بهترین راه گرفتن فیبر از شرکت خصوصی کمــی هزینه کنی هم پشتیبانی خوبی. دارن هم سریع کارتو راه میندازنننقل قول:
Printable View
بهترین راه گرفتن فیبر از شرکت خصوصی کمــی هزینه کنی هم پشتیبانی خوبی. دارن هم سریع کارتو راه میندازنننقل قول:
اگه عرض خیابون کمتر از ۱۲متر باشه بصورت هوایی کابل رو میکشن میارن این سمت بهت تحویل میدن اگه بیشتر از اون باشه باید ۱۰,۱۲نفر از سمت شما تقاضا بدن تا از طریق زمینی براتون کابلکشی کنننقل قول:
کابل کشی از FATانجام میشه همون جعبه های کوچیکی که سر کوچه ها میذارن روشون نوشتهFAT.نقل قول:
از اونجا تا خونه هزینه کابلکشی محاسبه میشه.یعنی اگه اون جعبع اگه بیست متر با خونه شما فاصله داشته باشه تقریبا ۲۰۰هزار برای کابل ازت میگیرن
هر وقت جعبه FAT رو دیدی توی نزدیکی محله تون یعنی میتونی فیبر بگیری .نقل قول:
نیازی به جمع آوری خط تلفن و ادی اس ال نیست شما یک انشعاب مجزا میگیرید با کابل کشی بخصوص (فیبر)نقل قول:
بالاترین سرویس ۴۰۰گیگ ماهانه دویست و چهل تومان با سرعت آپ تو ۳۰۰هست (بالاتر از ۳۰۰) برای تغییر سرویس تون با ۲۰۲۰ تماس بگیرید بگین این سرویس رو میخوام..بقیه سرویس ها با نام حداقلی میفروشن مثلا ۵۰-۱۰۰ رو میگن ۵۰نقل قول:
سرعت حداکثری رونمیگه مخابرات برای مثال برای سرعت ۵۰ الی ۱۰۰ میگه سرعت ۵۰ و شما وقتی این میگیری به این معناست که حداقل باید ۵۰ بگیری ولی امکانش هست تا ۱۰۰هم سرعت بگیرینقل قول:
بقیه شهرها حداکثر ۲۰۰سرعت میگیرند
- - - Updated - - -
البته با کابل LAN
وایرلس یا وای فایش بیشتر از ۹۰ نمیده دانلود
هر موقع جعبه FATرو نزدیکی خونه تون دیدی میتونی شماره تماس یکی از نمایندگان مخابرات رو بگیری باهاشون تماس بگیری بیان کابلکشی رو انجام بدننقل قول:
نقل قول:با ۲۰۲۰ تماس بگیر سرویس 400gigماهانه دویست و چهل تومان رو برات فعال کنن با نامup to 300نقل قول:
[QUOTE][یاد گرفتم وقتی تو را ازچیزی ترساندن بدان خیر تو در آنهQUOTE]
با ۲۰۲۰ تماس بگیر آپ تو ۳۰۰ ماهانه ۴۰۰گیگ رو فعال کن هزینش ۲۴۰هزار ماهانه
نقل قول:بیشتر به OLT منطقه داره که با هواوی خوب کار بکنه یا فایبرهوم یا زایکسلنقل قول:نقل قول:
. یاد گرفتم وقتی تو را ازچیزی ترساندن بدان خیر تو در آنه
نقل قول:بیشتر به OLTمنطقه شما مربوط میشه کدوم بهتر جواب میده توی ایران هواوی بهتر جواب میدهنقل قول:
معمولش ۲هفته
اگه منزلتون تازه ساخت باشه توو کار انجام میدن اما اگه قدیمی باشه رووکار
معمولاً خونه های تازه ساخت رو توکار انجام میدننقل قول:
یک هفته الی دوهفته طول میکشه
8247W خووبه هم از لحاظ کیفیت ساخت هم از لحاظ سرعت انتقال داده در حد ۲گیگنقل قول:
هیچ فایده ای نداشت الان چندین روزه دریغ از جواب
رفیق چیکار داری میکنی؟ 2روزه سرویس گرفتی 4تا اطلاع کم داری میای همه رو پشت هم مینویسی کلی اسپم ساختی..نقل قول:
اصلا اینطور نیست همه ی ساختمانها چه قدیم چه جدید رو اول از داخل بررسی میکنن از طریق رایزرها اگر رایزرهای سیم سالم باشد درست باشد و اجازه رد کردن سیم بده اینکار انجام میشه. اگر امکان نداشته باشه از طریق راه سیم آنتن و اگر نشود از طریق راه کولر و .... در پایان اگر امکان نداشته باشد از رو کشیده میشه.
در مورد فیبر در خیابان عرض .. تمامیه این موارد بسته به طراح شبکه و موقعیت خیابان و پیمانکار نصب دارد.. اگر خیابان طوری باشد که ایرادی نداشته باشد و عرض کشیدن در اون محل مشکلی ایجاد نمیکند.. نظیر کم رد شدن کامیون و یا ماشینهای باری بلند و... لازم باشه تا 200 متر هم توی عرض میکشن..
معمول پروسه هم الان به یک هفته رسیده ، شما امروز درخواست بدی توی تهران،امروز ثبت کنن پیمانکار پس فرداش فیبر میکشه برات.
اینکه میگی به OLT منطقه ربط داره که هوآووی خوب کار کنه یا فیبرهوم یا زایکسل اصلا جمله از شروع اشتباه.. مگه میخوای خیار و گوجه بخری که هر کدوم بهتر بود اون رو بخر؟؟
هر منطقه دارای خصوصیات خودش هست و تجهیزات نصب شده در منطقه روی هر برندی باشه از همون برند باید استفاده کنن چونکه سخت افزار نصب شده در منطقه این رو اجبار میکنه.
اینطور که اگر شما سخت افزار منطقه هوآووی باشه ولی زایکسل مودم نصب بخوای بکنی.. امکان خراب شدن مودم هم وجود داره.
لطفا اول کاملا بررسی کنید و بعد توضیحاتتون رو در اختیار بقیه بذارید. تشکر
یکی از یکی داغون ترن بخدانقل قول:
بنظرم پول اضافی به این شرکتهای در پیت نده
دقیقا اینا هم همینو میخان که پول جیب مشتری رو بکشن بیرون سمت خودشون
کدوم شهر و سرویس دهنده رو میگید ؟ من تهران و مخابرات دارم برای کابل کشی بیرون هزینه ای نگرفتن و چند بار هم کابل بیرون از منزل پاره شده هیچ هزینه ای نگرفتن حتی مقصر هم مشخص بود نرفتن ازش خسارت بگیرن. هزینه داخلی و مودم به عهده من بود.نقل قول:
سلام کسایی که فیبر دارن سرعت چقدر می گیرید ؟ من چدیدا سرویس Up to 300 گرفتم ، سرعت دانلود حداکثر 250 مگابیت ، آپلود 97 مگابیت میده ،
- - - Updated - - -
سلام کسایی که فیبر دارن سرعت چقدر می گیرید ؟ من چدیدا سرویس Up to 300 گرفتم ، سرعت دانلود حداکثر 250 مگابیت ، آپلود 97 مگابیت میده ،
سلام تهران گرفتید? چه مودمی رو تهیه کردید؟ هزینه سیم کشی و اتصالات چقدر شد؟
هزینه داخلی مصوب 840 هزارتومان هست... هزینه بیرونی جداگانه حساب میشود که بستگی به پیمانکار و فیبری که استفاده میکنه میباشدنقل قول:
در ضمن مودم رو باید از مرکز بپرسید توی هر مرکز مخابراتی فرق میکنه.
سلام دوستان
برای اینترنت فیبر نوری کافو نوری باید نصب بشه یا کابل فیبر نوری مستقیما از مخابرات میادو به fat میرسه؟بعد اگر نیاز به کافو هست فاصله تا خونه چقدر باید باشه؟
سلام شما باید دنبال باکس fat که معمولا سفید هست و روی دیوار نصب شده باشید. از اون کابل دراپ رو به ساختمانهای مختلف میکشند . از عرض کوچه و خیابان های فرعی هم من دیدم استفاده میکنند برای اینکار کابل رو حتی از روی تیرهای برق هم برای انتقال عبور میدن تا به منزل مشترک برسند
سلام دوستان
کسی speed test فیبر نوری ftth شرکت فناپ تلکام رو داره؟سرعت یک گیگابیت در ثانیه ارایه میکنه یا نه؟
شرکت فناپ تلکام فکر کنم در تهران قسمتی از شهر پردیس رو داره تجهیز میکنه و سرویس میده
اگر قیمت هر گیگ بین الملل که میده بالا باشه و یا حجم ماهانه که میده بیشتر از 500 گیگ نباشه . سرعت گیگابیت هم بده بنظر خیلی به کار نیاد.
شاتل هم میگه مودم یوتل تو طرح جدید میدم با سرعت تا 1000 مگابیت. ولی حجم هر گیگ تازه با تخفیف 2000 تومان هست.
مودم شاتل زایکسل هستش
بله منم بهشون گفتم. ولی تو این طرح جدید که گذاشتن ۱.۸۴۰.۰۰۰ ت هست به من گفت مودم یوتل بجای زایکسل میخوایم بدیم .نقل قول:
که خود یوتل تو سایتش ۳ مدل داره برای فیبر نوری حتما ارزونترین مدلش که تک فرکانس ۲.۴ هست رو میدن.
مخابرات هم اکثرا مراکز مخابراتی هواوی پیمانکار میده.
من درخواست سرویس کردم از مخابرات ، با اینکه باکس fat سرکوچمون هست ولی پیمانکار اعلام کرد باید به ازا هر متر کابل کشی بیرونی که تا ساختمان شما بیاریم مجموع قیمت کابل و اجرت کشیدنش هر متر ۳۰ هزارتومان هست
درسته،یوتل ایرانیه و خیلی اعتمادی بهش نیست،من ۵ دی ثبت سفارش انجام دادم و قراره مودم pmg5617-t20b2 رو بهم بدن،درمورد هزینه ی مخابرات که گفتین، شهر به شهر متفاوت هست بعضی شهر ها هیچ هزینهای نمیگیرن بعضی شهرها هزینه میگیرن.
شهر های کوچیک و محروم هیچ هزینه ای نداره ولی شهر های بزرگ هزینه با خودت هست.نقل قول:
درود.
این کابل های کلفت قرمز و سیاه رنگ که تو کوچه و خیابون ها دارن میکشن درواقع داکت فیبرنوری هستش و خود فیبرنوری نیست.
دیروز داشتم پیاده روی میکردم قسمتی از راه دیدم که قبلاً از اون کابل های قرمز و مشکی کشیده بودن، داشتن با یه دستگاه خاص یه کابل باریک شاید به قطر یک سانیتمتر از تو همون داکت ها رد میکردن. ماشینی هم اونجا بود و روش نوشته بود آسیاتک.
پرسیدم این چیه؟ گفت داریم کابل فیرنوری رو رد میکنیم! گفتم پس اون چیزهای قرمز و مشکی که قبلاً گذاشتید تو زمین چی بود؟ گفت اون داکت بود و این خودِ فیبرنوری هستش!
جالب بود واسم. چون آسیاتک تقریباً کل شهر ما رو از همون کابل های کلفت قرمز و مشکی کار گذاشته و فکر میکردم دیگه پوشش فیبرنوری تکمیل شده. نگو همش داکت بوده و کم کم فیبرنوری رو از تو اون رد میکنن محله به محله.
برای اطلاع دوستان نوشتم.
بله درسته،اول حفاری و داکت گذاری انجام میشه و بعد عملیات شوتینگ فیبر به داخل داکت ها
به نظر شما کدوم یکی بیشتر وقت گیر هست؟نقل قول:
همون داکت گذاری یا شوتینگ؟
چون کل شهر ما رو آسیاتک داکت گذاشته و برخی محله ها رو هم فیبر برای خونه ها ارائه کرده.
حفاری و داکت گذاری وقت گیر تر هست بخاطر همین اپراتور ها اول این عملیات رو انجام میدن،من قم که هستم شاتل اون خیابان ها که میخواد شبکه ایجاد کنه اول باکس هارو نصب میکنه بعد چند روز حفاری و داکت گذاری،شهر شما هم کابینت نصب میکنن؟
شهر ما و کل استان ما رو آسیاتک انجام میده (کرمانشاه).کل شهر تقریباً داکت و Fat نصب کردن و یه بخشهایی هم به قول خودتون شوتینگ کردن و حتی به خونه ها ارائه دادن. از کسانی که اونجا داشتن شوتینگ میکردن پرسیدم کی محله ما انجام میشه؟نقل قول:
گفت تیکه تیکه هست هر محله ای (به قول خودش زون زون).
درسته،روال کار اکثرا به همین صورت است،اول حفاری بعد کارهای ساده تر
سلام دوستان
فعلا برای هر شهر یک اپراتور فیبر خدمات میده ، آیا در آینده که بقیه شرکت ها تصمیم به ارائه سرویس بگیرند آیا کابل کشی و داکت هاو تجهیزات مجزا و جدید باید انجام بشه یا از شرکت قبلی استفاده خواهد شد؟
سلام دوستان
فعلا برای هر شهر یک اپراتور فیبر خدمات میده ، آیا در آینده که بقیه شرکت ها تصمیم به ارائه سرویس بگیرند آیا کابل کشی و داکت هاو تجهیزات مجزا و جدید باید انجام بشه یا از شرکت قبلی استفاده خواهد شد؟