دوستان سایتی هست که مثلا تو سرور EUNE بفهمیم که کی بیشترین بازی رو برا مثال با رنگار انجام داده ؟مشخصاتشو ببینم؟
Printable View
دوستان سایتی هست که مثلا تو سرور EUNE بفهمیم که کی بیشترین بازی رو برا مثال با رنگار انجام داده ؟مشخصاتشو ببینم؟
آره برو این سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بعد برو تو قسمت champions
رو rengar کلیک کن بعد برو تو قسمت summoners اونی که بیشترین بازی رو با rengar بازی کرده و ELO اش از همه بیشتره کلیک کن میتونی مشخصاتشو ببینی
بعد یه کاره جالب هم میتونی بکنی
اسم summoner رو برو تو سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بنویس میتونی replay های بازی با rengar اشو ببینی :n06:
آقا این قضیه lose streak چیه بیچاره کرده مارو
من تجربه دارم وقتی که شکسته بشه بعدش پشت هم رنکت میبریم
این قضیه دست riot عه ؟ اون اینکارو میکنه که بعضیا به tear بالا تر نریم ؟ یا یه جا ثابت بمونیم ؟
خیلی عجیبه !
تاحالا 10 دفعه اتفاق افتاده واسه من ...:n28::n14:
تا حدودی دست riot اهه 10 تا برد پشت سر هم و به محض ورود به باخت 10 تا باخت پشت سر هم اما تو همون برد پشت سر هم riot سعی میکنه کسایی که چند بار باختن رو باهات بندازه علت اینکه میبری علت عمده ی این قضیس(صحبت های من از behind ام در نیومده من هر بازی همرو چک میکنم)نقل قول:
آقا این قضیه lose streak چیه بیچاره کرده مارو
من تجربه دارم وقتی که شکسته بشه بعدش پشت هم رنکت میبریم
این قضیه دست riot عه ؟ اون اینکارو میکنه که بعضیا به tear بالا تر نریم ؟ یا یه جا ثابت بمونیم ؟
خیلی عجیبه !
تاحالا 10 دفعه اتفاق افتاده واسه من ...:n28::n14:
علت عمدش جذبیه که خود شما انجام میدی...نا خود آگاه احمق هارو جذب میکنی و حتی اگه چیزی هم نگی موج باخت و flame رو توی بازی میندازی
قانون جاذبه ذهن به شدت تو این بازی تاثیر میزاره
بهترین توصیه هم اینه که اولی رو که باختی بری هواخوری یه بازی دیگه و ...
چند تا که وین میشه یهو یک باخت باعث میشه رید...ه بشه به همه چیز الان یه جوری شده که تو گولد همه مثه برونز 5 بازی میکنن اصن الان چند تا بازیه که همه ناامید و خیلی بد بازی میکنن همه تو لابی میگن ته این بازی باخت ولی بازی میکنیم همه یه جور حس رو داریم مثلا کسی که میری متچ هیستوریشو نگاه میکنی میبینی خیلی خوبه اسکورش یهو توی اون گیم گند میزنه! خیلی عجیب شده!نقل قول:
نا خود آگاه احمق هارو جذب میکنی و حتی اگه چیزی هم نگی موج باخت و flame رو توی بازی میندازی
حالا ولی وقتی که سیلور 5 بودم اونایی که برونز بودن مثه دیاموند 1 بازی میکردن بعضی وقتا ! بعضی وقتا هم هست که مثلا اسپکت میکنم بازی دیاموند ها ،رو اونا هم اینجوری میشن ...
واقعا عجیبه هر کاری هم میکنی بازم نمیشه ببری!!!!
با یه نفر که دیویژن اش پایین تر باشه مثلا سیلور باشه اگه رنکت بریم باعث میشه که اینجوری بشه ؟ قضییه پایین اومدن mmr حقیقت داره؟ راهی نداره بشه درست کنم اکانتمو از پرومو gold 3 پرت شدم تو gold 5 چیکار کنم؟
یه حس بد نا امید کننده وجوده منو گرفته که نمیتونم خلاص بشم شاید mmr ام پایین اومده باشه که اینجوری میشه:n14:
راهی داره درستش کنم لطفا کمک کنین خیلی حالم بده!!:n28:
لطفا کمک کنین ;(
دوستان این سایت na.leagueoflegends.com رو وقتی میزنم نمیتونه مرورگر بهش وصل بشه. خیلی دیگه از سایتهای خارجی دیگه هم بهمین صورت هستن. فیلتره یا مشکل از طرف سیستم منه؟
یه platinum 5 0 lp نیست اینجا با من یه دست بیاد رنکت mmr ام fix بشه دارم
به خدا دارم دیونه میشم ..........:n14::n28:
تو میتونی به خوبی بازی کنی ؟ :n13:نقل قول:
لگ اینا نیست ؟
آره ولی الان یکم با بیخیالی بازی میکنم اعصابمم زیر خط فقره..............
لگ دیگه نیست فعلا! ولی از وقتی که دی سی شدم و باختم این بلا سرم اومده... 3 ،4 روز میشه
همیشه وقتی اینجوری میشد هی پشت هم میباختم بعد از 2 روز درست میشد ولی ایندفعه خیلی طولانی شده :n14:
علت اولش همون که گفتم داری جذب میکنینقل قول:
چند تا که وین میشه یهو یک باخت باعث میشه رید...ه بشه به همه چیز الان یه جوری شده که تو گولد همه مثه برونز 5 بازی میکنن اصن الان چند تا بازیه که همه ناامید و خیلی بد بازی میکنن همه تو لابی میگن ته این بازی باخت ولی بازی میکنیم همه یه جور حس رو داریم مثلا کسی که میری متچ هیستوریشو نگاه میکنی میبینی خیلی خوبه اسکورش یهو توی اون گیم گند میزنه! خیلی عجیب شده!
حالا ولی وقتی که سیلور 5 بودم اونایی که برونز بودن مثه دیاموند 1 بازی میکردن بعضی وقتا ! بعضی وقتا هم هست که مثلا اسپکت میکنم بازی دیاموند ها ،رو اونا هم اینجوری میشن ...
واقعا عجیبه هر کاری هم میکنی بازم نمیشه ببری!!!!
با یه نفر که دیویژن اش پایین تر باشه مثلا سیلور باشه اگه رنکت بریم باعث میشه که اینجوری بشه ؟ قضییه پایین اومدن mmr حقیقت داره؟ راهی نداره بشه درست کنم اکانتمو از پرومو gold 3 پرت شدم تو gold 5 چیکار کنم؟
یه حس بد نا امید کننده وجوده منو گرفته که نمیتونم خلاص بشم شاید mmr ام پایین اومده باشه که اینجوری میشه:n14:
راهی داره درستش کنم لطفا کمک کنین خیلی حالم بده!!:n28:
لطفا کمک کنین ;(
mmr و این چرتا هم چرته
خیلی هارو دیدم چندتا بازی پشت سر هم carry شدن
علت دومش هم اینه که تو eune به سر میبری :دی:دی:دی
علت سوم هم اینه که این بازی رو بیش از اندازه ای که باید مهم در نظر گرفتی
علت چهارم هم اینه که نتت اوضاش خوبه اینایی که اوضاشون بده دارن دنفرینت میکنن
والا صب رفتیم 2 دس بازی کنیم انواع مشکلات جدید اومد جلومون.....دیلی میشد لا مصب چه دیلی 5 ثانیه بعد انجام میداد دستورو اکانت Euw از گلد 1 پرت شده سیلور 1 حالا برا من غم promo میگی ؟:خخخخخخ
من که دیگه وقتمو تو این moba ت---- حروم نمیکنم میرم مثل یه معتاد خوب میچسبم به mmo هام