من که هر رور افت سرعت دارم.نقل قول:
اصلا صبح ساعت 6 الی 11 صبح اینترنت دارم از 11 صبح تا 6صبح فردا میشه اینترانت.
صبح 240 تا تک لینک از هر سروری تو کره زمین میگیرم. ساعت 11 ظهر به بعد تک لینک 60 تا.
Printable View
من که هر رور افت سرعت دارم.نقل قول:
اصلا صبح ساعت 6 الی 11 صبح اینترنت دارم از 11 صبح تا 6صبح فردا میشه اینترانت.
صبح 240 تا تک لینک از هر سروری تو کره زمین میگیرم. ساعت 11 ظهر به بعد تک لینک 60 تا.
1 مگ دارین شما؟نقل قول:
آقا من 512 نامحدود دارم،مدتیه سرعتم افت کرده،مخصوصا تو لود سایتا خیلی اعصاب خوردکن شده،واسه بقیه ام همینه یا من فقط مشگل دارم؟
فرد اسدی
بله 1 مگ نامحدود،فقط امروز اینطوری شده سرعتم اومده پایین........نقل قول:
1 مگ دارین شما؟
امروز زنگ زدم 2020 گفتم پینگم با 8.8.8.8 رفته بالای 350
صد تا کار گفت انجام بدم اخرش میگه حالا با 4.2.2.4 تست بگیر گفتم سرور اروپا خوبه امریکا بالاست
گفتم خب این الان سرور کجاست میگه شاخه ایی از گوگل میگم من که گفتم سرور امریکا میخوام
میگه داداش گلم معیار همینه کاریش نمیشه کرد
پیشنهادتون چیه؟
درسته. سرعت دانلود ١٠مگ حداكثر ١.٤مگ هست به شرطي كه شير يك به يك باشه. ولي طبق قرداد شير يك به ٨ ميشه و اين بعني حداق سرعت حدود ١٤٠ و حداكثر حدود ١.٤.نقل قول:
دیروز یه کی از دوستام زنگزد بهم گفت اینترنت عموش 512 نامحدود هستش....مثل برای من و دوستم....گفتش چند روزی افت سرعت دانلود داشته زنگ زده 2020 گفته سرعت دانلودش کمه اونام یه چنتا کار بهش گفتن انجام بده تو کامپیوترش سرعت دانلودش الان شده حدود 200....:n29:
میخواستم بدونم همچین چیزی امکان پذیره؟؟؟ واقعیت داره؟؟؟ میشه کاری کرد سرعت دانلود بره بالا؟؟؟ :n13:
بله میشهنقل قول:
اپراتور باید این کارو بکنه
اکانتیگ این جور چیزا که اصلا همچین کاری نمی کنن
اون هم شما رو از سرکار گذاشته :n08:
بچه ها من می خوام از این طرحای جشنواره تابستانی مخابرات بگیرم
سرعت 2 مگش چه جوریاست؟ سرعت دانلودش تو حالت عادی در چه حدیه؟
فکر می کردم مودم وایرلس رایگان هم بدن رو طرحای ستاره دار، ولی میگه به مستأجرا نمیدن
راهی جز بردن صاحبخونه نیست که مودم هم بدن؟
سلام
یه چندتا سوال:
- من به تازگی اینترنت مخابرات گرفتم نمی تونم میزان حجم مصرف شده رو تو سایت tct.ir ببینم یعنی جای اون نمودار یک عکس قرار بوده بیاد که لود نشده می زنه! کسی همچین مشکلی داره؟ با چندتا مرورگر هم امتحان کردم
- من تو تابستان مشترک شدم و طرح یک مگ دارم پس طبیعتا خودکار باید جزء کمپین باشم. یعنی اینترنت شبانه هم دارم؟ چون نمی تونم تافیک مصرفی رو ببینم می ترسم سر برج به جای 15.500، چندمیلیونی قبض بیاد !!
- تو این چند روزه چند بار افت سرعت و قطعی داشتم. همیشه اینجوریه یا الان اینجوری شده؟