چندتا دوربین خوب از همه نظر تا 350تومن ترجیحا canon و sony معرفی کنید
چندتا دوربین خوب از همه نظر تا 350تومن ترجیحا canon و sony معرفی کنید
باور بفرمائید خیلی تمیز باشه 450 بیشتر نمیرزهنقل قول:
چک کنین ببینین چند شات باهاش زده شده
سلام دوستان
حداکثر تا 1500 چی پیشنهاد میکنید برای یه تازه کار !؟
غیر از این 1500 دیگه نمیتونم حداقل تا دوسال هزینه دیگه ای برای دوربین بدم مثل خرید لنز و غیره ! برای همین فکر کنم خرید slr مناسب من نباشه
عکاسی هم بیشتر منطره و ماکرو و پورتره !
من میخوام بدونم فرق کنونa2200با سونی w530چیه که a2200کنون 180تومن قیمتشه ولی w530سونی 210تومن تازه بخوای حساب کنی کنون هم برند معروفتری هم a2200فیلمبرداریhdداره که به نظر من تبلیغات با فیلمبرداریDVهیچ فرقی نمیکنه ولی به هر حال مشتری پسندتره بقیه تکنولوژی ها شونم هیچ تفاوتی با هم دیگه نداره!
یه سئوال دیگه دوربینهای سونی ساخت کدوم کشور؟من کنون چنتا خریدم مالزی بود اینA2200سات چینه اصلا کیفیت عکسهاش خوب نیست میخوام بدونم ارزش داره بفروشمش W510یا حتی W530سون رو بگیرم یا کلا تورنج قیمت حداکثر200تومن چی پیشنهاد میکنید؟
این قیمت که قیمت نوی اون هستش!!!(البته اگه گیر بیاد).نقل قول:
سلام.نقل قول:
برای متدهایی که مورد نظر شماست، کمی دامنه لنزها متفاوت هست. خصوصا در ماکرو!!!
پس خرید slrبا این بودجه توصیه نمیشه. چون به مشکل خواهید خورد.
نظر من خرید یک کامپکت high end هستش.
بنظر بنده هم دوربین های همه کاره که لنز قبل تعویض ندارند برای شما مناسب ترند!نقل قول:
از مدل های سوپر زوم پیشنهاد بنده اینه که تا اومدن Panasonic FZ150 صبر کنید و در غیر این صورت مدل P510 از Nikon با قیمت 900!
و در کامپکت ها مدل G1X از برند Canon با قیمتی حدود 1200!(قیمت ها حدودی هست با توجه به نوسانات ارز غیر قابل پیشبینی هستند!)
G1X دوربین شاهکاری هست ولی متاسفانه نظرات در بخش ماکرو اصلا رضایت بخش نبوده و اگه بتونید خودتون تست کنید مطمئن بشید خیلی بهتر میشه تصمیم گرفت!
من مدل زیر رو توصیه میکنم:نقل قول:
FinePix JX400...191.000
ممنون نظر خودم هم همین هست فعلا سراغ slr نمیرم ممکنه چند تا پیشنهاد بدید نطرتون در مورد fuji x-s1 چیه؟نقل قول:
ممنوننقل قول:
FZ150 سنسور کوچیکی داره ولی دوربین به نظر خوبی میاد . ظاهرا توی رده سوپر زوم ها مدل های بهتری نسبت به این دوربین پیدا بشه
دوربین p510 هم 16مگاپیکسل هست که فکر نکنم با این سایز سنسور کوچیکش جالب باشه همش میشه نویز!
G1X خیلی عالیه ولی دو تا عیب داره یکی زوم اپتیکال هست و یکی ماکرو که فرمودید ولی در عوض کوچیک و جمع و جوره و سنسور خیلی بزرگی هم داره 18.7 x 14 mm ! تو این رده دوربین های دیگه ای هست ؟ من فقط Fujifilm FinePix X100 رو پیدا کردم که زیاد جالب هم نبود
من نظر خودم بیشتر روی g1x یا فوجی x-s1 هست
Canon PowerShot G1 X حالت ماکروی ضعیفی داره!!!نقل قول:
دوست عزیز شما بیشتر روی چه متدی تمرکز دارین؟؟؟کدوم رو بیشتر کار میکنید؟؟؟
برای زوم هم بالا هم برنامه دارین؟؟؟