جه جوری این قدر دانلود می کنی؟نقل قول:
Printable View
جه جوری این قدر دانلود می کنی؟نقل قول:
ولی خدایی منگلن ها،هی کم میکنن خودشون،بعد دوباره اضافه میکنن.خدا شفا بده واقعا :27:نقل قول:
دوستان برید حساب هاتون رو چک کنید که بهتون عیدی دادن :31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این حجم به عنوان هدیه اضافه شده ، فک کنم به مناسبت عید غدیر خم اینا باشه . چون تا حالا از من حجمی کم نشده بود که بخواد اضافه بشه ولی امروز دیدم 1GB به حسابم اضافه شده :31: امروز فردا میخواستم 1 گیگ اضاف بخرم که شانس آوردم .
نتیجه اخلاقی : کسانی که حجمشون به اصطلاح دزدی شده بود باز همچنان دزدی به حساب میاد و پارس آنلاین با این تیرش دو نشون زده :31:
اره اون بنده خدا ها که سرشون کلاه رفت.ولی ما اون شب دانلود نداشتیم خوشبختانه،این 1 گیگ هم هدیه دادن :31:نقل قول:
نقل قول:نقل قول:من خودم هم اول همچین فکری کردم . ولی فکر نمی کنم این طور باشه . این 1گیگ که به من دادن هدیه نیست چون توی پرانتز ننوشته برای عید :نقل قول:
بچه محل ها (امین) 1گیگ عیدی به شما اضافه شده ؟
حالا یکی دو روز دیگه این 1گیگ عیدی رو ندن زنگ می زنم از حلقونمشون می کشم بیرون :21::2: فکر کردن زرنگن ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا من هروقت ميام اين تاپيك افسردگي مزمن ميگيرم! دانلود شبانم با 512 به يك گيگ ميرسه از خوشحالي شبش نميتونم بخوابم اونوقت اينجا دوستان نزديك 5 گيگ دانلود ميكنن؟ :18:
به ما که هدیه مدیه نمیدن کلاً :|
چرا امروز ، فردا حتما خواهند داد. مرحله به مرحله این کار انجام میشه و شهر به شهرنقل قول:
هنوز مونده به من برسی:31:نقل قول: