سلام این مشکل تو برنامه ها مثل اپرا که حروفو جدا جدا نشون میده چه طور حل میشه ؟ k800
Printable View
سلام این مشکل تو برنامه ها مثل اپرا که حروفو جدا جدا نشون میده چه طور حل میشه ؟ k800
منم همین مشکل رو دارم :41:نقل قول:
این اپرا که دوستان گذاشتن و این مشکل رو نداره :46:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5450347&postcount=5150
لینک ف.یل تره!
دانلود که کردی پسوندش رو بکن jar :46:نقل قول:
کد:http://up.vivadl.com/images/qwk8bqm8wcx6mmmadrpw.zip
لینک ف.یل تره!
شما هم سوزنت گیر کرده ها :31:نقل قول:
هر جا میگی برات آپ کنم :46:
.
سلام
اومدم گزارشی از کا800 که داشتم بدم :ی
کا800 را چند سال پیش گرفتم 320 با 1 گیگ مموری بدون گارانتی
بعد از نمیدونم 1.5 یا 2 سال دادمش داداشم
داداشم حداقل یه 8 ماهی کار کرد
بعد فروختش به یکی
اونم کمش 1 سالی باهاش کار کرد
تا آخرین لحظه کارش درست بود حتی باطریش هم خوب کار میکرد
تا اینکه از طبقه سوم افتاد پائین و مرحوم شد :)
دوستان سلام
امیدوارم اینجا برای مطرح کردن سوالم جای درستی باشه.
باتری K800 م بعد از حدود 4 سال دیگه جواب نمیداد و شارژ نگه نمیداشت. رفتم که باتری بخرم گفتن یه سری باتری جدید اومده که بهشون میگن باتری اتمی و تا 3 روز شارژ نگه میداره! رنگش مشکیه. خریدم ولی با تنظیمات همیشگی گوشی، بعد از حدود 2 ساعت آهنگ پخش کردن باتری از 100% به 6% میرسه. تا جایی که یادمه باتری فابریک گوشی بیشتر از این دووم میاورد. این تموم شدن شارژ طبیعیه یا این باتری جدید مشکل داره؟
ممنون میشم راهنماییم کنین :11:
اخرین بار که از کا800 اصل استفاده میشد حدود 7 ساعت پخش موزیک از اسپیکر داشتنقل قول:
حتی باطریش هم 3 ساله بود
پس این باطری خوب نیست
بهتره به شرط ازش بخری
بگی اگه خوب کار نکنه پس میدی
با سلام گوشی یکی از بچه ها k810 دیروز هنک کرده بود و از کار افتاده بود اونم باطری رو در اورد و دیگه روشن نشود و بردیم تعمیرات موبایل گفت باید فلش gfs بشه و 15 تومن میگیره ایا میشه همین فلشو خودم با کامپیوتر بزنم یا نرم افزار خواسی میخواد
با سلام
گوشی من مدل k800 است
مدتیه نمیشه هیچ برنامه یا بازی روش نصب کرد
موقع نصب در پایان خطا application field رامیده
در ضمن موقع باز کردن پوشه بازی ها و برنامه ها همین خطا را میده
لطفا کمکم کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من هم همین مشکل را از سه روز پیش دارم
لطفا کمک بفرمایید
یه بار تنظیم کارخانه ای کنید احتمالا درست میشه
با تنظیم کارخانه ای درست نشده
نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:سلام دوستان این مشکل فقط با فلش کردن گوشی برطرف میشــه !
با مستر ریسـت یا همون تنظیمات کارخانه ای درســت نمیشــه ... :20:
موفق باشید!:40:
ممنون از H.VIKE آیا با فلش box یا با فلش کامپیوتری با setool م رست می شود ؟
کمک کنید: مشکل در پیدا کردن cid گوشی k800
سلام همونطور که میدونید فقط k800های cid52 قابل ه ک هستند.بنابراین قبل از فلش باید cid گوشی را بدانیم برای این کار هم بنده یه مشکل دارم و اونم اینه که اصلا cid گوشیم با برنامه setool 1.11 نشون داده نمیشه.لطفا کمک کنید:
اول برنامه setool را باز میکنم مدل گوشي (k800) را انتخاب میکنم و سپس دكمه Identify رو میزنم
بعد از اون دكمه C در گوشي را نگه داشته و كابل رو وصل میکنم.
از حالا به بعد فقط یه نوار سبز اون پایین میاد که تا آخر میره و دوباره از اول شروع به پر شدن میکنه (چهار یا پنج بار این نوار پر شده و دوباره از اول اومده!!!) منم دستم شکست ایقدر این دکمه C لعنتی رو نگه داشتم. ولی هیچ اطلاعاتی از گوشین در برنامه نمایش داده نمیشه!!!
آخرش دستم خسته شد STOP رو زدم و کابل رو جدا کردم.
ولی نفهمیدم کجای کارم میلنگه.
اگه دوستان محبت کنند مشکل کار من رو بگن یا نحوه انجام کار رو شفاف تر توضیع بدن ممنون میشم.:27:
(راستی به جز setool لعنتی برنامه دیگه ای واسه پیدا کردن cid وجود نداره؟؟)
فقط همین ...
سلام بچه ها
اساتید یخ مشگل دارم خیلی اعصابم رو خورد کرده.
وقتی باطری به 20% به پایین میرسه موقع تماس گوشی خاموش میکنه!
باطری هم فابریک هست.و تازگی این مشکل برام پیدا شده؟چیکار کنم؟
نقل قول:سلام دوست عزیز با فلش باکس میشه با برنامه ستول هم میشـــه اگـه Cid گوشیتون 52 به پایین باشــه :46:
موفق باشید!:40:
با سلام خدمت تمامی دوستان
به تازگی گوشی k970 گرفتم ولی چند مشکل در موردش دارم:
اول اینکه تنظیمات اینترنت را نمیتوانم برای گوشی دریافت کنم.این کار بایستی توسط GPRS سیمکارت انجام شود یا با wifi گوشی هم میتوان انجام داد البته من با wifi امتحان کردم نشد.
همچنین در مورد فعال کردن GPS گوشی راهنمایی میخواستم
با تشکر
سلام
ميخوام روي پيامكهام پسورد بذارم. لطفا راهنماييم كنيد. گوشيم k800 هست
با سلام به همه دوستان !نقل قول:
من هم با GPSحسابي مشكل دارم.ميشه يكي بگه راحت ترين راه براي ديدن موقعيت جغرافيايي و سرعت و...چيه؟
راستي آيا نقشه هارا ميشه از كامپيوتر رو گوشي ريخت؟اگه ميشه كجا ميشه پيدا كرد و چه جوري؟
يك دنيا ممنون ميشم اگه كسي بتونه كمك كنه!!!!
سلام
نميدونم گوشيم چه مرگش شده يهو كه پيامك نميفرسته؟! كارهاي عاديو ميشه باهاش انجام داد ولي اصلا نميشه پيامك ارسال كرد و هميشه تصوير به صورت زير ميشه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بارها گوشيو خاموش و روشن كردم حتي سيمكارتو در آوردم دوباره جا زدم ولي مشكل همچنان باقيه.مدل گوشيم k800i هست.
سلام
بچه ها من میخوام گوشیم رو اپدیت کنم!میخواستم بدونم چهگونه؟چه فایده ای داره؟
مدل گوشی K800
لطفا راهنمایی کنید!ممنون میشم:11:
سلام من توی k800 یه پیام داشتم و الان پاکش کردم راهی برای برگشتش هست
منظور از آپدیت کردن همون بروزرسانی فریمور هست که اگر جدیدش اومده باشه آپدیت میشه که دو راه وجود داره که اولیش اتصال به اینترنت هست که پیشنهاد نمیشه و دومیش فلش توسط خودتون هست که روش بهتریه.نقل قول:
شما باید جدیدترین فریمور رو دانلود کنی و با نرم افزار اون رو توی گوشیت فلش کنی که برای این کار باید به فلش کردن گوشی مسلط بشی تا اشتباه نکنی برای یادگیری کامل فلش به کلوپ مربوطش مراجعه کنید.
فایدش هم اینه که وقتی مدت زیادی از گوشیت استفاده میکنی و سرعتش پایین میاد با این کار مثل رو اولی میشه که خریدیش دقیقا مثل نصب ویندوز روی کامپیوتر .ولی بازم تاکید میکنم قبل از این کار حتما به فلش کردن مسلط بشو!
شما میتونید گوشی رو ریکاوری کنید. با ریکاوری کردن هر چیزی که از شما توی گوشی پاک شده، دوباره برمیگرده.نقل قول:
سلام من توی k800 یه پیام داشتم و الان پاکش کردم راهی برای برگشتش هست
من قبلا که K800 داشتم، میخواستم روی فولدر های شخصیم پسورد بذارم ولی گفتن امکان این کار وجود نداره مگر اینکه یه نرم افزار نصب کنیم روش که گوشی بسیار سرعتش پایین و کند میشه.نقل قول:
ميخوام روي پيامكهام پسورد بذارم. لطفا راهنماييم كنيد. گوشيم k800 هست
ولي King.Reza عزيز من ميخوام روي پيامك هام پسورد بذارم نه فايل يا پوشه خاصي.
چيكار كنم؟
والا من در این مورد اطلاعی ندارم. فقط روی فولدر ها رو میدونستم که گفتم.نقل قول:
ولي King.Reza عزيز من ميخوام روي پيامك هام پسورد بذارم نه فايل يا پوشه خاصي.
چيكار كنم؟
لطفا اگه تونستید همچین کاری بکنید، من رو هم در جریان بذارید تا من هم inbox رو پسورد گذاری کنم
نقل قول:
امكان اين كار هست ولي شما بايد اول به فلش كردن گوشي مسلط بشي بعدش بري سراغ پچهاي K800. من خودم اين كار رو انجام دادم
با يك سري تغييرات عالي تر هم ميشه
دوستان نمیدونم اصلا" کسی اینجا سر میزنه یا نه ولی یه دوستم k800داره که قفل محافظت رو فعال کرده فقط با همون سیم کارتی که روش بوده کار میکنه هر سیمکارت دیگه ای بذاری ازت همون کد قفل رو میخواد که دوستم فراموش کرده راهی برای غیر فعال کردن قفل هستش یا باید فلش بشه ؟؟؟ممنون میشم جواب بدین و اگه فلش می خواد اموزش تصویریش رو از کجا بگیرم؟
از دوستان کسی نیست به داد ما برسه ؟؟؟خیلی واجبه .نقل قول:
با سلام کسی میتونه بگه برای نمایش صفحات فارسی درمرورگر پیش فرض k800iچیکارکنم چون بجزگوگل کروم 4تامرورگردیگه روهم تست کردم مشکل داشت
اقایون اساتیذ یعنی هیچ کس نیست منوراهنمایی کنه
کسی میدونه برنامه ای هست برا گوشی K800 که بشه از دوربینش بجای وبکم در هنگام چت استفاده کرد؟
ممنون:46:
سلام دوستان من گوشی k810 دارم کسی می دونه جوی استیکش چرا همش خراب میشه؟ کسی میتونه تعمیرش رو بهم آموزش بده تا برای هر بار درست کردنش بنا نباشه کلی پول بدم؟
سلام دوستان
من یک گوشی k800 دارم که شارژ خالی میکنه باطری همه عوض کردم ولی هیچ تغییر نکرده اگه میشه من رو راهنمای کنیید
از شما خیلی خیلی ممنونم :11::11:
سلام
من یه گوشی k800دارم،الان یه مدته زمانیکه خونه میرم آنتنش قطع میشه و فقط یه قسمتایی از خونه آنتن میده!!:41:خطهای دیگه ایرانسل تو خونمون مشکلی نداره؟البته گوشیم چندبار ضربه خورد.
به نظر شما مشکلش چیه؟اگه میشه تمام علتهایی که میدونین رو بگین؟و اینکه بگین حدوداً چقد خرجش میشه،آخه نمیخوام سرم کلا بره:31: