چشه ریز مصرف رو نمیاره هر کاری میکنم تاریخ رو تنظیم میکنم مثلا از 1 شهریور تا 12 شهریور هیچی نمیاره :n24:
خب این سرعت دانلود اسمی اینترنت 2 مگ مخابرات چنده تو تهران؟نقل قول:
فکر کنم قاعدهاش یک هشتم باشه ... یعنی 256 کیلوبایت در ثانیه
درسته؟
منم 1مگ نامحدود دارم
چند هفتست که لود شدن صفحات منم اعصاب خورد کنه! حوصله ندارم 20 دقیقه تو صف اپراتوراشون بمونم! چه وضعشه آخه!
پینگ 4.2.2.4 برا من 336 و 50% پکت لاست!
بله درسته سرعتهای مخابرات سرعت اسمی سرویس هست و سرویسهای نامحدود هم به هیچ عنوان محدودیت دانلود ندارندنقل قول:
براي سرورهاي داخلي درسته ولي براي سرورهاي خارجي اصلا اينطور نيست.سرعت به شدت افت ميكنهنقل قول:
من که طبق تجربه ای که خودم در استفاده از سرویس مخابرات دارم گفتم رو هوا حرف نزدم چون خودم دارم استفاده می کنم.نقل قول:
بله گاهی اختلالات چند ساعته افت سرعت برای من هم پیش اومده ولی اینطور نیست که یه تیکه اینطوری باشه
ولی در کل سرعت ثابت هست.
من نميدونم شما چه تعرفه اي استفده مي كنيد و از كدوم مركز. ولي من الان يك هفتست كه از مركز لطيفي تهران اينترنت محدود ١٠ مگابيت گرفتم. در كل روز سرعت از سرورهاي داخلي كمتر از ٧مگ نميشه اما سرورهاي خارجي افتضاحه. حوالي ٧ تا ٩ صبح سرعت خوبه ولي بعد از اون سرعت دانلود به زور و بدبختي به نيم مگ هم نميرسه. اينم تجربه منه از مخابراتنقل قول:
خوب شما حتماً از مخابرات در سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شکایت کن تا به شکایتت رسیدگی بشهنقل قول:
پول دادی بالاخره باید تکلیف سرویست مشخص بشه
منم هر کاری کردم ریز مصرف رو نیاوردنقل قول:
یه بار یه ماه پیش تا بازه ی زمانی رو انتخاب کردم دقیق اورد ولی انگار اینم به خاطرات پیوست !
واقعا مسخره اس ! (بعد این همه سال تازه همچین چیزی راه افتاد که اونم انگار مقطعی بود)