چه سرویسی خریدید؟؟نقل قول:
Printable View
چه سرویسی خریدید؟؟نقل قول:
512 نا محدود 1به4
دوستان من 128 چهار گیگ دارم....وی پینگم 74...دانلود 30...آپلود هم 10 هست...خوبه به نظرتون؟ با دانلود منیجر هم 35 الی 40
اگه 24 ساعت فعال بود خوب میشدنقل قول:
قضیه مشکوک هست ولی از نه طرف کاربران که از طرف شرکت مبیننت. من خودم و هفت نفر از دوستان و اقواموشون که در سطح شهر تهران مبیننت داریم، توی چندین مدل کامپیوتر و ویندوزهای مختلف با مدلهای مختلف اینترنتسکوریتی چک کردیم و توی تمامشون در حال حاضر سرعت دانلود عادی هرگز با سرعت ادعا شده برابر نیست. گفتم سرعت عادی چون در برنامههایی مثل IDM میشه کلک زد و بجای یه کانکشن تا ۱۶ تماس برقرار کرد و عملاً سرعت کم رو بیشتر کرد. اما اگه قرار باشه که دانلود رو خود ویندوز یا برنامههایی که تنها یک کانکشن رو مجاز میدونن انجام بدن، کار به مصیبت دچار میشه.البته بسته به منطقه سرعت بالا و پائین هست و برای من که غربنشین هستم بدترین حالت هست. اما حتی اونهایی که توی مناطق خلوت هم هستن باز سرعت راضیکننده نیست.درضمن مودمهای ماها قدیمی هستن و براشون آپدیتی نذاشتن. البته ایرانسل برای مدلهای ماها آپدیت داره، ولی میترسم تنظیماتش مخصوص ایرانسل دستکاری شده باشه و آپدیت بدترش کنه.نقل قول:
نقل قول:
واقعاً اسفندی که گفتین رو دود کنید، چون اینترنت من از یه روز مونده به تاسوعا هی سرعتش کم و کمتر شده و الان که دارم این مطلب رو مینویسم در حد حتی دایالآپ هم نیست و بین ۵۰۰ تا دو کیلوبایت سرعتش هست. اینقدر کند شده که حتی سایت تست سرعت speedtest.net رو نتونستم باز کنم که یه تست سرعت بگیرم. فقط منتظرم که زمان اکانتم تموم بشه و مبیننت رو بذارم کنار و برم همون ADSL عادی بگیرم.
همین الان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از دیشب بهتره بین 40/30/50 متغیره شدید.
ویرایش : بعد یع قطعیه چند دقیقه ای سرعت از 350 رد کرده تو شبانه o: کاش همش اینچور باشه
برا منم قطع شد اول فکر کردم مشکل از منه،بعد آنتن اومد ولی نمی دونم چرا یک خط داره!!!صفحه باز نمیشه اصلا!!!نقل قول:
کسی که مودم مبین نت بگیره گارانتی داره نه اینکه ایرانسل رو تبدیل کنه به مبین نتنقل قول:
شما رو چه حسابی این حرف رو میزنی ؟ کی میگه گارانتی ندارن ؟ پس چطوری برای اینهمه ملت مودم عوض شد ؟ هرکسی مودم مبین نت داشته باشه خراب بشه تماس میگیره 096790 براش فرم پیگیری میزنن درجا میان خونه مودم رو تعویض میکنننقل قول: