بهترین روش اینه که شما با 6 تا تانگو پولتون رو سیو کنید تا 875 یه رینک هلث بخرید بعد اون رو تبدیل به بتل کنید :10:نقل قول:
Printable View
بهترین روش اینه که شما با 6 تا تانگو پولتون رو سیو کنید تا 875 یه رینک هلث بخرید بعد اون رو تبدیل به بتل کنید :10:نقل قول:
دوست عزیز گیم نت ما تا 1.20a بیشتر نداره وگرنه خودم تو فکرش بودم><نقل قول:
اگه ممکنه بگید که برای نصب پچ 1.22 به پچ 1.21 نیاز هست یا نه؟و چه نوع 1.21 نیازه؟ a b c
اين حرف ها خنده دا رچيه!
(توروخدا بگيد item چي ببندم) من حاضرم با همتون 1vs5 توgg شرطي بازي كنم !
شما ها به خدا خيلي خيلي funهستيد!
واي واي از كجا فهميدي كه اين item هارو بايد ببندي؟:18:نقل قول:
هتمن از روي replay فهميدي كه بايد ببندي!
اخه استاد:27: همينجوري كه item نبايد بست:2:بايد ببيني كه جلوت كي با چه هيرويي داره بازي ميكنه!
من جاي تو بودم ديگه راجب dota حرف نميزدم! شما فقط بلديد بازي ديگرون نگاه كنيد بعد همون هفثئشغه كه ديد O تو هر بازي ميبنديد (به صورت كاملن رنگيcopy ميكنيد:27:)
بابا شما ها eyval داريد !
جند تا ریپلی خفن می خواستم؟برای پچ 1.22 اگه ممکنه مپ هاش 6.59b یا 6.57b باشه><
دوست من اینجا جای کل کل نیستنقل قول:
فکر میکنی بازیت خوبه منو ادد کن یه دست بهت ببازیم ریپلی بدم بچه ها حال کنن
cao-caox
منتظرتم :10:
دوست من خونتون کجاس؟نقل قول:
میتونی بیای شریعتی؟
اره ولی منظورم کلن نبود دوست عزیز منظورم یه چیز تو مایه های تیم ملی بود!!؟؟:20:نقل قول:
اخه یادم میاد یکی از بابل یا رشت یه جا همونورا اومده بود میگفت من کاپیتان تیم ملیم!! حالا من میخوام بدونم
تیم ملی داریم یا نه؟
اگه دوست داری یه خط خوشگل بیاد رو اسمت بازم از این پستا بده!!نقل قول:
اون دوست ما ایتمای معمول که تو بیشتر بازیا بسته میشه منظورش بود
دوست عزيز كمر بند نبسته داري مي دو يي به پا شلوارت از پات نيفته!:27: بزار يكم بازي ياد بگيرم ازت بدن با هم بازي ميكنم!نقل قول:
تا چند روز ديگه براتون پيغام ميزارم كه با هم ش...ر...ط...ي :40: بازي كنيم!:31:
اخه اسمت منغدر خنده دار هست مي ترسم وسط بازي قشششش كنم:27:!lol!
ايول داداش شما خيلي بازيت خوبه :42: حالا مي خواي يه دست 1 به پ بازي كن با بكس ببين مي بري يا نهنقل قول:
داداش كجايي بابا نيستي :10:نقل قول:
دلمون تنگ شده برات :40:
فدات:11:
در ضمن به نظر من بهتره برا yurnero
اول phase boot:27:
دوم yasha خالي:27:
سوم hand of
بعدش buttle fury
sang بعد تركيب sang yasha
يه vladmir ام بريد بد نيست :10:
سلامنقل قول:
من همیشه اینجا رو چک میکنم عزیز دیدم داره کری میخونه بهش گفتم اینجا جای کل کل نیست:10:
خودت فهمیدی چی میگی،نیومده شاخ بازی در میارینقل قول:
یه قرار فیکس کن تو gg یه حالی بهت بدم به قول استادcao-cao این جا جای کل کل نیست
هر تازه به دوران رسیده ای میاد اینجا قد قد میکنه!:13:نقل قول:
همون که همیشه گفتم: از آن نترس که های و هوی دارد، از آن بترس که سر به توی دارد!:10:
آقا این بهراد ( Szukoo ) رو کسی میشناسه؟ همیشه تو gg هست
داش اینجوری با بچه های اینجا صحبت نکن ....نقل قول:
ضمنا بنده حاضرم تک به تک بات بزنم.سر اینکه ریپ شی و اینکه آخر بازی با مرغ بکشمت. جدی گفتم اگه خواستی میتونی id ت رو بدی
ضمنا تیمی هم اگه دوس داشتی بات میزنم.اسم تیم ما EFC هست.اگه دوس داشتی ش.رط.ی 5v5 باتون میزنیم سر اینکه زیر 30 min Xtreme بشید و زیر 35 min لفت بدید....
باش بازی کردم.نقل قول:
Noob هست یا حد اقل میتوندم بگم pro نیست :40:
نقل قول:
یه فنچ اومد با دری وریاش همرو سرگرم کرد. دیگه کسی پست مارو جواب نداد!:19:
این هتمن تو منو کشته!!نقل قول:
کلاس چندمی کوچولو؟
دوستان خواهشن تاپیک رو منحرف نکنید اینجا جای کل کل نیست
از همگی معذرت میخوام
هیچکی مپ 6.56 را داره ؟ اگه کسی داره بذاره واسه دانلود
به نظر من هم این تاپیک دیگه داره منحرف میشه... دیگه خواهشا کل کل نکنین.. اگه سوال دارید یا نظری چیزی بگید نه ID تون تو gg رو .... آقا فرق maim و greater maim چیه؟
سلام
از مپ 6.60 خبری نیست ؟ کی منتشر میشه؟
اگر انطوريه فقط قصد من كمك كردن به خودتون بود!
ما iraniha تا وقتي جنبه ي انتقاد را نداشته باشيم پيشرفت كه هيچ پسرفتم خاهيم كرد!
واقعان براي خودم متاسفم كه ..... هيچي ميترسم منحرف شيد!
من دارم، واسه چی میخوای؟نقل قول:
دوست من یک بار گفتم ما با اغوش باز پذیرای نظرات شما هستیم ولی اینجا جای کری خوندن نیستنقل قول:
دوست داری بازی کنی تو جی جی ان شو اونجا نشون بده که چیکار بلدی بکنی اگه هم نه تاپیک رو منحرف نکن:10:
با شاخ و نشون کشیدن و توهین کردن به اطلاعات دیگران ( چه درست چه غلط ) میخواین به کسی کمک کنین؟!نقل قول:
بچه ها من نمیدونم چرا جدیدا خیلی پینگم خراب شده! همش Lag و Dly میشه!
کسی دلیلش رو میدونه؟
هیچ برنامه ی خاصی هم نصب نکردم و کلا، سیستمم با یه ماه پیش هیچ فرقی نکرده!
قبلا اینجوری شده بود، که رفتم ID جدید ساختم، درست شد!!!! اما الان این ID رو میخوام!
برای منم بعضی وقتا این جوری میشه کسی میدونه اشگال از چیه؟؟:10:نقل قول:
بهتره اول طرف جلوتو بشناسی.اگه دیدی حرفی میتونی جلوش بزنی بعدا بیای اینا رو بگی ...نقل قول:
بهتره اول طرف جلوتو بشناسی.اگه دیدی حرفی میتونی جلوش بزنی بعدا بیای اینا رو بگی ...نقل قول:
عزیزم هیچ ربطی به ایدی شما نداره احتمالا نت شما time out و یا نویز داره خطت بهترین کار اینه یک سیم مستقیم از ورودی تلفن منزل + یک ----- وصل کنی به مودم خودت اگه بازم مشکل داشتی میتونی زنگ بزنی ام دی اف مخابراتتون و تقاضای چک نویز خط بدی
اگه خط نویز داشته باشه فقط اینجا نشون نمیده که، سرت دانلود میاد پایین و دفعات قطعی اینترنتم میره بالا!نقل قول:
برید تو سایتسرعت نتتون رو ببینید ....اگه دیدید معادل قرارداد نیست زنگ بزنید شرکتو رو سرشون خراب کنید :19:کد:www.testmy.net
با سلام به همه دوستان ببخشید من یه 2 ماه پیش تو جی جی بازی می کردم و لولم 32 بود اما یه چند وقتی بود بازی نکردم
حدود 2 ماه هست !!! اما حالا که رفتم تو جی جی لولم 10 بود مشکل کجاست ؟؟؟ در ضمن من می خواستم یه clan بزنم
کسی هست من قبلن تو کلن های <tistria> , <arash بودم !!! حالا کسی میاد در ضمن تو این 2 ماهی که ما نبودیم آخرین مسابقات
کی بوده؟؟؟؟ با تشکر از همه دوستان
دوست من به بازی نکردن ربطی نداره من 20 بودم یه سال بازی نکردم همون 20 مونده بود ربطی به ان بودن ندارهنقل قول:
BE hamin zoodia! icefrog too bloge shakhsish ghol dade kheili zood in mapo montasher kone ba ye heroye jadide foghe mahboob:نقل قول:
Tauren Cheiftain!!!:40:
gholam dade in heroro khafan besaze! :D
ma ke montazerim
سلام یه تمامی دوستان ..:10::10:می خواستم نظر دوستان رو در مورد تغییراتی که در venomancer :32::32:داده شده نظرتون رو بدونم و اینکه بهتر شده یا بدتر ..:34::34:
سلام به همه ی دوستان دوتا باز
آقا قرار نیست هرکی اومد اینجا یه چیزی پروند جدی بگیریم. بی خیال این یارو شید. احتمالا از اون gg بازای پر ادعاست که اینجارو با روم gg اشتباه گرفته. آخه یه فرهنگ غلطی که تو روم ایرانه اینه که هرکی شاخ بازی در اورد و یا دیگرون رو نوب خوند و چرت و پرت به این و اون گفت رو پرو میدونن و هر کس اشتباهشو قبول کرد یا زیاد حرف نزد رو نوب.
The 69 eyes جان به نظر من انتظارت از بازیکنهای ایرانی خیلی بالاست چون با اون طرز فکری که تو داری من فکر میکنم همه ی بازیکن های روم ایران نوبن یا حداقل من پرو ندیدم.بالاخره یه تفاوتی باید بین ایرانی ها با اروپایی ها باشه دیگه ! مثل همون بازی که کردیم کریستال بودی . واسه خفت تو 2 تا 6 زدن تو هم هاج و واج مونده بودی واسه هیرو ساپورتی 6 میزنن؟
تو روم ایران همچین چیزی رو کسی نمیفهمه . کاش ایرانیها هم یه روز ...
در ضمن من هم از روم ایرانم!