سلام
اپ تاپیک جهت بررسی موضوع!
در پناه حق
Printable View
سلام
اپ تاپیک جهت بررسی موضوع!
در پناه حق
به زبان ساده یعنی از دو خط تلفن، دو تا اینترنت بگیریم و با Load balancing اونها را یکی کنیم؟نقل قول:
خب اگه قرار باشه این همه هزینه لود بالانسر و دو تا خط تلفن و خرید دو سرویس و ... کنیم که نمی ارزه عزیزنقل قول:
خیلی راههای دیگه ای هست (مثل اینترنت 4g ایرانسل و رایتل و یا حتی سرویس های حجمی پارس آنلاین و شاتل که خط رو 16 مگ میبندن) که میشه با سرعت بالا حجم بیشتر از این که شما میگید دانلود کرد هم هزینه اش از این کار کمتره هم قطعی کمتر و هم پینگ بهتر و ... ( که تو های وب هر روز کاربرا رو کلافه میکنه)
های وب وقتی کیفیت اینترنتش مزخرفه چه کاریه که بری ازش دوتا دوتا سرویس بگیری بعد با هم ادغام کنی که مثلا سرعت دانلودت به 17 مگ و آپلودت به 2 مگ برسه خب دو تا سرویس مجزا میخری یکی از مخابرات (که معمولا سرویس های نامحدود و شبانه رایگانش از شرکت های دیگه بهتره و از این نظر کمتر سرعتو محدود میکنه و میشه باهاش حجم زیادی دانلود کرد (شبی 10-15 گیگ رایگان) یه سرویس هم (رو یه خط تلفن دیگه) از پارس یا شاتل میخری برای وبگردی با کیفیت و پینگ و تک کانکشن عالی (پینگ داخلی و خارجی پارس آنلاین از همین سرویسی که شما الان داریدخیلی بهتره!))
خب..........................
..................................
نظر شما محترمه
ولی (نسبت به این کاری که الان شما انجام دادید) به نظر من الان مخابرات با هزینه ثابت ماهیانه 25 هزار تومن (با احتساب مالیات) راحت شبی 10-12 گیگ میشه دانلود کرد
شاتل هم به قول خودتون بسته 100 گیگش رو میخری با هزینه سرویس حدودا 230 تومن درمیاد و باهاش وبگردی و تماشای فیلم و عکس و... رو انجام میدی
روی هم رفته با ماهی 250 هزار تومن شما حدود 500 گیگ ترافیک استفاده کردید (هزینه اش میشه گیگی 500 تومن که از 650 تومن های وب باز هم کمتره!)
تازه گیر و گرفتاری های قطعی و مسخره بازی های وب هم نداره و اگر هم فرضا یکی از سرویس ها موقتا قطع شد دیگه لنگ نمیمونی (ولی وقتی از یه شرکت (های وب یا هرجای دیگه ای) هر دوتا سرویست رو یگیری اگه قطعی پیش بیاد گرفتار میشی) شاتل پینگ و تک کانکشن بسیار عالی داره فقط مشکلش هزینه اولیه سرویس و محدودیت های زیادی که تو مصرف بالا ایجاد میکنه که اگه قرار باشه از 2 خط استفاده کنید با راهکاری که دادم مشکل حل میشه
تازه اینا فقط هزینه ماهیانه است ولی دیگه اون هزینه و دردسر اولیه رو نداره
حالا قضاوت با دوستانی که با های وب و شرکت های دیگه سرویس داشتن مقایسه کنن ببینن از بین این چیزی که شما گفتید و روشی که من پیشنهاد دادم کدوم روش بهتره
نظر شما محترمهنقل قول:
ولی (نسبت به این کاری که الان شما انجام دادید) به نظر من الان مخابرات با هزینه ثابت ماهیانه 25 هزار تومن (با احتساب مالیات) راحت شبی 10-12 گیگ میشه دانلود کرد
شاتل هم به قول خودتون بسته 100 گیگش رو میخری با هزینه سرویس حدودا 230 تومن درمیاد و باهاش وبگردی و تماشای فیلم و عکس و... رو انجام میدی
روی هم رفته با ماهی 250 هزار تومن شما حدود 500 گیگ ترافیک استفاده کردید (هزینه اش میشه گیگی 500 تومن که از 650 تومن های وب باز هم کمتره!)
تازه گیر و گرفتاری های قطعی و مسخره بازی های وب هم نداره و اگر هم فرضا یکی از سرویس ها موقتا قطع شد دیگه لنگ نمیمونی (ولی وقتی از یه شرکت (های وب یا هرجای دیگه ای) هر دوتا سرویست رو یگیری اگه قطعی پیش بیاد گرفتار میشی) شاتل پینگ و تک کانکشن بسیار عالی داره فقط مشکلش هزینه اولیه سرویس و محدودیت های زیادی که تو مصرف بالا ایجاد میکنه که اگه قرار باشه از 2 خط استفاده کنید با راهکاری که دادم مشکل حل میشه
تازه اینا فقط هزینه ماهیانه است ولی دیگه اون هزینه و دردسر اولیه رو نداره
حالا قضاوت با دوستانی که با های وب و شرکت های دیگه سرویس داشتن مقایسه کنن ببینن از بین این چیزی که شما گفتید و روشی که من پیشنهاد دادم کدوم روش بهتره
شما از 8.8.8.8 و 4.2.2.4 تو ساعات شلوغی ترافیک (از ظهر تا شب) پینگ 100 تایی (با دستور ping 8.8.8.8 -n 100 داخل command prompt ویندوز) بگیر ببین چند درصد تایم اوت داری و میانگین پینگت چنده اونجوری بهتر میشه با دوستانی که ADSL دارن مقایسه کردنقل قول:
تو عکسی که از لود بالانسر گذاشتم!
یه دونه 10 مگ از اسیاتک هستش wan1
دوتا شاتل هست wan 2 و wan3
دوتا هم از های وب wan 4 و wan5
خدمت شما برادر گلم عرض کنم تو این دو سالی که این سرویس هارو ست کردم رو نت!
شاتل افتضاح محدودیت داره جدیدا هم شدید شده!
اسیاتک به نسبت گذشته تا حدود خوب شده ولی حتی این 10 مگ اسیا تگ و 16 مگ شاتل تو خارج نمیتونه ثابت 4 مگ بده ولی در صورتی که های وب با اون همه شمکلاتی که کاربرای بسیاری داشتن من نداشتم! دلیلش هم به مواردی که عرض کردم داشت!
شما با 20 تومن های وب برای هر خط که برای دوتا میشه 40 تومن شبانه میتونی راحت با هر کدوم 10 گیگ دان کنی با هر دوتا میشه حداقل(نه حداکثر) 20 گیگ ماهیانه تا حداقل 600 گیگ حداقل حداکثر هم 1200 گیگ که من حتی فرصت نمیکنم از 100 گیگش استفاده کنم چه برسه 1200 گیگ!
استفاده گیگش هم میشه 650 تومن بله درسته! لازم نیست 200 تومن بدی گیگش بشه 1744 با 9 تومن میشه 650 تومن تعرفه های ویژه ای هم داره که برای بعضی کاربرا لحاظ میشه تا حدودی سکرت گیگی 200 تومن!
در هر صورت انتخاب با کاربراست!
با نهایت احترام خدمت شما برادر گلم!نقل قول:
با تقدیم احترام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]