چالب اینجاس که بنده در طول این یه هفته فقط 6.5 گیگ دانلود کرده بودم.
Printable View
چالب اینجاس که بنده در طول این یه هفته فقط 6.5 گیگ دانلود کرده بودم.
یعنی خاک تو سر کشور ایران مردم کشورای دیگه سرعتشون چنده بعد مال ما میاد رو 15 کیلوبایت
فایده نداره من برم جزو گروه داعش :n19::n28::24:
با این شرایط من 20 روز دیگه مهمون این شرکت هستم و بعد تخلیه میشه دوست نداشتم به این زودی از جمع صبانتی ها برم:n01:
بیا آقای otfbax جوابگوی ملت باش.
من 4 تا پیراهن از همه شما بیشتر پاره کردم.
من دم همه این شرکت های ایرانی رو دیدم ومیشناسم.
کف دستم رو بو کردم.
مدتی پیش به همین بابا گفتم آقا جان اینقدر مردم رو هیستریک نکن. همین یوزر شیرازی گفت نه آقا من 5 ساله صبانت هستم محدودیت اصلا خوابش رو هم نمیبینی !
حالا کی خوابش رو نمیبینه !
ما یا تو ؟ که مرتب این جا رو محفل پز دادن کردی .. تو نبودی گفتی صبانت شرکتیه که ابدا نمیخوابه.. بیا دهان مبارکت رو باز کن شکر شکن کن .
حالا تو پستو قایم شدی :n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حرف دوستان تاییدمیشه 12 مگ مشهد شبانه 8 کیلوبایت وقتی شرکت های دیگه مثل شاتل محدود گنن بایدم صبانت راه شاتل رو در پیش بگیره من تا چند روز دیگه بر میکنم اگه شبانه درست نشد از صبانت میرم برای همیشه چون بن شدن موقتی نیست و تازه از این بدتر باید برای سرعت شبانه واقعی باید حجم بخری که اصلا نمیصرفه یعنی برای 90 گیگ دانلود درماه باید 45 گیگ روزانه بخری پس 12 مگ هم بخوره تو سرشون دوستان مطمئن باشین که این سیاست رو تغیییر نمیدن پس همه بیایم صبانت رو تخلیه خط تنبیه کنیم آخه پر رویی تا این حد :n24::n24::n24::n24::n24::n24::n24::n24::n24::n24: :n24::n24::n24::n24::n24::n24::n24::n24::n24::n24: :n24::n24::n24::n24::n24::n24::n24::n24::n24::n24: :n24::n24::n24::n24::n24::n24::n24::n24:
با توجه به اینکه دوستمون masooyan که همشهری من هستند سرعتشون افتضاحه و با توجه به همین 3 گیگی که امروز شارژ کردم و با توجه به گفته نمایندگی صبانت اصفهان متاسفانه میتوان به این نتیجه رسید که فقط تا دو برابر حجم خریداری شده در طول یک دوره سرعت بالای شبانه فقط برقرار است و بعدش به شدت محدود میشویم.حالا من سعی میکنم هر طور شده ظرف امشب و فردا شب 6 گیگ در ساعات شبانه دانلود کنم تا این موضوع برایم روشن شود.اما در تستی که همکنون گرفتم با کمال ناباوری حتی سرعت لینک با سرور خارجی که در امضایم هست به 1.1 مگابایت رسیده:n04:در بهترین شبهام هم به این سرعت یک لینک خارجی در ساعت 4 صبح نمیرسید!!!یعنی واقعا این 3 گیگی که شارژ کردم اینقدر صبانت رو خوشحال کرده!!!!در هر صورت من هیچ نتیجه گیری قطعی نمیکنم و میگزارم بعد از دانلود 6 گیگ شبانه نتیجمو بگم.مخلص همه دوستان:n16:
با این وضع همگی باید بااینترنت پرسرعت صبانت خداحافظی کنن آی اس پی که شبانه نداشته باشه دو پول نمی ارزه اینم بارش رو بست اینطوری کرد حالا نوبت شرکت های دیگه هستش کاشکی ایران بدنیا نیومده بودم چون جماعت ایرانی فقط به فکر جیب خالی کردن هم نوعش هستش اینم نمونه اش دزدی سر گردنه حجم بخر تا شبانه داشته باشی مگه پول علف خرسه با این قانونای مسخرشون:n23::n23::n23::n23::n23::n23::n23:: n23::n23:
من نیم گیگ خریدم هنوز همونجوره!
اینم چرته.:n23:
هر چی محدودیت هست زیر سر هموناییه که نگران ورود فرهنگ غرب هستند.کاری هم به شرکت نداره:n21:
اصلا ما اصفهانیا انگار بدشانسیم!:n03:
اون از وضع آب و اینم اینترنت نیم بندمون که روز به روز محدودتر میشه:n28:
میگم شما چرا نمی رید مخابرات شنیدم اصفهان 10 با شبانه رایگان میدهنقل قول: