می خوام پرینتر اچ پی بگیرم.لطفا درباره 1505 راهنماییم کنید.
سامسونگ که پیشنهاد دادین لظفا یک مدل بگین که کیفیت و کارایی بالایی داشته باشه.و یک کاتریج چندتا پرینت میزنه و هزینه شارژش چقدر است و درامش نصبت به اچ پی چطوره؟
Printable View
می خوام پرینتر اچ پی بگیرم.لطفا درباره 1505 راهنماییم کنید.
سامسونگ که پیشنهاد دادین لظفا یک مدل بگین که کیفیت و کارایی بالایی داشته باشه.و یک کاتریج چندتا پرینت میزنه و هزینه شارژش چقدر است و درامش نصبت به اچ پی چطوره؟
با سلام من یه چاپگر اچ پی c4200 دارم که چند ماه پیش بعد از 1 سال راه اندازیش کردم .... البته 2 کارست (چاپ و اسکن) پرینترش رنگش خشک شد اول توضیح بدید برای خشک شدن رنگ راهی هست که از دوباره ازش استفاده کرد ؟ بعد اینکه یه کارتیژ خریدم و قبلیه رو کنار گذاشتم وصل کردم بهش .. .بعد یه ماه که هر روز هم استفاده می کردم و شارژش هم می کردم یک دفعه نصف یه برگه رو سالم زد و بقیه ش رو مثلا بجای رنگ سیاه قرمز یا سبز می زد .... بازش کردم باهاش ور رفتم کارتیژشو شارژ کردم ... اصلا هر کار سخت افزاری ای کردم اما درست نشد که نشد .... می خواستم ببینم مشکلش چیه ؟ میشه نرم افزاری درست کرد یا کلا مشکل پیدا کرد .... ؟
یه سوال جانبی بپرسم حدود 2 سال پیش میگفتن قیمت پرینتر اچ پی رفته بالا چون شرکت اچ پی ایران رو تحریم کرد و .... و هر چی تو بازاره فقط چینی و تقلبیه ... حقیقت داره ؟ الان این پرینتر دست دوم من چند می ارزه ؟
سلام
من یه پرینتر hp deskjet 5150 از ۶-۷سال پیش دارم مدتها ازش استفاده نمیکردم تا همین چند هفته پیش که رفتم واسم جوهر خریدم الانم خوب داره کار میکنه.
ولی یه مشکل دارم.میخوام ببینم چقدر از جوهرم مونده
تو جعبه اش یه سی دی هست که اون زمان ایکس پی داشتم روش نصب میشد و بعد از هر پرینتر میزان جوهر رو میگفت اما الان اون سی دی یه رو سون نصب نمیشه. مخصوصا اینکه لپ تاپم هم ۶۴بیت هم هست
تو سایت hp هم واسه گرفتم اپدیت جدید رفتم ولی برنامه ایی که گذاشته بود اصلا میزان جوهر رو نمیگه و فقط واسه شناسایی پرینتر و عیب یابیه
ممنون میشم بگید چه جوری میتونم میزان دقیق جوهرامو بفهمم
تاپيك جوهر افشان ها توضيح دادم بخشي زيادي رو.نقل قول:
99 درصد مشكل از كارتريج هست و اگه با كارهاي مرسوم نشه درستش كرد بايد براش كارتريج خريد.
تحريم اچ پي و اينها بيشتر جنبه رواني داره. تنها فرقش اينه نمايندگي رسمي اچ پي نداريم و گارانتي ها متفرقه است.
دست دوم اين پرينتر 20 هزار تومن مي ارزه چون هركي بخره بايد 85 تومن كارتريج براش بخره + 20 تومن ميشه بيش از 100 تومن كه تازه يه دستگاه دست دوم هست.
نشون ندادن سطح جوهر به خاطر اينه كه ويندوز 7 شما يه درايور عمومي رو براي استفاده از پرينتر استفاده ميكنه و درايور اين مدل رو نداره.نقل قول:
بايد بگرديد ببينيد درايور 7 رو پيدا ميكنيد براش يا خير.
خيال شما راحت باشه اون ميزان جوهري كه نشون ميده اصلا دقيق نيست من خودم بارها براي اچ پي ها ديدم كه بعد از نصب درايور دوباره سطح جوهر ها رو پر نشون ميده.
اون بر حسب تعداد پرينت مياد هر بار مقداري از چيزي كه نشون ميده كم ميكنه. حالا ممكنه جوهر پر باشه ولي خالي نشون بده(مثل بعد از شارژ)
هر وقت يه رنگ رو خوب پرينت نكرد احتمالا تموم شده و بايد شارژ كنيد.
کسی راجع به 1505 اچ پی اطلاعات نداره؟
کسی میدونه میزان مصرف کارتریج در fastres1200 بیشتره یا در 600dpi ؟
با تشکر
سلام:
P50 دارم چند تا سوال داشتم!
1. الان میخوان کانتر رو ریست کنم! نرم افزار روسی و اینا هم دانلود کردم ولی Key میخواد! آقا محمد (Mohammat.t) گفتن که تقریبا محاله بشه ریست کرد! اگر اینتطوریه پس چرا برادرای این صنف این کار رو با 10 هزار تومان انجام می دهند؟
2. من الان برای این پرینترم جوهر لیتری پنگوئن گرفتن Pinguein! میخواستم ببینم که خوب هست یا نه؟!
3. اینکه موقع تست نازل، رنگ آبی آخری که همون پررنگ هست رو درست نمیگیری باید چیکار کنم؟ باید اون تانک (مربوط به رنگ آبی پررنگ) رو با یک محلول خاصی پر کنم و تست بزنم؟
4. اگر نیاز به محلول خاصی هست بهم بگید که باید چه مدلی خریداری کنم؟
5. میخواستم بدونم هواگیری این تانک ها که چندین بار هم تو بخش های مختلف گفتین! چطوری هست؟
6. و در آخر میخواستم بدونم شارژ کردن تونرهای پرینتر Samsung CLP-300 چطوریه و چه تونر ای باید براش بگیرم؟
با تشکر
وحید آقاخانی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام
چطوری پرینتر z2320 لکسمارک رو ریست کنم؟؟؟؟؟
کارتریج رو شارژ کردم ولی باز ارور میده که خالیه؟؟؟؟
سلام دوستان من یک پرینتر 1920 اچ پی دارم این پرینتر قابلیت پشت و رو زدنو داره
میخوام بدونم چه طوری فعال میشه و چه طوری کار میکنه در نرم افزاری مثل Word
ممنون میشم توضیح بدید خیلی مهم هست
کسی نمیخواد جواب ما رو بده
1-حرف ميذارن تو دهن آدم! تمام نمايندگي ها و بعضي ها هم از جايي ديگه دارند منظور من رايگان و شير شده روي نت بود.نقل قول:
2-نمي دونم چون تا حالا باهاش كار نكردم!
3-بايد تا 30-40 بار هد كلين انجام بديد اگه درست نشد بريد سراغ روشهاي ديگه.
4- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5-head clean!!!
6- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه براي چي جواب شما رو بديم؟ مگه حق اشتراك يكساله پاسخگويي رو پرداخت كرديد؟نقل قول:
اول سلام!
مدل پرينترتون رو سرچ كردم چيزي پيدا نكردم.
همونجا توي word صفحه پرينت با crtl+p مياريد دنبال گزينه duplex يا همچين چيزي بگرديد!
حل نشد از اون صفحه عكس بذاريد بهتون بگم.
:10:
نقل قول:
داخل ورد در صفحه مربوط به پرینت نوشته manual duplex که باید تیک بخوره
همین هست دیگه !
نیاز به تنظیم خوده پرینتر نداره یا جای دیگه
چون الان پرینتر پیشم نیست
نفرمودي مدل پرينتر شما اچ پي 1920 هست؟ اچ پي؟ 1920 ؟ ليزري؟:31:نقل قول:
وقتي پرينتر اتوماتيك داپلكس داشته باشه توي تنظيمات موقع پرينت هم گزينه اش هست. منوال كه با همه پرينتر ها ميشه انجام داد يه بار صفحات فرد رو ميزنه بعد ميگه حالا كاغذها رو دوباره بذار توي دستگاه تا طرف ديگه رو هم پرينت كنم واست!
آقا یکی من رو برای Attach کردن فایل به پاسخ ام راهنمایی کنه:)
یکی اینو یاد من بده میخوام یه چی بذارم باقلوا واسه برو بچ:)
سلام
من یه 1320 دارم خیلی خیلی ازش رازیم آخر تموم پرینتراست!!!!
اما الان باهاش مشکل پیداکردم قبلاً با سوپر گرافیک شارژش میکردم
الان دارم از لیزر اکتیو استفاده میکنم روی بقیه جواب داده اما روی این
یا پرینتر کلاً مشکی میزنه و یا خط های در عرض میندازه نامنزمه
درامش رو عوض کردم ولی افاغه نکرد
کــــــــــــــــــــــــ ـــــمـــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــکــــ ـــــــــــــــــ
دوست عزيز آخه اين چه فونتيه؟نقل قول:
يعني هرچي درشت تر بنويسيد سريع تر به جواب مي رسيد؟؟
اگه چاپ كمرنگ باشه از درام هست اما سياه كردن كاغذ ممكنه از خوب بسته نشدن كارتريج باشه و خط انداختن هم اغلب از فوم هست.
اگه به جاي اين فونت يه عكس ميذاشت بهتر بود!
سلام
دوستان يه پيرنتر اپسون cx3200 هستش كه 5 ساله از موقعي كه خريداري شده اصلا پيرنت نگرفته و الان هم صد در صد جوهراش خشكه. الان مي خوام جوهرشو عوض كنم.
1-با توجه به اينكه اصلا هيچ پيرنتي نگرفته امكان داره بعد از تعويض جوهر كار نكنه؟
2-چطوري قسمت كه كاتريج ها توشه رو بكشونم وسط تا بتونم تعويضشون كنم؟
3-موقع روشن كردن چراغ Erroe روي پيرنتر كه قرمز رنگه روشن مي شه و اشكالي توي اسكنر مي بينه.
ممنون از لطف همگي
دوستان من یه پرینتر HP Photosmart C5580 دارم الان 6 تا کاتریج براش عوض کردم الان من دوتا از کارتریج ها رو شارژ کردم اما دستگاه میگه که رنگ نداره من طبق [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عمل کردم اما باز جواب نگرفتم بعضا میگن باید رسیت بشه
کسی هست بتونه منو راهنمایی کنه
شرمندهنقل قول:
فومش رو هم عوض کردم ولی افاقه نکرد یه کارتریج دیگه انداختم برای یکی از بچه ها بود الان عالی کار میکنه
سلامنقل قول:
آقا محمد این محلولی که در این سایت گفته حدود قیمتش چنده؟
چون یکی بهم گفت استرانگ 100 میل 37 تومان! واقعا قیمتش اینه؟
وحید
کسی میدونه میشه پرینتر اچ پی 1300 رو روی ویندوز 7 نصب کرد؟ از خود سایت اچ پی درایور هاشو گرفتم که pcl5 هستن ولی نتونستم نصب کنم.چطوریاس؟
ممنون.خودم حلش کردم.
سلام من کارمند دفتری یک شرکت صنعتی هستم. چند وقته وقتی از فایلای وردم پیرینت میگیرم، بعضی از سطرها رو چاپ نمیکنه، خواهش میکنم منو راهنمایی کنید چون واقعا به کمک شما نیاز دارم. مرسی....
لطفا یه نفر جواب منو بده
سلام دوستان
من پرینتر جوهر افشان اچ پی دارم
کارتریخ مالزی براش خریدم اما حالا ابی نمیزنه زرد میزنه قرمزم زرد میزنه باهاش کلا 2 صفه نوشته چاپ بیشتر نکردم
هدش زدم رو کاغذ ابی قرمز امد جا زدم تست زدم ابی قرمز امد اما بازم اونطوری شد و نمیاد
مشکل چی؟
مرسی
سلام دوست مننقل قول:
اول کارتریج ها رو بردارید و دوباره بذارید و مطمئن بشید که کاملا و به درستی نصب شدن.
بعد نازل چک بگیرید و ببینید که در اونجا هم مشکل وجود داره، اگر مشکل اونجا نیست درایور و نرو افراز هاتون احتمالا مشکل دارن که احتمالا با نصب مجدد رفع بشه مشکل.
اگر نازل چک هم درست نبود هد کلین کنید و دوباره نازل چک بگیرید.
اگر بازهم درست نشد چند بار دیگه هم این کار رو تکرار کنید.
اگر بازم هم درست نشد به تعمیرگاه مراجعه کنیدو
موفق باشید
سلام دوست مننقل قول:
آیا با نرم افزار های دیگه هم مشکل مشابهی دارید؟
توصیه می کنم درایور پرینتر تون رو دوباره نصب کنید.
و همچنین اگر ابتدا فایل های تون رو به پی دی اف تبدیل کنید و بعد پرینت کنید هم احتمال رفع مشکل وجود داره.
موفق باشید
سلام
بچه ها منظور این HP-1005 بنده از این پیغام در حین پرینت گرفتن چیه؟
خیلی هم کمرنگ میگیره، قبلا درامش رو هم عوض کردم، می دونم مشکل از درام یا جوهر نیست!
منظورش اینه که کارتیج اصلی اچ نصب شده اما من در مورد پرینتر های لیزری خیلی اطلاعات ندارم.
سلام
یه پرینتر اچ پی 1300 آوردن برای تعمیر کامل سرویس کردم یه اروری میداده که هنوز برطرف نشده موندم توش
چراغ نارنجی چشمک زن میمونه
ارور کاغذ نیست(سنسور کاغذ خوب کار میکنه)
مربوط به اینه کا کارتریج خوب فیکس نمیشه
سیستم مکانیکی که کارتریج رو میبره داخل و فیکس میکنه تقریبا خوب کار میکنه
موندم کجاش عیب داره
شما چیزی به ذهنتون میرسه؟
منم این مشکلو دارم
الان ام کارتریج رو هوض کردم
نشد
چیپش رو درآوردم نشد
باسه تا کارتریج دیگه ام امتحان کردم نشد بازم ارور وادر درکن کارتریج میده
چطوری میتونم برد یو اس پی رو چک کنم
سلام
جسارت نباشه، شما استاد مایی
اما چیزی اون وسطا گیرنکرده که مانع جا رفت کارتریج بشه؟ به خود کارتریج چیزی گیر نکرده؟
همه پیچ ها به درستی و محکم نصب شدن؟
سوییچ یا سنسورش جابه جا نشده؟
(شرمنده اما اینا چیزایی بود که به ذهن من رسید.)
موفق باشید
با درود
یه سوال داشتم
من یه پرینتر
hp phptpsmart c6283
دارم که دیشب براش کاتریج نو خریدم وقتی کاتریج ها رو قرار دادمهمه رنگها رو شناخت و همه رو پر نشون داد ولی پیغام ارور با کد
0xc18a0105
میده. اگر راهنماییم کنید ممنون میشم
سلام دوست مننقل قول:
این راه حل ها رو من پیدا کردم:The printer is effectively rejecting one or more of the cartridges that you have put in the prinاینم جالب بود:
ter. However, this could be a result of having a defective or incorrectly set chip on one of the cartridges. The best option is to insert some different cartridges, preferably HP and make sure that the printer has white A4 paper inserted when you initially switch on so it completes the reg
istration process without error.
i had exactly this error message. Rang HP. They said it was a hardware failure, they couldn't fix over phone, would cost 2x cost of new printer to fix, but they offered me 20% discount on new printer if ordered over the phone.و یک راه دیگه:
But with some fiddling, problem now resolved. Here's what I did:
- press Red Eye Removal and Print Photos button together
- goes to Mfg Commands -> Enter Special Keys Combo. Press OK
- uaiux Support page (some code) -> click right arrow key until you get to System Configuration Menu - click oK
- should say hardware failure status - click OK
- says hardware failure status: Clear. Press OK to clear
- I clicked OK on this and system reset itself and problem was solved
Go to our web site at : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] and click on the printer service section. We have a walk thru that will get you back going. The problem you have is caused by air in the ink feed tubes and the repair guide will show you how to do a feed tube purge.لطفا نتیجه رو همینجا بگید.
موفق باشید
دوست عزیز این راه جواب نمیده راه دیگه ایی نیست؟
سلام دوست عزیز منم این مشکلو پیدا کردم چی کار کنم برطرف بشه
hp phptosmart c6283
سلام به همه دوستان
من یه پرینتر HP photosmart 7450 دارم که الان رو ویندوز 7 نصب نمیشه چون رو XP نصب میشد فقط حالا چکار کنم که به ویندوز 7 بخوره
سلام دوست مننقل قول:
از لینک زیر درایور های مرتبط با ویندوز تون رو دانلود و نصب کنبد:
موفق باشید
سلام دوست مننقل قول:
من تابه حال به این ارور برخورد نکردم و از راه دور هم نمی تونم کمکتون کنم.
تنها کمکی که از دست من بر می آد ارائه این لینک هست:
کلا تو این سایت بگردید انشتءالله مشکلتون حل میشه.
موفق باشید
با سلام
ممنون بابت جواب و راهنماییت
1سوال دارم اینکه وقتی برای مدت زیادی از لپ تابم استفاده می کنم صفحه مانیتور اتوماتیکی تاریک می شه و مطالب واضح نیست و بعد از چند دقیقه دوباره روشن می شه . و اینکه کیبورد لب تاپ بعضی وقتا یهو قفل میکنه.مشکل از کجاست؟
ممنون اگه راهنمایی کنی