تركه يه پرشيا صفر مي بينه شيشه هاشو مي شكنه صاحبش مياد مي گه اقا چي كار مي كني ؟؟
مي گه ا ماشين براي شما بود .. فكر كردم مال شوكته
Printable View
تركه يه پرشيا صفر مي بينه شيشه هاشو مي شكنه صاحبش مياد مي گه اقا چي كار مي كني ؟؟
مي گه ا ماشين براي شما بود .. فكر كردم مال شوكته
ميان بيگانگي و يگانگي هزار خانه است آنکس که غريب نيست شايد که دوست نباشد
پفك 100 تومن
شير 200 تومن
بستني 300 تومن
نوشابه 200 تومن
ديگه روت ميشه يه اس ام اس 14 تومني نمي فرستي ؟
bakhshid pishi man parid to goshi to
Akhe tahala jigari mesle to nadide
؟
؟
؟
؟
آخه چرا ؟
؟
؟
؟
؟
؟
؟
اخرا چرا ا ا ا ا ا ا ا ا ؟
؟
؟
؟
آخه چرا تو كه مي دوني سر كاريه مياي پايين
از جلوي گل فروشي رد مي شدم.ديدم قشنگترين گلش نيست.نگرانت شدم.کجا بودي؟
دل آدمها به اندازه حرف هاشون بزرگ نيست ولي حرفي که از ته دل باشه مي تونه آدم بزرگي بسازه
يک نصيحت : مواظب خودت باش....! يک خواهش : اصلا عوض نشو....! يک آرزو : فراموشم نکن....! يک دروغ : دوستت ندارم....! يک حقيقت : دلم برات تنگ شده
کسی را که دوست داری ، ازش بگذر اگر قسمت تو باشد ، خودش بر مي گردد اگر هم بر نگشت بدان که از اوّل ماله تو نبوده پس بهتر که رفت
به اشتياق اولين دانه برف، به تحمل آخرين برگ پاييز، به گرماي تن خورشيد و به زيبايي آسمان شب قسم ميخورم كه سر كاري
انرژی ذغالی روزی به پایان میرسد ما خواهان فناوری هسته ای می باشیم (فدراسیون وافوری های ایران)
سه تا چيز هست که بخوای نخوای مياد سراغت : 1.مرگ 2.جيش 3.اس ام اس
ميدوني چرا دخترا شماره تلفن نميدن؟
.
.
.
نميدوني؟
.
.
.
خب خره ، به خاطر اينه که چيزهاي بهتري دارند که بدن!!
( شرمنده یه کم بد بود .. ولی حیف شد نذارمش)
زندگي مثل پيانو است ، دكمه هاي سياه براي غم ها و دكمه هاي سفيد براي شادي ها . اما زماني ميتوان آهنگ زيبايي نواخت كه دكمه هاي سفيد و سياه را با هم فشار دهي
خیلی راحت از من جدا شد ، فقط یه لحظه کافی بود تا برای همیشه از پیشم بره و با این کارش باعث ناراحتی اطرافیان بشه
.
.
.
.
.
(چس)
هاي، ساري، آي هو نو اساماس فور يو تودي! هي، آي سيد نو اساماس فور يو! در ايز نو اساماس فور يو! الاغ، ميگم اساماس برات ندارم، حالا هي بخون
اگه بگم برات ميميرم
اگه بگم نميتونم فراموشت کنم
اگه بگم دوست دارم
اگه بگم از جلو چشمم يه ثانيه اونور نميری
اگه بگم همه ی زندگيمی
اگه بگم نفسم به نفست بستست
برام پفک ميخری؟
میدوني آروغ چيه؟
يه دسته گوز که راهشون رو گم کردن !!
تا حالا با گوهر جمله ساختی
.
.
.
.
نه؟
من برات ميسازم: تويه گو هرچی اس ام اس ميدی تکراريه
ای مسیج که میروی به سویش
از جانب من برین به رویش
زندگی مانند جدولی است که اگر خانه های آن را پر کنید جایزه آن مرگ است....
ترکه از یه قریبه می پرسه:ببخشید آقا من شرمندم..روم به دیوار ..گلاب به روتون..گل به روتون..من بمیرم که این سوال رو می پرسم......طرف میگه بپرس بابا اشکال نداره..ترکه می گه ببخشید اسم شما چیه؟؟؟ طرف عصبانی می شه میگه:والا این جوری که شما گفتین:گه!!!!!
به رشتیه میگن از زنت راضی هستی میگه : آره میگن: برای چی؟ میگه آخه تو شستن ظرفها بهم کمک می کنه...
تا حالا فکر کردی که چرا وقتی قهوه می خوری خوابت میگیره!!!!!! نه !!!!!!!! اشکال نداره ...اصلا خودتو ناراحت نکن آخه تو فقط باید به این فکر کنی که........ انرژی هسته ای حق مسلم ماست...
پسري از سربازي براي پدرش اين طور تلگراف زد : " من کاظم پول لازم " پدرش هم در جواب گفت : " من تراب وضع خراب"
´´´´´´´´¶¶¶¶´´´´´´´´´´´´´ ´´´´´
´´´´´´¶¶´´´´¶¶¶¶¶´´¶¶¶¶´¶ ¶¶¶´´
´´´´´´¶´´´´´´´´´´¶¶¶¶´¶¶´ ´´´¶´
´´´´´´¶´´´´´´´´´´¶´¶¶¶¶¶¶ ´´´¶´
´´´´´¶´´´´´´´´´´¶¶¶¶¶´´´¶ ¶¶¶¶´
´´´´¶´´´´´´´´´´´´´´´´¶¶¶¶ ¶¶¶¶´
´´´¶´´´´´´´´´´´´´´´´´´´¶¶ ¶¶¶´´
´¶¶¶´´´´´¶´´´´´´´´´´´´´´´ ´´¶´´
´´´¶´´´´¶¶´´´´´´´´´´´´´´´ ´´¶´´
´´´¶¶´´´´´´´´´´´´´´´´¶¶´´ ´´¶´´
´´¶¶¶´´´´´´´´´¶¶¶´´´´¶¶´´ ´¶¶´´
´´´´´¶¶´´´´´´´´´´´´´´´´´´ ¶¶¶´´
´´´´´´´¶¶¶´´´´´´´´´´´´´¶¶ ¶´´´´
´´´¶¶¶¶¶´¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶´ ´´´´´
´´´¶´´´´¶¶¶¶¶´´´´¶¶¶¶´´´¶ ´´´´´
´´´¶´´´´¶¶¶´¶¶¶¶¶¶¶¶´´´¶¶ ¶´´´´
´´´¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶´´¶¶¶¶¶´´ ´¶¶´´
´´¶´´´´´´¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶´´´´´ ´´¶´´
´¶´´´´´´´´´¶¶¶¶¶¶¶¶´´´´´´ ´´¶´´
´´¶´´´´´´´´¶¶¶¶¶¶¶¶´´´´´´ ´´¶´´
´´¶¶´´´´´´´¶¶´´´´¶¶´´´´´´ ¶¶´´´
´´´´¶¶¶¶¶¶¶´´´´´´´´¶¶¶¶¶¶ ´
براي عشق تمنا كن ولي خار نشو. براي عشق قبول كن ولي غرورت را از دست نده . براي عشق گريه كن ولي به كسي نگو. براي عشق مثل شمع بسوز ولي نگذار پروانه ببينه. براي عشق پيمان ببند ولي پيمان نشكن . براي عشق جون خودتو بده ولي جون كسي رو نگير . براي عشق وصال كن ولي فرار نكن . براي عشق زندگي كن ولي عاشقونه
گاه يک لبخند آنقدر عميق ميشود که گريه ميکنم گاه يک نغمه آن قدر دست نيافتني است که با آن زندگي ميکنم گاه يک نگاه آن چنان سنگين است که چشمانم رهايش نميکنند گاه يک عشق آن قدر ماندگار است که فراموشش نميکنم
خطبه عقد رشتی ها:
النکاح سنتی؛ بعدش خوش به حال امتی...
ترکه بابا ش میمیره هفتمش خیلی شلوغ می شه....واسه چهلم بلیط می فروشه!!!
ترکه زنگ میزنه ۱۱۰ میگه آقا پدال گاز و پدال ترمز و پدال کلاچ و فرمون و دنده رو دزدیدن! پلیس میگه آقا شما ترکی؟ میگه آره....
میگه برو صندلی جلو بشین!!!
فصل چیدن پشم گوسفندان است. زود بخواب فردا اول صف باشی
:::..(((الهی تو خورشید بشی و من زمین !! تا سالی 1 بار من دوره تو بگردم و توام سالی 365 بار دور من بگردی !!! ))))
يه نصيحت هيچ وقت تو خيابون نرو، اگه رفتي سرتو بالا نكن، اگه بالا كردي، به هيچ كس نگاه نكن، اگه نگاه كردي نخند، اگه خنديدي شماره ازش نگير، اگه گرفتي بهش زنگ نزن، اگه زدي باهاش حرف نزن، اگه زدي نگو دوسش داري، اگه گفتي باهاش قرار نزار، اگه گذاشتي نرو سر قرار، اگه رفتي تحويلش نگير، اگه گرفتي عاشقش نشو، اگه شدي بهش نگو، اگه گفتي....... ميزاره ميره
تركا زنگ مي زنن قم . مي گن : يه امام جمعه برامون بفرستيد . قمي ها مي گن : امام جمعه قبلي چي شد ؟؟ تركا مي گن : اونو كشتيم امام زاده درست كرديم
گاو نر افتاد دنبال گاو ماده . گاو ماده فرار کرد تا رسید به بن بست بر گشت گفت:از جون من چی می خوای؟ گاو نر گفت: ماااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااچ
شرکت نوکيا براي رفاه حال اس ام اس نويسان محترم ايراني يک گوشي جديد طراحي کرده که با فشردن تنها يک دکمه مي نويسه "يه روز يه ترکه
سلام يکي بود يکي نبود..وقتي اين يکي بود اون يکي نبود وقتي اون يکي بود اين يکي نبود..خلاصه ما هم نفهميديم که کي بود و کي نبود اما فهميديم که اون يکي با اين يکي نبود
تركه وصيت ميكنه ميگه من نماز قضا ندارم فقط بجام 40سال وضو بگيرين
اس ام اس ها گاهي وقتها معني ومفهوم خاصي ندارند و فقط براي فرستادن ودوست شدن با ديگران فرستاده ميشن اينم نظرما:10: :40: :11: :2: :19: :8: :5: