برای من یوتیوب و فیس بوک بازه
Printable View
برای من یوتیوب و فیس بوک بازه
عزیز شما نتت خوبه خدا رو شکر مشکل اینه که اکثر کاربران های وب ناراضین و کیفیت نتشون متوسط رو ب پایینه و فقط فقط بخاطر ترافیک ارزونتر موندن.شاتل کیفیتش عالیه شاتل لند هم ک رایگان اسیاتک هم شبانش از های وب خیلی بهتره در کل کسی که مصرفس تو روز پایینه دلیلی نداره بیاد های وب.نقل قول:
اگه کسی میخواد بیاد های وب فقط وضعیت یک نفر رو در نظر نگیره وضعیت اکثر ما متوسط رو به پایینه و این چند روزه با تایم اوت های متعدد اعصاب برامون نذاشته
والا های وب نه به اون داغونی هست که بعضیا اینجا پست میزرن و بد میگن - نه به اون عالی بودنی که باز بعضیا اینجا میگن !
کاملا معمولیه
ولی حداقل از بعضی isp ها مثل اسیا تک بهتره
از نظر قیمت هم برای کسی که مصرفش بالاست بهترینه
YouTube بازهنقل قول:
صبح فیس هم باز بودنقل قول:
با DNS خود های وب؟ یوتیوب واسه من refused connection میده بدون قند شکننقل قول:
پ.ن دیروز از ساعت ۹ تا ۱۱ پنج بار نت قطع شد :\ هر قطعی بین ۵ تا ۱۰ دقیقه طول کشید. ( چراغ DSL ثابت بود چراغ خود اینترنت قطع برق بود)
همین الان هم ۲ دقیقه قطع شد
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
اره ......................:n20:نقل قول:
اولا که با اون خرجی که شما کردی ، باید بالای 10 ترا دانلود کنی!!! من با 20 تومن تو شاتل ، حدود 250 گیگ از چیزایی که نیاز داشتمو دانلود کردم ( و میتونستم تا 1 ترا هم دانلود کنم! )نقل قول:
دوم اینکه اگه کیفیت نت شما خوبه ، بنا نمیشه که برای همه خوب باشه! کیفیت هر شرکتی مرکز به مرکز و شهر به شهر فرق میکنه! من خودم تا چند ماه پیش های وب داشتم و اتفاقا کیفیت خوبی هم داشت ( به جز مبحث سرعت دانلودش که سرعتو رو 2.5 مگ ست میکنن!! ) ولی نیومدم به همه بگم که بیاین از های وب بگیرین و خوبه و فلان!!
و در آخر اینکه نمیدونم چرا از موقعی که های وب بابت معرفی کاربر 40 تومن هدیه میده ،همه خیر خواه شدن و به فکر نت بقیه افتادن و دوست دارن بقیه هم از کیفیت بالای های وب بهره ببرن!!!!
من امروز از شیراز مشترک های وب شدم.
روز اول استفاده.
خطم رو روی 2 مگ بستن!! در حالی که باید 8 مگ باشه.
کدوم سرویس رو گرفتین ؟ اگه سرویس سرعت بالا باشه بالاتر میبندن مشکلی ندارهنقل قول: