سگ تو روحشون اینترنت شرمنده شده با این وضع اینترنت اینجا.تو رو قرعععععان 1مگ منو ببینید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سگ تو روحشون اینترنت شرمنده شده با این وضع اینترنت اینجا.تو رو قرعععععان 1مگ منو ببینید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام بچه ها کسی به غیر از ای فریمور BM632w_V100R001IRNC15B011.bin فریور دیگه ای هم داره ؟
این فریور در کل خرابه مودمم هم ترکید! دیگه کار نمیکنه
لطف میکنید واقعا اگه چیز دیگه ای دارید بدید ایرانسل یا هرچی دیگه بود فرق نداره
منم با 512 دیشب 2.5 گیگ دانلود کردم الانم با پرروکسی زیره 100 نمیاد!نقل قول:
خداروشکر
اهواز و گرگان
مناطق قرمز رنگ مشخص شده در نقشه از مناطقی هستند که ظرفیت فروش تکمیل شده و نبایست مشترک جدید جذب بشه ...
گرگان : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اهواز : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
*برنامه Google Earth نیازاست...
سلامنقل قول:
دوست عزیز یعنی اگر تماس بگیریم درصورتیکه طرح تمام نشده باشه ولی حجم تمام شده باشه میتونیم تاریخ طرح رو به روز کنیم؟و اینکه چه فرقی میکنه من مصرف ازاد داشته باشم تا زمان اتمام طرح؟
سوال دیگه اینکه روی مودم dx350 که با اخرین فریمور اپدیت شده در قسمت امنیت wifi روی پروتکل wpa و wpa2-psk گزینه pre shared key ندارم واسه ست کردن رمز درحالیکه خیلی از مودمها این امکان رو دارن و فکر کنم ورژنهای قبلی مبین هم داشتن!فقط گزینه pin موجود هست که وقتی کدی وارد میکنم و استارت میزنم باز هم خطا میده!باید چیکار کرد؟
مرسی
بله میتونید همون روز طرحتون رو مجدد فعال کنید ولی زمانش از همون روز محاسبه میشه نه زمان قدیم طرحتون ، طرح ازاد هم به ازای هرمگ مصرف مبلغی از حسابتون کسر میشه.در مورد مودم شما زیر زبونه کشویی encrype type یک کادر مستطیلی وجود داره که رمز وای فای رو همونجا وارد میکنید.نقل قول:
من دیشبم همون حدودای 5 گیگ دانلود کردم (3 تا پارت 1.5 گیگی + 10% 1.5gb ) کاش همینجور بمونه تا 6 پارت بعدی :دینقل قول:
بعید میدونم ثابت بهمونهنقل قول:
با سلام به همه اساتید ارجمند
به مشکلی عجیب برخوردم که خیلی کارم گیر شده ! از همه اساتید اهل فن استدعا می کنم تجربیاتشون رو در اختیار بنده حقیر قرار بدن تا از این مشکل رهایی پیدا کنم.
من یک مودم 2 مگ وایمکس مبین نت خریداری کردم که یک ای پی استاتیک هم روی اون برام فعال کردند. حالا می خوام که این ای پی رو به یک وب سایت روی سیستم خودم وصلش کنم ، یعنی زمانی که ای پی رو توی اینترنت زدید به جای اینکه پنل ادمین مودم نشون داده بشه ، وب سایتی که توی iis خودم هاست شده ، نشون داده بشه !!!!!
به خدا خیلی دنبال گشتم ، از پشتیبانی و عاملین محترم ! مبین نت هم هر چی پرسیدم ، فقط گفتند چی چی می گی !!!
خواهش می کنم هر کسی هر تجربه و دانشی که داره به اشتراک بذاره . من و 6 تا دیگه از دوستام دقیقا چنین نیازی داریم ولی دریغ از !!
ممنون.
جدی میگی ؟ مگه میشهنقل قول:
من 512 بهترین حالت سرعتم رو 100 میره شبی هم 1/5 گیگ میشه حدودا دانلود کرد
همین شماهایید حق مارو میخورید :)))))))))))))