سلام دوستان سامانه ibsng برام نوشته C11-1024-5G-12M-postpaid منم دانلود رایگان دارم یا نه؟؟؟ :n28:
Printable View
سلام دوستان سامانه ibsng برام نوشته C11-1024-5G-12M-postpaid منم دانلود رایگان دارم یا نه؟؟؟ :n28:
سیترا چش شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستان من مبین نت دارم به معنی واقعی کلمه افتضاخ و گرون هست
چون خط خونمون فیبر نوری نیست مجبورم فقط از مخابرات ای دی اس ال بگیرم
نظرتون چیه؟دانلودشبانه هم نیاز دارم
خانه مون هم پاداده
سیترا هم کلا باز نمیشه...پرتکم ارور یوزر پسو میده...از کجا نتو شارژ کنیم؟!:n15:
اخه گوسپند هنوز پرتک و کامل رااندازی نکردی از یه هفته قبلش ماناماد و بستی الان من چجور ترافیک بخرم تو این گرما زبون روزه واسه یه گیگ شارژ پاشم برم اون سر شهر گوسپند
سلام من 5 سال با صبانت بودم سرعت 2 مگابایت و بدلایل افت سرعت 3 ماه هست وایمکس 512 گرفتم و بخاطر قطع و وصلی و سرعت شبیه دیال آپ قصد خرید adsl با سرعت 1 مگابایت به بالا را دارم شرکتی سراغ دارید که بدون مجوز بهم سرعت بالا بدهد و چون نویسندگی برای سایت ها انجام میدهم نیاز به سرعت بالا دارم و فارغ التحصیل شده ام و نامه دانشجویی هم ندارم ............. نیاز به سرعت دانلود ندارم و تنها نیاز به سرعت بالا برای لود شدن سریع سایت ها دارم . کسی آشنا داره توی نمایندگی ها ...
تو فکر نباشید منم با اینکه منتقل شدم پرتک نمیتونم تمدید کنم شبانه هم که نداره اکانتم:n21:
اره من میشناسم اسمش علیه تو همین تاپیک هم میاد پست میده اسمش alimail3248نقل قول:
نماینده کدام شرکت هست ؟؟
من از پرتک تمدید کردم الان دوباره 10 مگ میگیرم شبانه نداشت ولی در کل سرعت و پینگ خوبه امروز پینگ 100 با یه سرور انگلیسی داشتمنقل قول: