اندازه نقشه رو کجا میشه تغییر داد؟نقل قول:
راستی چرا دیگه امتیاز روستاها رو نمینویسه.از کجا میتونم امتیاز روستاهام رو ببینم؟
خودت اون پک رو گرفتی و نصب کردی؟
Printable View
اندازه نقشه رو کجا میشه تغییر داد؟نقل قول:
راستی چرا دیگه امتیاز روستاها رو نمینویسه.از کجا میتونم امتیاز روستاهام رو ببینم؟
خودت اون پک رو گرفتی و نصب کردی؟
بروبچ این جانشین جدید ما رو مواظب باشید کسی بش زور نگه.مصطفی جون به من ربطی نداره.با صاحاب جدید هماهنگ بکن
من خودم فهمیدم داستان چیهنقل قول:
میخواد ترایبشون با ترایب ما الیس بشه
میهاینو برام معنی کنی؟
باشه
ما با ترایب شما الیس میشیم
نقل قول:
انقد بدبین نباش، اصلا خوب نیست ، منظور این بود که چقدر خوب که دارین کم کم یاد می گیرین در کنار بازی از TW Stuff ها هم استفاده کنید ، یه جور تبریک بود... چون من دفعه که P30 اومدم به کمال گفتم که سیستم signature Tw state راه افتاده. خلاصه امروز اومدم دیدم چندتاییتون تو امضاهاتون گذاشتین.
اگه خدا بخواد هم آره.. امروز فردا premium رو می خریم.
بچه ها به کمال بگید من تا 5شنبه نمیتونم پولشو بهش بدم چون مدرسه هستم ولی 5شنبه میتونم.یه وقت فکر نکنه میخوام بالا بکشم.در ضمن هوای سیتر ما رو هم داشته باشید.
توی setting و بعد دوباره Setting اندازه نقشه رو تغییر میدی.نقل قول:
کجا امتیاز روستاها رو نمینویسه که قبلا مینوشته؟
توی چند تا از اون صفحات overview مثلا production یا buildings امتیاز هر روستات رو ببینی...
آره من از اون پک استفاده میکنم.
نقل قول:ok
you are our allie nowیعنی" الان شما دوست ما هستید."
كاظم نكنه اين مال ترايب يونانيها هست ها؟نقل قول:
يه دفعه همينجوري الكي قبول نكني ها؟
اولين ببين امتيازشون چنده بعد و اينكه صد در صد نبايد ترايبشون يوناني باشه
با اون ترايب يونانيهه كه دشمن شديم ديد زورش نميرسه رفته بزرگتش را آورده 3 تا ترايب يوناني ديگه به من ميل زدن و در خواست صلح كردند
حالا ايرانيها يه ترايب و يونانيها 4 تا ترايب بيشرفها همشون هم عكس تو پروفايلشون مال فيلم 300 هست (اي خدا مرديم از وطن پرستي :31:)
راستی مصطفی توی 12 که سیترش هستی پرمیومش پرمیون مجانی خود بازی هست.این هفته که ویزا کارتم بیاد براش 10 پوینت تهیه میکنم تا راحت باش کار کنی.اگرم خواستی به خودت کمک کنی مشکلی نیست
بابا مصطفی نبازید جنگ با فیوزد رو.وضعتون خرابه.دارید هی روستا از دست میدید.