من امروز بار 3ومه که دارم قطع میشم!نقل قول:
چند دقیقه پیش قطع شدم که با ریبوت مودم درست شد....
Printable View
من امروز بار 3ومه که دارم قطع میشم!نقل قول:
چند دقیقه پیش قطع شدم که با ریبوت مودم درست شد....
معلوم نیست این وضع تا کی میخواد ادامه پیداکنه!!! من از صبح مونده بودم مشکل از مودم یا چیز دیگه!!!نقل قول:
من همیشه سه ماه تمدید میکردم بعداز قطعی های ماه پیش این دفعه یه ماه تمدید کردم تا ببینم چی میشه مثل اینکه اینا نمیخوان درست کار کنن باید یه فکر دیگه کرد!!!:n05:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :n23:
باور کنید دوستان با اینکه از آسیاتک عزیز رفتم ولی الان حاضرم این وضع رو تحمل کنم و با آسیاتک همراه باشم ولی یه محدودیتی هم دارم که نمیتونم
نمیدونم چرا تو این شرکتا باز آسیاتک از نظر من بهتره
امیدوارم که درست بشه این شرکتی خوبی بود داشت پیشرفت میکرد که زدن ناکارش کردن همین مخابرات رو زیرابشو زدن خراب شد دوباره خودشو بالا کشوند
به امید بازگشت سرعتای قبلی آسیاتک عزیز:n12:
بلاخره جواب دادن! میگه که اولا شما سرعتت هنوز زیر 4 نیست که حق شکایت داشته باشی ( 256 برنزی)
دوما پینگ زیر 400 از نظر ما اشکالی نداره
سوما گفت چیزی در مورد درست شدن سرعتا و تاریخش اعلام نشده....
با توجه به این مورد سوم نتیجه میگیرم که اپراتور های قبلی که اعضای فروم تماس گرفتن، الکی یه چیزی جواب دادن....
منم معتقدم شرکت خوبیه اما سرعت پیج باز کردنش و وضعیت پینگش خیلی اذیت میکنه!:n28:نقل قول:
سرعت باز کردن و سرعت دانلود و پینگ و چند مورد جزئی دیگه!:n08: بقیه مواردش خوبه:n10:
دوست عزیز منم دقیقا سرویس شما را دارم و همین آمار 4 کیلوبایت را به من هم در ابتدا می گفتند اما من یادمه که باشون تند صحبت کردم و گفتم که مسئول فروش شما سرعت 32 را به من تضمین داده است ، بعد از چند روز از آسیاتک تماس گرفتند و گفتند که روی خط شما نویز وجود داشت که باعث پایین اومدن سرعت شده بود و ما آن را اصلاح کردیم...این جریان ماله یک ماه پیشه که سرعتم تا دو روز پیش عالی بود و همون 32 ثابت می داد اما دوباره برگشته به همان سرعت قبلی....>>> راه حل >>> دوباره اعتراض و شکایت این بار تندتر از دفعه قبلنقل قول:
مگه از نت چه استفاده هایی میکنن
باز کردن صفحات دانلود و پینگ
نکنه منظورت اونا هستن؟:n10:
نقل قول:
SNR Up : 25.5
SNR Down : 33.0
مشکل اینجاست که میدونم قصد سر کار گذاشتن دارن! خودم بهشون میگم که نویزم ندارم....
ایده خوبی بود! منم زنگ مییزنم میگم خودتون گفتین سرعت ثابت 32ه! و اینکه نت 32 کیلوبیت نخواستم! 256 کیلوبیت خواستم! اگه قرار باشه همچین ضریب های اشتراکی مزخرفی رعایت بشه من اصلا قید نت رو میزنم! حداقل ایرانسل صبحا همون 30-40 تارو میده
نقل قول:
استفاده من بازی آنلاینه که آرزویی بیش نیست! بعضی وقتا هم دانلودی چیزی!
دوستان این طرح های برنزی نا محدود که حجم با سرعت بالا دارن رو میشه هر وقت خواستیم از اون حجم سرعت بالاعه استفاده کرد ؟
یا فقط همون مثلا 6 گیگ اول که استفاده بشه سرعت بالاست ... ؟؟؟
اصلا سرعتش بالا هست . ؟ :n02: