سلام دوستان ایا این نامحدودا مثل وایمکسه واقعیه کسی استفاده کرده
فرستاده شده از MI 5sِ من با Tapatalk
Printable View
سلام دوستان ایا این نامحدودا مثل وایمکسه واقعیه کسی استفاده کرده
نقل قول:برای رمز دایم باید از طریق کنترل حساب ثبت نام کنید و بین 1 تا 7 روز رمز براتون ایمیل میشه .توجه داشته باشید که باید از پرتال قدیم این کار رو انجام بدید نه پرتال جدید.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
سوالی داشتم و آن این بود که کدوم یک از مودم های ثابت ایرانسل داخل تنظیماتشان تنظیمات وی پی ان دارن؟
من نمیدونم ایرانسل چه غلطی کرده هم رو شبکه TD هم رو FDD , صفحه وب درست باز نمیشه , تصاویر درست لود نمیشه , فایل ها ناقص دانلود میشه سرعت بالا پایین میشه
سلام مگه کدام شهر هستید ؟نقل قول:
در طرح تعویض وایمکس با اینترنت ثابت، ایرانسل کدوم مدل مودم رو می فرسته؟
مشهد تو تاپیک FDD هم ظاهرا دوستان همین مشکل رو دارننقل قول:
سلام خدمت دوستان. این بسته های نامحدود 1مگ و 2مگ ایرانسل سرعتش چطوریه؟ (منظورم قبل از رسیدن به سقف حجم مصرف منصفانه هستش).
قیمتشون که مناسبه. دومگ نامحدود ماهی 125 تومن با 100 گیگابایت حجم اولیه با سرعت بالاتر. بعد از این مقدار روی سرعت 256 کیلوبایت محدود میشه. همین بسته قبلا یدونه صفر بیشتر داشت و یک میلیون و دویست و پنجاه قیمتش بود:n09:
نقل از سایت ایرانسل:
طبق خط مشی استفاده منصفانه در صورت استفاده بیش از «سقف استفاده منصفانه»، حداکثر سرعت اینترنت شما به 256 کیلوبیت بر ثانیه کاهش مییابد. سقف استفاده منصفانه برای بسته های مختلف عبارت است از:
- بسته تا 1 مگابیت بر ثانیه هفتگی 30 گیگابایت
- بسته تا 2 مگابیت بر ثانیه هفتگی 60 گیگابایت
- بسته تا 1 مگابیت بر ثانیه ماهانه 50 گیگابایت
- بسته تا 2 مگابیت بر ثانیه ماهانه 100 گیگابایت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز این همون تعرفه وایمکس با حجم بسیار کمتر والبته سرعت بسیار پایین برای lte حداقل سرعت برای تعرفه نامحدود این نسل ۵و ۱۰مگ باید باشه در کل نمی ارزه بنده خودم بین ایرانسل ومبین نت مونده بودم اما ترجیح دادم ۱۰۰ گیگ با نهایت سرعت داشته باشم تا ۱۰۰ گیگ با سرعت بسیار کم اونم با قیمت بالاتر
یعنی یه فایل ۱۰۰ مگی بگیریم ۲۰۰تا کم میکنه چون سرعتش بالاتره ???نقل قول:
در کل بنظرم خوبه با توجه به سرعت بالا و لود سریع صفحات باید مصرف بالاتری داشته باشد .
-------------------
وضعیت مشهد تقیری نکرد؟
نه دوست عزیز توی دانلود فرق نمیکنه ولی برای بارگزاری سایت هر چه سرعت بالاتر باشه حجم بیشتری هم مصرف میشه چون شما موقع وبگردی سریع به لینک های مربوطه میری و اجازه نمیدی عکس ها و کل مدیاهایی که توی سایت هست کامل لود بشه ولی وقتی سرعت بالا باشه چون سرعت بارگزاری بالاست سایت بلافاصله به طور کامل لود میشه و در نتیجه حجم بیشتری هم مصرف میشه .نقل قول:
سلام
من مشهدم و بعد دیدن وضعیت بسته های اینترنت مخابرات و اسیاتک و شاتل، تصمیم گرفتم بیام GP2101 رو بگیرم.
آیا انتخاب خوبیه؟
وضعیت اینترنت ایرانسل چجوریه؟
سقف سرعت چنده ؟
این FDD و یا TDD که دوستان میگن چیه؟
سلام بستگی به منطقه داره مبین نت یا ایرانسلنقل قول:
در کل من اهوازم منطقه ما ایرانسل مودم مدل 5142 با سه آنتن ۲۵ مگ میدهد و دانلود ندارم ولی لود صفحات بد نیست خوبه ...
بهترین کار اینه از یه هم منطقه ای سوال کنی! اصلا جواب فروم قابل تامیم به منطقه شما نیست...نقل قول:
پس یه سوال دیگهنقل قول:
الان ایرانسل سه تا مودم گذاشته تو سایتش برای خرید
Td-i40
Gp-2101
Tf-i60
این سه تا چه فرقی با هم دارن؟
تو مشخصاتی که نوشته تقریبا همه یکسانن
Sent from my LG-H818 using Tapatalk
سومی فرق میکنه،نقل قول:
در کل ۲۱۰۱ جواب پس داده، کاربراش راضی هستن! به نظرم اگه کاربر معمولی هستی همونو بگیر
از لحاظ پینگ چجورین؟نقل قول:
سرعت اینترنت برای دانلود چجوریه؟
یه مگ دانلود ثابت میده؟
پست قبلی گفتم که باید از منطقه خودتون بپرسید اما واسه من بله ۱مگ رو دارمنقل قول:
پینگ خوبه اما سرعت باز کردن رو راضی نیستم ( خیلی ها راضی ان)
دوستان اگر اداپتور مودم که ۱۲ولت ۱آمپره
آداپتور ۱۲ولت ۱.۵ آمپر بندازی اشکال داره؟
مشکلی نیستنقل قول:
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
مودم رو باز کن، رو بوردش کنار ورودی پاور معمولا چند تا ولتاژ و امپر هست، اینا اشکالی ندارننقل قول:
دوستمون هم احتمالا باز کرده دیده وگرنه من خودم سر همین موضوع یه مودم adsl سوزوندم
جریان اشکالی نداره زیاد بشه حتی تا 3 یا 4 امپر هم میتونی بندازی مودم به اندازه ای که نیاز داره جریان میکشه ولی ولتاژ نباید بیشتر از 12 ولت بشه چون مودم میسوزه ، اداپتوری هم که قراره استفاده کنید باید حتما سوییچینگ باشه اگر از این ترانسی ها باشه به درد نمیخوره.نقل قول:
یه جوون مرد بیاد ریسک کنه طرح 2مگ نامحدود بگیره ببینیم چقد سرعتو له میکنن:n02: میصرفه یا نه
ممنوننقل قول:
آداپتوری که استفاده میکنم اونم مال مودم تی دی هست.منتها مودم و بردم گارانتی تعویض کرد ولی آداپتور قبلی و داد گفت این مودمها که برا گارانتیه آداپتور نداره .به خاطر همین نیم آمپر زیاده گفتم اشکال نداشته باشه.
عزیزم ولتاژ مهمه اگه ۱۲ ولته خوبهنقل قول:
آمپر جریانش هست .
مثلأ یک گوشی داری دو شارژر داری هر دو پنج ولت هستند یکی مثلأ ۱ آمپر دیگری ۲ آمپر با اون دو آمپره سارژ کنی سریع تر شارژ میشود گوشی و قبلأ میگفتند فشار میاد روی باطری اما الان اتوماتیک گوشی های هوشمند اندازه امپر مورد نیاز استفاده میکنند .
الان مودمه مورد نداره
مثلأ موزیک پلیر دارم آداپتورش ۳۰۰ میلی امپره و دو ساعته شارژ میشه من با آداپتور ۲ آمپر شارژی میکنم ۳۰ دقیقه ای شارژ میشه و میگویند فشار به باطری میاد .نقل قول:
اما دو ساله جیکش در نیومده است .
الان مودمه نباید مورد براش پیش بیاد .
نگرانی آداپتور بخر با ولتاژ و امپر مورد نیازت و کابلش رو سوکت مودم رو روی اون نصب و لحیم کن از داخل باکس آداپتور
دوست عزیز همچین چیزی درست نیست، اول شک داشتم جواب شما رو بدم و از متخصصش پرسیدمنقل قول:
این موضوع که شما بخوای هر امپر وصل کنی ، دستگاه میسوزه
اون نیم هم به خاطر اینه که اداپتور یه بازه ای داره و مربوط به همون شرکته و همون بورد دستگاهه، و ۱.۵ هم پشتیبانی میکرده
بنده همچین موردی که میفرمایید ندیدم، دستگاه به مقدار لازم جریان میکشه، جریان فقط ظرفیت آداپتور رو نشان میده، و ولتاژ هست که فشار جریان رو تنظیم میکنه، پس جریان مشکلی ندارهنقل قول:
پس احتمالا متخصصش متخصص نبوده ، یا اینکه متن کتابهایی که توی دانشگاه خوندیم اشتباه بوده.نقل قول:
اتفاقا طرف استاد دانشگاهه، من فقط اطلاع رسانی کردم چون موضوع جالب بود ، هرچند به تاپیک خیلی مربوط نیستنقل قول:
در جواب پست بالای، مکانیسم فست شارژ و شترژ معمولی و امپر هوشمند ربطی به یه مودم معمولی نداره... بماند که من خودم زد وان رو با فست نوت شارژ میکردم و حدود ۱.۵ سال بعد برد دستگاه کاملا مشکل پیدا کرد ( در جواب چند پست قبل)
بازم میگم این موضوع به رشته بنده مربوط نیست اما چون بحث پیش اومد پرسجو کردم ک اطلاعات خودم و دوستان زیاد شه
سلام به همه
من یه مودم GP2101 گرفتم و الان وصل کردمش
و تست سرعت گرفتم
سرعت اینترنت باید اینجوری می بود؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.سرعت td در همین حد هست اکثر جاها و توش سرعت های نجومی ۶۰ ۷۰ مگ خبری نیستنقل قول:
Sent from my SM-J710F using Tapatalk
بله اکثرا بالاتر از ۲۰ و ۳۰ نیست.نقل قول:
با مودم tif60 بعد از فعالسازی mimo4x4 تا دو برابر میشود
سرعت داخل که طبیعیه دیگه نباید بیشتر از این ازش انتظار داشته باشید همینم کلی باید شاکر باشد ولی برای من سرعت هر چقدر هم پایین بیاد داخل و خارج معمولا یک اندازه هست و اینقدر بینشون اختلاف نیست .نقل قول:
احتمالا تو idm سرعت جفتش یکسان میشه و این تفاوت فقط تک کانکشنهنقل قول:
سلام دوستان کسی سرعت تعرفه های نامحدود رو تست کرده؟
همشهری وضع مشهد همینهنقل قول:
نمیدونم چه مرگش هست اینجا , این جوری هم نیست که بگیم تو مشهد همه نشستن فقط با TD دانلود میکنن ولی من بهترین سرعتم در حد 16 17 مگابیت بوده و میانگین 14 15 مگابیت هست در حالی که بعضی دوستان دیگه تو شهرهای دیگه میانگین بالای 20 مگابیت دارن با TDنقل قول:
بنده هم از این مودم استفاده می کنم. ping شما نسبت به من خیلی بهتره. داونلود تقریبا مثل منه ولی آپلود مال شما کمهنقل قول:
راستشو بخواین
من که تقریبا راضی ام
با یه هزینه تقریبا مشابه نسبت به adsl
اینترنی دارم با پینگ کم و سرعت دانلود نسبتا خوب.
مشکلات اینترنت خطوط ثابت رو هم ندارم.
یعنی برای ADSL دیگه عملا دارن خودشونو مسخره می کنن. یهو پینگت میره بالا یهو سرعتت میچسبه کف
یا یهو downstream ت میشه 400 در صورتی که باید بهت حداقل 3000 بدن.
امیدوارم روزی بشه که ماهم به صورت واقعی بتونیم از اینترنت استفاده کنیم اینقدر نگران BS های مثل مصرف منصفانه نباشیم.
Viva la Irancell