جونه من اذیت نکن ...اینجوری خیلی وقت میگیره:دینقل قول:
اونا هم سرعتشون بالاس تا من یه جا رو سبز میکنم یهو میرین و به محله ام حمله میکنن....
ببینم کد تقلبی چیزی وجود نداره بزنم همش فرت سبز بشه؟:دی
Printable View
جونه من اذیت نکن ...اینجوری خیلی وقت میگیره:دینقل قول:
اونا هم سرعتشون بالاس تا من یه جا رو سبز میکنم یهو میرین و به محله ام حمله میکنن....
ببینم کد تقلبی چیزی وجود نداره بزنم همش فرت سبز بشه؟:دی
واسه اینکه به محلت وقتی حمله شد نیاز نباشه بری و پسش بگیری،یعنی به عبارت دیگه حملشون کنسل بشه،نقل قول:
(بدون کد تقلب!) به محض اینکه بهت اخطار داد که به محله ی شما حمله شده،بپر توی تاکسی یا ماشین پلیس یا یک وسیله ی ماموریت دار،بعد سریع دکمه ی شروع ماموریت رو بزن،بعد چند ثانیه دوباره ماموریت رو کنسل کن و از وسیله پیاده شو.:31:
میبینی که اصلاً حمله ای در کار نیست!:21:
لازم نیست که همشو سبز کنینقل قول:
شما شروع کن به سبز کردن مناطق مهم (اونایی که بنفشو زردشون پر رنگه) که سریعتر به نتیجه برسی
هر وقت به اندازه کافی سبز کردی سوییت بهت زنگ میزنه:46:
بعد میری مرحله اخر که یکم طول می کشه
جدا؟؟ این مرحله آخرشه؟؟؟ ولی یکی ازب چه ها میگفت 98 ماموریت داره الان من 94تا ماموریت انجام دادم که..نقل قول:
این بازی هم تموم شد....
خیلی قشنگ بود
ولی حیف اخرش این تمپنی اینطوری مرد....خیلی ازش بدم میومد دلم میخواست با دست خودم چنتا گلوله تو مغزش خالی کنم.....
ماموریت نفس گیری بود.....
هه هه مگه چند بار misson failed شدی؟
تو این ماموریت اصلا failed نشدم یه سره رفتم تا تهش
فقط اونجایی که تمپنی داشت سوییت رو مینداخت بیرون اگه یه ثانیه دیرتر رسیده بودم یا شاید اگه چند سانتی متر عقب تر بودم سویت میوفتاد بیرون.....
نه چیزی نمی شد بابا تونجوریم نیستنقل قول:
تازه اگه می بم چیزی نمیش دوبانیو میرفتی دیگه
حالا با رمز تمومش کردی؟
مز بازیکن ببین می تونی
بدون رمز خیلی سخته همش گیر می کنه مخصوصا اون اوایل که پول نداری خیلی حال گیریه
اون اوایل بازی چند بار رمز پول رو زدم که پولم زیاد بشه بتونم خونه بخرمنقل قول:
چند باری هم وسطای بازی از رمز استفاده کردم
یه بار برای افزایش توانایی رانندگی
برای نفس گیری تو آب
چند باری هم اینجوری مصرف کزدم ازکد ها
نه دیگه فرصت ندارم از اول بازی کنم...
میخوم یه سری از ماموریتهای فرعی رو برم این چند روز آخری
یه سوال بعضی وقتا تو بعضی از کوچه ها یه ستاره زرد رنگ هست اون برای چیه؟ به چه دردی میخوره؟؟
بابا حیف ساموئل ال جکسون نیست؟(دوبلر تمپنی).. جالبه که من عاشق تمپنی بودم.(به خاطر صدای ال جکسون)نقل قول:
اون ستاره رو اگه تحت تعقیب باشی بخوری از بین می ره ستاره تحت تعقیب بودنتنقل قول:
من اون ماموریت هواپیمای کنترلی رو نمیتونم برم خیلی سخته قلق خاصی داره ؟
برای من دوبله شدس بازیش....چیزی احساس نمیکردم :دینقل قول:
ولی از بیگ اسموک بیشتر خوشم میومد با اینکه صدای مزخرفی داشت :دی
سلام . ببخشید من ماشینهای زیادی رو وارد بازی کردم و واقعآ با ماشین ها مشکلی ندارم با کیفیت خوب تو بازی هستن . مشکل من لود شدن تصویر بازی هست ! قبل از اضافه کردن ماشینها این مشکل رو نداشتم ولی بعد از اضافه شدن ماشینها تصویر بازی مثل ساختمانها یا خیابان ناپدید میشه یا دیر لود میشه . البته بگم این مشکل رو قبلآ حدود 2 سال پیش که بازی رو انجام میدادم نداشتم حتی سیستم امروز من 2 برابر سیستم قدیم هست ولی نمیدونم چرا این مشکل رو دارم ؟؟؟
اگر کسی راهنماییم کنه واقعآ ممنون میشم
[QUOTE=narotu;4796147]من اون ماموریت هواپیمای کنترلی رو نمیتونم برم خیلی سخته قلق خاصی داره ؟[/
بعد از پرواز تكمه 2 رو بزن تا لاستيك هواپيما جمع بشه
سلام میخواستن بدونم چه طور فایل ها با پسوندrar رو دانلود بعدم باز کنم ؟ با تشکر
اگه چند فایل باشه فایل اول رو اکستراکت کنید فایلهای بعدی خودشون اکستراکت میشن.نقل قول:
نقل قول:
دانلود که کاری نداره روی لینک کلیک کن
با win rar میشه باز کرد
---------- Post added at 03:44 PM ---------- Previous post was at 03:42 PM ----------
با سلام خدمت تمام دوستان
یه سوال داشتم چطور میشه آهنگ های خودت را در این بازی درون ماشین گوش داد
به به چه حضور فعالی؟؟؟؟
سلام خدمت جی تی ای خور ها ..... یکی از دوستام یه سایت زده فقط مخصوص جی تی ای که ادرسش :
کاری داشتید در خدمت هستم ...کد:http://www.----------.net/forum/index.php
راستی من بازی رو به طور 100 % تموم کردم کاری داشتید حتما بگید ......
راستی منو خیلی ها میشناسن من ج ج هستم حالا این دو ج ج اینجوره :
J_____G نگرفتید من کی هستم ؟؟؟ :11:
کاملترین سایت GTA :SAN ANDERIAS یا هر GTA دیگری از همه لحاظ برای شما :
کد:http://www.gtainside.com/en/news.php
همه چی داره اگه چیزی خواستید بگید واستون بذارم...
برید حال کنید ما هم دعا کنید...
نقل قول:
برای وارد کردن آهنگهای خودتان به رادیو ماشینها، ابتدا از فایلهای موزیک خود Shortcut ساخته و آنها را در مسیر C:\Documents and Settings\USERNAME\My Documents\Rockstar Games\GTA SAN ANDERIAS\User Music کپی کنید. سپس هنگامی که در ماشین نشستهاید با غلطک ماوس، موج رادیو را بر روی رادیو Independence قرار دهید تا موزیکهای خودتان را از رادیو بشنوید! برای رفتن به آهنگ بعدی یا قبلی از دکمه N و B استفاده کنید
مبنع سایت FU20.COM
نقل قول:
ممنون این کار رو کردم فکر کنم اسم موج رو اشتباه نوشتید وقتی روی موج میرم یه زنه همینجوری صحبت میکنه و آهنگم نمی یاد فرمتش هم mp3 است
نقل قول:
ولی من این کارو کردم و شده نمی دونم چرا واسه شما نشده !!!!
ولی میتونی با برنامه ی مخصوص ایمپورت صدا به بازی gta این کار رو بکنی (حواست باشه از فایلهای اصلی gta یه بک آپ بگیر). راستی فرمت آهنگات ogg باید باشه وگرنه نمی خونه.
علی آقای گل شما میتونی به این وبلاگ یه سری بزنی به دردت میخوره
کد:http://www.mohy88.blogfa.com/post-17.aspx
نقل قول:
ببهشید این سایت خارجی است و دوستان ما زحمت زیادی کشیدن و اون رو به ادرس زیر منتقل کردند تا فارسی بشه :
----------.net/forum
تشکر یادتت نره :10:
عزیز من شما هر کاری هم بکنید نمی تونین مثل اون سایتی که گفتم بشین .پس بی خود شلوغش نکن !:27:نقل قول:
از طرفی هم بروبکس ما اونجوری نیستن که نتونن چهار تا کلمه انگلیسی رو ترجمه کنن !
سلام ممنون بابت آهنگ درست شد
کسی میدونه اون مرحله رقص ماشین رو باید چیکار کنیم
سلامنقل قول:
علی جان سوالایی میکنیا !!
خب باید فلش هایی رو که داخل دایره میاد، باتوجه به جهتش جهت ها رو بگیری دیگه(توجه کن فلش ها داخل دایره بشن یعنی بلافاصله که از مرز دایره گذشتن شما جهت رو میزنی )
:10:
سلام دوستان
میشه بگید برای وارد کردن کد های یا چیت کدوم دکمه هارو باید زد و بعد کد رو وارد کرد .
دوم اینکه آیا کدی وجود داره که مغازه ها یا جاهائی که میشه وارد اون شد رو نشون بده چون بازی که من نصب کردم روی نقشه فقط خیابونها داره و مکانهائی که بشه وارد اون شد رو نداره .
دوست عزیز نیاز به کار خاصی نیست فقط هنگام بازی کد رو همینطوری وارد کنید تا عمل کنهنقل قول:
فکر نکنم همچین کدی وجود داشته باشه
بچه ها شرمنده مي شه بهم بگين منظورش از اين حرف چيه ؟ head over to the drainage canal south of Willowfield
بعدش مي تونين بهم تو نقشه نشون بدين كجا رو مي گه؟
کدوم ماموریت هست؟نقل قول:
میگه برو سمت کانال drainage در جنوب Willowfield
مي دونم داداش ولي كانال drainage تو جنوب willowfield رو نمي شناسم
نقل قول:خب شما گفتی منظورش چیه از این حرف،من هم گفتم دیگه:46::10::11:نقل قول:
دستتون درد نكنه ولي مي تونين بهم تو نقشه نشون بدين كجا رو مي گه؟
يعني كسي نيست اين كانال رو بشناسه؟
یک مشکلی دارم یک سری ماشین برای جی تی ای دانلود و نصب کردم حالا هر کاری می کنم دوباره ماشینی نصب نمی شه
ماشین ها : audi - lamburghini - bugatti veyron - samand - benz - police benz - bmw x3
سیو مرحله og loc
سیو کامل مراحل جی تی ای 5 :کد:http://vladimir.skach.cz/sanandreas/download.php?filename=004_og_loc.zip
راستی یکی می گفت می شه عکس هایی رو که با دوربینش می گیره چاپ کنه و به درو دیوار خونه اش بزنه آیا این درسته؟چجوری؟کد:http://rapidshare.com/files/388747081/GTASAsf1.b.html
نمیدونم شاید برنامه ای باشه که بشه عکسهای داخل گالری رو به بازی ایمپورت کردو جای قاب عکسهای داخل بازی گذاشت.
فکر نکنم بشه