20-30 بیشتر نمیشه کرمانشاهنقل قول:
Printable View
20-30 بیشتر نمیشه کرمانشاهنقل قول:
بلوار چمران مشهد
]محتوای مخفی: 1
میدان شهدا مشهد
محتوای مخفی: 2
خونمون مشهد:n08:
محتوای مخفی: 3
یک ماهه نزدیک خونمون یه دکل زدن ولی تجهیزاتش نصب نشده
اقای rezarain88 توی اهواز روبروی درب اصلی دانشگاه چمران یک دکل بزرگ دو سه هفته پیش زدن و تازه سکتور هاش رو نثب کردن خیلی بلنده .هنوز ماژول نسل 3 و چهار نداره و سکتور خالیه اما هر روز یه نفر رو بالای دکل میبینم .این دکل مال ایرانسله یا مال رایتل و همراه اخره ؟
جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منطقه ی خواجه ربیع مشهد کی تجهیز میشه؟
منطقه جمهوری نهران... امروز کلا تست گرفتم سرعت و کیفیت افتضاح! 0-50 متغیر و الان ک آخر شبه اکثرا 0!
منو باش فکر میکردم از دست وایمکس ایراننسل راحت شدم !!!!!!!!!!
أقا رضا كي قراره مشكل پهناي باند حل بشه و سرعت بیشتر شه؟
الا سه خفتست سرعت رو ۱ ۲ مگه و قطعی زیاد داره وشبا مخصوصا جمعه میشه ۳۰۰ ۴۰۰ کیلوبایت
Sent from my iPad using Tapatalk
آیا شرکت برنامه ای واسه راه اندازی 4g در بندرعباس داره؟ کی ممکنه این اتفاق بیوفته؟
از نسل ۳ در ایلام چه خبر دارید؟ سرعت دانلود به زور ۶۰ کیلوبایته اونم فقط با فیلترشکن سایتا باز میشه!نقل قول:
چند تا bts ایرانسل مجهز شده؟ چندتا باقی مونده؟! همراه اول و رایتل چطور؟
دوستان شما هم مشکل قطعی دارید که انتن هم بپره بزنه No Service ؟ من تو این 1-2 هفته اصلا نتونستم درست کانکت باشم . 10-15 دقیقه بعد اینترنت قطع میشه کلا انتن میره بعد دوباره میاد ! نمیدونم مشکل از شبکه هست یا از گوشی من . ولی از هر کی پرسیدم گفتم منم همین مشکل رو دارم
شانس آوردی که فقط کانکت نشدی .
برای ما که کلی شارژ دود شد رفت هوا ( 18 تومن شارژ اصلی خط)
دوستان ساعت 2 به بعد کسی تست کرد یه خبر بده که بسته های شبانه فعال میشن یا نه............
بچه ها دانلودو شروع کنین مشکل حل شد:n02:
نقل قول:ممنوننقل قول:
دقیقتر میشه:
ابتدای کارگر شمالی،خیابان فرصت شیرازی،کوچه پیرنیا،بن بست دوم
قبلا حتی در برخی جاهای منزل به 3g هم وصل میشدم الان کلا آنتن ندارم.همراه اول از همون ابتدا اینجوری بود. :n27:
این مشکل در اکثر شهرها است. پهنای باند به شدت پایین امده است. به زودی پهنای باند جدید اضافه میشود.نقل قول:
این مشکل تقریبا حل شده است.نقل قول:
به زودی این مشکل حل میشود. مشکل hrl است.نقل قول:
مرند تا اذر ماه را ه میوفته. اکثر دوستان و اقوام من در مرند و جلفا هستند. روزی 3 بار پیگیر قضیه هستند. سعی خواهم کرد مرند را الگو کنم. :n02:نقل قول:
فعلا در دستور کار نیست.نقل قول:
ما انجا دکل جدیدی نداریم. شاید رایتل باشه. اگه عکس میگذاشتید راحت جواب میدادم.نقل قول:
تا اخر اذر ماه.نقل قول:
در ان متطقه مشکل زیادی داریم .تا سه هفته دیگه یک سایت با پهنای باند زیاد اضافه خواهد شد. سایت نزدیک شما در حال تست است.نقل قول:
قبلا در پست ها توضیح دادم.نقل قول:
قبلا جواب دادم. در حال تست سوییچ هستیم. این مشکل تا چند روز دیگر حل میشود. ار بقیه اپراتورها خبر موثقی ندارم.نقل قول:
با سلام و وقت بخیر . با اخرین پست در خدمت دوستان هستم. امیدوارم در این بازه زمانی کوچک توانسته باشم جواب دوستان را تا حد مختصری جواب دهم. مشکلات پهنای باندو مشکلات مالی وسایر مشکلات تقریبا روند پوشش دهی و کیفیت را با اختلال مواجه کرده است. زمانی شرکت با شور وشوق فراوان در اردیبهشت شروع به تجهیز سایتها کرد. پشتکاری که همه به ان غبطه میخوردند. ولی از اوایل شهریور یکباره ترمز حرکت شرکت کشیده شد. و...... مسایلی است که از گفتن ان عاجزم و شما هم میدانیدو درک میکنید. امید است مدیران شرکت این مهم را درک کرده باشند که مردم کیفیت میخواهند. با تبلیغ نمیتوان کار به جایی برد. تبلیغ باید کیفیت ممتاز شرکت باشد ان وقت مردم خودشان برای استفاده از تکنولوژی های روز ترغیب خواهند شد. برنامه جدیدی تا اوایل دی نوشته شده است اگر همکاران پایبند به این نقشه راه باشند میتوان کار را به جایی رساند در غیر این صورت شرکت به وضع ناگواری دچار خواهد شد که همه از ان وضع هراس دارند. بنده تا یک مدت در جمع شما نخواهم بود و زمان برگشت هم معلوم نیست. به امید سعادت و کامیابی همه دوستان و جوانان این مرز وبوم.ب
با تشكر از زحمت شما اميدوارم كه هر جا كه هستيد سلامت و موفق باشيد همچنين تقاضا دارم هر زمان كه اطلاعات جديدي داشتيد ما رو هم با خبر كنيدنقل قول:
آقا هیچ فیل*تر شکنی وصل نمیشه با اینترنت ایرانسل!!!:18:
اوایل تست کردم مشکلی نبود الان بعد تقریباً 1 ماه اما هیچی کار نمیکنه!!! مشکل از گیرندست یا فرستنده؟! کسی همچنین مشکلی نداشته؟!
کــــریــــو کار میکنه برا من ...............نقل قول:
+
دوستان پشت این قضیه شارژهایی که کم شده (بجای بسته شبانه) رو بگیرید........
نقل قول:
حل شد! همین الان اطلاع دادن که مشکل از گیرندس:n02:
اطراف حرم یه bts زدن.کسی میدونه برای کدوم شرکت هست؟
3G یا 4G قابل تشخیص هست؟
محتوای مخفی: ...
بیشترشبیه دستگاه پارازیته .نقل قول:
نقل قول:
دستگاه پارازیت که شکل ماسک جوشکاریه جلوش یه شیشه تیره داره .بعدشم این بالاش لینک پهنای باند داره
نقل قول:
"دزفولی مدیر عامل اپراتور دوم همچنین در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه در حال حاضر سقف سرعتی که برای ارائه نسلهای 3 و 4 در نظر گرفته شده چقدر است، توضیح داد: ما به عنوان اپراتور سقفی برای ارائه این خدمات قائل نیستیم و قاعدتا اگر سقفی در این زمینه لحاظ میشود بنابر اعلام سازمان تنظیم مقررات خواهد بود که تاکنون چنین رقمی به ما اعلام نشده است.
وی درباره تعرفههای این خدمات نیز اظهار کرد: برای تعرفههای دیتا تلاش ما آن است که حجم مصرفی ملاک قیمتگذاری باشد و سرعت سرویس تاثیری در تعرفههای آن نداشته باشد."
اگر حل شده پس تکلیف شارژ های کم شده چی میشه؟نقل قول:
شیراز پوشش 3g ایرانسل نسبت به همراه اول و رایتل ضعیفتر هست روند گسترش پوشش بسیار کند هست
سمنان هم راه افتاد اما جالب نیست بزودی تست سرعت میزارم.فقط چند سوال از بقیه دوستان که چند ماه نسل 3 شدن
1- دیروز که وصل شد همه جا H بود اما الان میزن 3G این دلیل خاصی داره یا طبیعیه؟
2- آنتن 2G کامل و فوله اما 3G حدااکثر 3 خط تا آنتن داره مال شما هم اینطوریه یا چون کامل راه نیفتاده چنین مشکلی داره؟
3- بهترین برنامه برای وصل شدن به آنتن تو گوشی اندروید چی توصیه می کنید.
ددوست من اکثرشهرشیراز من فول آنتنh دارم شما کجای شیرازی
به نظرت اون دیش مایکروویو بالاسرش ماله چیه؟نقل قول:
با مایکروویو پارازیت میدن؟
بچه ها یه سوال
همراه اول تا بسته نگیری به 3جی رجیستر نمیشه؟
من سرچ که میزنم 3جی همراه اول پیدا میکنه ولی هیچ جوره رجیستر نمیشه