اينم جواب شهردار اصفهان در مورد ايرانسل كه به من ميل كرده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اينم جواب شهردار اصفهان در مورد ايرانسل كه به من ميل كرده:
حق با شماست ولی من تا پست اول رو دادم یکی دیگه پستشو داده بعد میخوام به اون جواب بدم تا میام جوابو بفرستم یکی دیگه هم جواب داده!:19:نقل قول:
راه حلی برای این سراغ داری؟
یکی از امکاناتی که داری میتونی پستت را ویرایش کنی....نقل قول:
کاری نداره عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين جريان انتن هارو منم شنيدم يعني وقتي با نمايندگي تماس گرفتم همينو گفت كه شهرداري گير داده مجوز نميده در هر صورت تو اصفهان اصلا راضي كننده نيست تازه حالا خيلي بهتر شده روزاي اول افتضاح بود!!البته طبيعيه .......
چيزه جالبش اينه كه انتن روي گوشي فول ميزنه ولي موقع مكالمه خيلي نويز داره...
ببخشید دوستان که من تند تند پست می دهم و سوال می کنم آخه تازه ایرانسلم به دستم رسیده.:46:
1. بین دوستانی که شماره طلائی گرفتند کسی هست که 50 هزار تومان تو حسابش باشه؟ اگر هست چه طوری متوجه وجود مبلغ شدید؟ من که با کد #1*130* امتحان کردم خبری از 50 تومان نبود!!!:41:
2. یک نکته ی دیگه اینکه من امروز اولین تماسم را به مدت 30 ثانیه برقرار کردم و بعد از آن سیم کارت را از گوشی خارج کردم تا حالا. حالا که با کد #1*130* چک می کنم می بینم که بالانس حساب را زده 16518 ریال .:18::18::18: این پول از کجا اومده؟ قرار بود 50 تومان توش باشه حالا نه تنها نیست بلکه یه چیزی هم بدهکار شدیم.
من الان باید چیکار کنم؟
3. و برای فعال کردن e-care پیامک زدن به 130 کافیه؟ یا باید کار دیگه ای هم بکنم
فکر کنم زیاد نوشتم. خلاصه خیلی شرمندم. و ممنون می شوم اگر راهنمایی کنید.
با تشکر:40::40::11::10:
شهر اصفهان دست کم 70 تا Bts می خواهد تا به یک پوشش معمولی برسه . طبق تحقیقی که کردم تعداد Bts اپراتور ها در شهر اصفهان به شرح زیر هست :
همراه اول : 450
اسپادان :68
تالیا : 27
ایرانسل : 11
غلط کرده. به تمام بچه های این فروم همین کاغذ پاره رو نشون داده که تازه چاپ خود اصفهانه و مال شهرداری و زیر نظر خودشونه.نقل قول:
به نظر من واسه ی این دیر جواب دادن که این رو تو یه شماره چاپ کنن بعد به همه ی مردم همین جواب رو بدن.
متاسفم...:41::41::41::41::41::41:
بله دقیقا !نقل قول:
نصف این شهرها که تو مناطق تحت پوشش نیست؟نقل قول:
پس داره شهر اضافه میشه ولی تو سایت نمیاد !!!!! :27:
از #1*130* هم میتونین واسه دیدن حسابتون استفاده کنین:31:نقل قول:
به این نکته هم توجه کنین که ایرانسل رو باند 1800 کار میکنه ولی اون یکی اپراتورها رو باند 900 :5:نقل قول:
اگه همراه اول با 450 تا کار میکنه پس ایرانسل با 220 تا هم میتونه همین کار و کنه که کمی بعیده:31:
درضمن فکر کنم آمار همراه اول و تو کل شهرستان اصفهان گفتی ها به اضافه شهرستانهای اصفهان گفتی نه ؟؟؟:8:
آره مسعود جان ایرانسل به دلیل فرکانس بالاش دکل زیادی نمی خواد البته خود علی آقا هم گفته بود اصفهان جای 50 دکل می خواد که فقط 25 تا نصب شده و فقط 11 تاش کار میده. مثلا یادتونه من قبل عید گفتم من از جنوب اصفهان رفتم شمال اصفهان کل مسیر فقط از یک BTSآنتن میگرفتم؟ اصفهان واقعا تا اواسط اردیبهشت افتضاح بود !نقل قول:
نه فقط تو شهر اصفهان و مناطق ده گانه شهر همین تعداد BTS را داره همراه اول . البته تا سال 82 تو اصفهان همراه اول 280 تا داشته که بعدا به خاطر اضافه شدن مشترکین تعداد را اضافه کرده . ایرانسل اگر بتونه همین پوشش الان اسپادان را تو اصفهان فراهم کنه عالی میشه . یادمه سال 79 که اسپادان تو اصفهان راه اندازی شد و سیم کارت داد 10 تا BTS بیشتر نداشت که آن موقع چون خط مخابرات خیلی گرون بود من یک اسپادان گرفتم ولی پوشش و سرویس با همین 10 تا BTS بهتر از الان ایرانسل بود .نقل قول:
سلام
حالا كه همه تو كار Bts هستن فرق Bts هاي ايرانسل با ارتباطات سيار ((همراه اول:13:)) چيه؟؟؟؟؟ چه جوري بايد بفهمم كدوم مال ايرانسل هست ؟؟؟؟؟؟
آخه يكي نزديك خونه ما زدن هنوز كار نيفتاده توي يه خونه زدن به اين دليل فكر مي كنم مال ايرانسل باشه :31::21::31:((چون چند تا مدرسه نزديكش هست ولي توي يه خونه زدن اگه مال همراه اول بود توي مدرسه ميزدن:20: ))
چون تو خونه زدن پس ماله ایرانسله.نقل قول:
واسه دونستن فرقشون باید بری یه چندصد صفحه قبل و مطالعه کنی:31:
حالا دلیلت چیه که اگه همراه اول بود تو مدرسه ها بود ؟
شاهین جان این مشکل E-Care کی رفع میشه ؟
امروز قبض تیر رو آوردن :
باز هم خبری از هزینه اینترنت نیست توش
نوشته از این به بعد هر دو ماه یکبار میاد
آنتن دهي داره انجام ميشه ولي خوب نيازي به داد و بي داد كردن نداره.نقل قول:
هنوز كلي مشكل داره. هنوز به ما هم چيزي نگفتن.
خبري ندارم. ولي تا چند ماه آينده انشا ا... توي همه شهر ها راه اندازري بشه.
دقيقاً ليستي ندارم كه بتونم به شما اعلام كنم.نقل قول:
gps همان مكان نما است. يعني تعني همان cELL iNFO. ولي اگه تكميل بشه از CELL INFO قوي تره.
من يكي از دوستانم دستگاهش رو داره. آدرس مبداء و مقصد رو مي دي بعد ميزاري روي داشبورد ماشينت وبه صورت گويا بهت ميگه از كدام مسير و با چه سرعتي بايد حركت كني.
مشكلي نيست. برات درستش مي كنند. نگران نباش.نقل قول:
شما از كجا مي دوني كه طرحت فعال نيشت. به 130 زنگ بزن تا سيستم برات چك كنند.نقل قول:
براي 0936 هم ميشه.
بابا براي قبضي ها كه مشكلي نداره. اگه حساب قفل شده به 130 زنگ بزنيد تا براتون بازش كنه.نقل قول:
من همين الان وارد شدم.
اين 50 هزار تومان آخر هر دوره از مبلغ بدهي قبض شما كسر ميشه.نقل قول:
يعني اگه قبض شما 40 هراز باشه براتون توي قبض ارسال شده مي نويسه 10- هزار.
پس قابل رويت نيست.
سؤاله دومت هم جوابش همون بالائيه.
اگه نيومد يه ميل به من بزن.
quote رو هم میتونم توی ویرایش اضافه کنم؟نقل قول:
اکثر یه آنتن های موبایل یه منطقه دایره ای رو تحت پوشش در میارن.وقتی فرکانس دوبرابر میشه شعاع دایره 2 برابر میشه که در نتیجه مساحت 4 برابر میشه پس ایرانسل 110 آنتن نیاز داره.نقل قول:
چون تو يزد 75 تا 80 درصد Bts ها رو توي مدرسه ها زدن :5:نقل قول:
حالا دلیلت چیه که اگه همراه اول بود تو مدرسه ها بود ؟
به این وسیله به اطلاع می رساند برنامه ای در زمینه ارتباطات و مخابرات با نام " مسیر توسعه " که به سفارش شرکت ایرانسل تولید شده است، طی این هفته و طبق برنامه زیر از شبکه 2 سیما پخش خواهد شد.
روز پخش
ساعت پخش
مدّت زمان برنامه
شنبه
22:15
5 دقیقه
یکشنبه
5 دقیقه
دوشنبه
5 دقیقه
سه شنبه
20:45
5 دقیقه
چهارشنبه
5 دقیقه
پنجشنبه
5 دقیقه
جمعه
16:00
30 دقیقه
روابط عمومی
من كه خيلي دوست دارم با گوشي ميل بزنم ولي اصلا حوصله ندارم اين كارهارو انجام بدم.نقل قول:
پس مجبورم بي خيال بشم.
در هر صورت ممنون
آره من دیدمش...نقل قول:
چیزی در مورد ایرانسل که نمیگفت فقط کسایی که حرف میزدند یه کاره ی ایرانسل بودند...
clickrast جون این نقشه رو از کجا آوردی؟
من الان تو سایت ایرانسل بودم اونجا نبود!
پوشش شبكه در اصفهان :
اقا این نقشه تو سایت نبود:18:شما از کجا اوردی.جالب اونور اب که من امروز انتن فول داشتم جزء مناطق تحت پوشش نبودنقل قول:
رييس سازمان تنظيم مقررات وارتباطات راديويي اعلام كرد: شمار مشتركان سيم كارت روشن ايرانسل از مرز سه ميليون مشتري گذشته است.
"محمود خسروي" عصر در حاشيه مراسم تشريح عملكرد سازمان تنظيم مقررات گفت: طبق برنامه تعيين شده براي اپراتور دوم تلفن همراه، اين شركت موظف بود يك سال پس از شروع به كار دو ميليون و ۳۰۰هزار سيم كارت ثابت يا اعتباري خود را در ۲۴۸شهر كشور فعال كند.
وي با بيان اينكه هنوز دو ماه به يك ساله شدن فعاليت ايرانسل مانده است گفت: طبق شواهد تعداد شهرهاي تحت پوشش ايرانسل از ۲۰۰شهر گذشته و بيش از سه ميليون و ۳۰۰هزار سيم كارت ايرانسل در شبكه ريجستر (ثبت) شده است.
رجيستري (ثبت) سيم كارت به اين معني است كه هر سيم كارت حداقل يك بار روشن شده است.
Clicrast خدایش راستشو بگو بینم این نقشه رو خودت طراحی کردی ؟:31:نقل قول:
خدایش اگه کاره خودته خیلی زحمت کشیدی روش با نقشه های ایرانسل اصلا تفاوتی نداره:31:
پسر این که تو سایت نیست از کجا آوردیش ؟:31::8:
نقشه پوشش در شیراز
تو شیراز که به نظر میاد تقریبا پوشش کامل باشه دیگه....
بچهها این نقشه پوشش در اصفهان اینجاست
کد:http://irancell.ir/images/maps/large/esfahan.gif
امروز با دوستام داشتم حرف میزدم به یه نکته مهمی بر خوردم خواستم به شمام بگم:31:
متاسفانه جامعه ما یه طوری هست که همه فکر میکنن کلاس خط به 091 بودنشه حتی با این وضعش که روز به روز بدتر هم میشه .
خدایش یه مدت پیش به یه دختر شماره دادم ولی خوبه خوب احساس کردم که چون 0935 بود نزنگید اگه 091 بود میزدیمش به تور:31: ولی یکی اونجه نبود بگه که بابا این Gprs داره دایمیه:31:mms خواهد داشت:31:ذخیره شماره تماس گیرنده خواهد داشت و ....:31:
همه مون خیلی خوب میدونیم حتی خوده Mci یها که Mci همش کارش کلاه برداریه این 13 ساله مردم و .... کرده:5: ولی بازم سنگشو به سینه میزنن:20:
واقعا دور از حضور همه جز اون 1میلیونی که رفتن Mci ثبت نام کردن تو این دور جدید:13:واقعا که خیلی .....:31:
چه عجب چشم ما به جمال نقشه اصفهان تو سایت ایرانسل روشن شد !!
ولی دروازه شیراز آنتن میده یا خیلی جاها دیگه ولی تو این نقشه ثبت نشده !!!
1000% تاييييييييييييييييييييييي يد ميشه :8::8::8:نقل قول:
این نقشه اصفهان اصلا درست نیست ! جنوب اصفهان کاملا انتن داره اما اینجا حتی جزو مناطق آبی نیست ! منطق آبی نقشه هم که آنتن میدن و شبکه کار میکنن ! اگه واقعا از نظر اینا مناطق زرد رنگ شبکه کامل و رسمیه باید گفت باید به همون Tci درب داغون رای داد! این چه شبکه ی رسمیه که موقع تماس کاهش شدید آنتن وجود داره و توی خونه هم که میری باید قید آنتنا بزنی؟! به نظر من سمت جنوب اصفهان و منطقه ی صفه و دروازه شیراز شبکه بهترین کیفیتا داره اما اصلا حتی آبی نیست! به نظر من بهتره این نقشه را توی سایتش قرار نده به نفع خودشه ! البته جای امیدواری هست که اصفهان بالاخره نقشه دار شد اما با توجه به این نقشه این ور رودخونه هیچ وقت بحثی از افزایش کیفیت شبکه نخواهد بود ....
من منظورتونو از این نفهمیدم!نقل قول:
این که از همون اولم همین بود...این نصف شهرم نیست!
به نظر میاد کامل باشه!؟
باز صد رحمت به همون اصفهان!
واقعا آدم نقشه مشهد و تبریزا که می بینه آه از دلش بلند میشه ! عجب پوششی دارن ! اونوقت اصفهان و شیراز ....
وحید جان درست میگه ... منزل ما در مناطق تحت پوشش نقشه هست ولی وقتی تو خونه می ری و شماره گیری می کنی کاهش شدید آنتن داره و اصلا نمیشه صحبت کرد . اگر معنی تلفن همراه این هست می خواهم صد سال سیاه نداشته باشم . حالا Tci به کنار ولی صد رحمت به اسپادان و تالیا . مثلا تالیا تو خونه ما 3 خط آنتن بیشتر نداره ولی راحت میشه صحبت کرد .
اگر پوشش شیراز هم واقعا این باشه فکر کنم ایرانسل قصد شوخی با عزیزان شیرازی را داشته . آخه این هم شد پوشش شبکه !!!!>>> واقعا که ....!!!
تورو خدا جواب بدین این نقشه رو از کجا آوردین بابا تو این صفحه اصلا نقشه شهر اصفهان نیست :5:
آدرس اون صفحه اصلی رو بذارین که بزنیم وارد شیم به خوده نقشه .
درضمن نقشه شیراز همون قدیمیه.
آقا تو تبریز پوشش کامل هست ولی ما مشکل کاهش آنتن موقع تماس اصلا و ابدا نداریم.
فکر کنم پوشش کامل به این معنا نباشه که آنتن مجازی بده.
می خواستم ببینم ایرانسل تو اصفهان خوب خط میده یا نه؟ منظور از سیم کارت بدون انقضا چیه؟
سلام...
آقا شاهین لطفا یه کمکی بکنید...
من یه ایرانسل دائم دارم که 45 هزار تومن هم قبضش رو پرداخت کردم اما کد شناسه رو یه اشتباه کردم! قرار بود درستش کنن حالا نه تنها درست نکردن بلکه قطعش هم کردن!):
یه ایرانسل اعتباری هم دارم که خیلی بد شماره میگیره! یعنی باید 100 بار کال رو بزنی تا یکبار شماره بگیره همش همین شماره میگیره یا قطع میشه یا بوق اشغال ارور میده و شماره نمیگیره!):
چرا اینطوری شده؟! من تهرانم. کی درست میشه؟
حالا که هم نقشه اصفهان وشیراز رو دیدید خودتون قضاوت کنید که شیراز با اون یه ذره منطقه زرد رنگش رسمی شده یا اصفهان ؟
با این آنتن دهی افتضاح ایرانسل تو شیراز و کلا فارس باید لا اقل 5سال طول بکشه تا اینجا رسمی بشه...