فكر كنم شده ٤٥٥تومن آمپشم اساتيد بهتر ميدونننقل قول:
فكر كنم شده ٤٥٥تومن آمپشم اساتيد بهتر ميدونننقل قول:
آقا حمید خیلی ازت ممنونم که زود جوابمو دادی ..
قیمتش رو حدود میدونین چنده؟ اگه قیمتش تنده دیگه پیشنهادی چی میونین بهم معرفی کنین چون از لحاظ بودجه یکم دستم خالیه..
خیلی ممنونم بازم.
سلام،خواهش میکنم.نقل قول:
5500 رو قیمت دقیق ندارم ولی حدود 300 باید باشه.
این قیمت CO 609 PLUS هست.نقل قول:
سلام به دوستان خوبم
میخواستم یه باند حرفه ای بخرم ولی موندم از چه برندی یا مدلی بگیریم
ضمنا" خودم الان باند 6975 دارم برام بیس هم خیلی مهمه
ممنون
سلام دوستان. شدیداً نیاز به کمک دارم
ماشین 206. ضبط 7450 ساب کیکر 15 اینچ مدل مربعی L5 با باکس 100 لیتر دیکسل و آمپ مونو سانداستریم px.2000
باقیشو هنوز تهیه نکردم و راهنمایی می خوام. میخوام پرتاب صدا و کیفیتم خوب باشه. سابم خوبه
نظر خودم hsk 165 برای در جلو (شایدم میدرنج. شما بگید). برای طاقچه هم نمی دونم چی بگیرم.نظر خودم jbl 696 یا هرتز 690 (بازم شما مد نظرتون چیزی هست بگید)
آیا باطری و خازن اضافه کنم؟ چند آمپر و چند فاراد؟ کابل چند گیج بخرم؟ چند متر؟
آمپ 4 کانالی که رو 4 اهم خوب خروجی بده گرونه. نظرتون رو دوتا دو کانال چیه؟ بیش از 1.5 میلیون دیگه هزینش بیشتر نشه. با نصب و ....
نظرتون روی تیوتر s20 چیه؟
نصاب کار بلد و منصف تو غرب تهران می خوام. بدونه اهم چیه :n01:
ببخشید طولانی شد. مرسی از همه
سلام دوست عزیز. خیلی متشکرم از توجهتون ولی برای تشکر نیاز به پست نیست و از تیک تشکر میتونید استفاده بفرمائید.نقل قول:
من گلیدن CO 609 Plus رو پیشنهاد میکنم.455 تومن.یه اسپیکر کیفیتی و قدرتی هست.نقل قول:
خیر مقدم عرض میکنم خدمت شما دوست گرامی.نقل قول:
شما چون ساب 15 دارید و باکس بزرگ Low Bass و حجم وSPL بسیار بالائی دارید.لذا باید کامپوننتی تهیه نمائید که بتونه از نظر فرکانسهای مید باس و میدرنج اون SPL رو پوشش بده و به قول معروف کم نیاره.همچنین هزینه ایه که برای کابل برق و باطری و BIG3 باید انجام دهید باعث میشه که نتوانم با بودجه 1.5 میلیون تومانی که در نظر دارید مشاوره مناسبی خدمتتون عرض کنم.
به هر حال پیشنهاد من:
دو جفت کامپوننت هرتزHSK 165 یا گلیدن SQX 165 (قیمت 735)
آمپلیفایر 4 کانال گلیدن RS100C4 قیمت 1.027.000 تومن.
کابل RCA گلیدن Hi End قیمت 91.000 تومن.
BIG3 با کابل 4 گیج گلیدن آلمان.متری 40.000 تومن.حدودا 3 متر نیاز هست.
دوستان كسي جواب مارو نميده؟
واسه memphis mc692 چي بگيرم امپيلي ٤كانال؟
Kenwood KFC-6934a
اقا حمید شما نمایندگی گلیدن ادیو سیستم در ایران هستید ؟ :n02:نقل قول:
اخه تو این مدت ایجاد این تاپیک فقط و فقط دارین از محصولات این شرکت رو به دوستان پیشنهاد میکنید و محصولات پایونییر و ... رو به درد نخور میدونید :n16:
سوال کردم . قصد جسارت ندارم :n16: